Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

tv people quotes

"Ο Έλληνας είναι πεισματάρης και δεν το βάζει ποτέ κάτω. Είναι μαχητής και αυτό φαίνεται και ιστορικά, ένας άνθρωπος που περιμένει να δείξει αυτό το χαρακτηριστικό σε καιρό πολέμου και όχι στην ειρήνη".
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημοκρατία

Φαίνεται πως στη σημερινή εποχή αυτό ισχύει για λίγους Έλληνες. Αλλιώς δε θα είχαμε 690 αυτοκτονίες μέσα σε ένα χρόνο.

"Όλοι οι πολιτικοί είναι άχρηστοι".
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Δημοκρατία

Ε όχι και όλοι. Ο Τατσόπουλος μισή Αθήνα πήδηξε...

"Προσέγγισα θεατρικά το ρόλο που μου δόθηκε".
Αντιγόνη Δρακουλάκη, TiVi ΣΙΡΙΑΛ

Είναι σημαντικό να προσεγγίζει ένας ηθοποιός θεατρικά έναν τηλεοπτικό ρόλο, αλλά σίγουρα δε λες θεατρικό το ρόλο της Νόρας από τα "Μυστικά της Εδέμ".

"Την καλή παγκοσμιοποίηση θα μπορούσα να την εντοπίσω εύκολα στην άμεση και παγκόσμια διάδοση της πληροφορίας, δυνατότητα που δεν είχες για παράδειγμα στις αρχές του '90".
Γιώργος Αυγερόπουλος, Ραδιοτηλεόραση

Αν το σκεφτείς, όμως, αυτή μπορεί επίσης να είναι κακή παγκοσμιοποίηση...

"Είναι τα αποφάγια ενός μεγάλου δείπνου που έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθε η ώρα να καταναλώσουμε τηλεοπτικά ο,τι περίσσεψε".
Ρένος Χαραλαμπίδης, Ραδιοτηλεόραση

Πολύ σωστά το θέσατε. Φυσικά στο τηλεοπτικό δείπνο συμμετείχατε και εσείς και μάλιστα με πολύ χαμηλού επιπέδου μενού...βλέπε σίριαλ με τη Ματσούκα...

"Κάποιος μου έστειλε e-mail ρωτώντας με αν θεωρώ ένα μενού των 40 ευρώ φθηνό. Και απαντώ ότι για ένα εστιατόριο που έχει 18 άτομα προσωπικό, είναι το τρίτο ή το τέταρτο καλύτερο στην Ελλάδα, και το οποίο σου προσφέρει ένα μενού πέντε πιάτων συν το κρασί, ναι, 40 ευρώ είναι λίγα. Σε άλλες εποχές για κάτι ανάλογο, θα πλήρωνες 60 και 70".
Έκτορας Μποτρίνι, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Δεν κατάλαβα...40 ευρώ το ένα άτομο; Με μπέρδεψε. Όπως και να 'χει, "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" και αυτό δεν αλλάζει με καμία κρίση.

"Οταν βλέπεις το σπίτι σου να καίγεται, τι κάνεις; Φεύγεις; Όχι, προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να σβήσεις τη φωτιά".
Έκτορας Μποτρίνι, 7 ΜΕΡΕΣ TV 

Ο Έκτορας Μποτρίνι απαντά με πολύ έξυπνο τρόπο γιατί δε θα έφευγε από τη χώρα. Βέβαια, εδώ που τα λέμε, δεν έχει και τόσο ανάγκη αυτός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου