Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια; Ο Δημητρης Ουγγαρεζος τι εχει προσφερει στην ελληνικη τηλεοραση; Και γιατι ασχολουνται τοσο τα περιοδικα και τα μιντια μαζι του; Συμπαρουσιαστης εχει υπαρξει κατα κυριο λογο σε πρωινες εκπομπες και εχει παρουσιασει μονο το "Minute to win it" που ειναι απο τα πιο γελοια τηλεπαιχνιδια που εχουν υπαρξει και ενα αλλο που βγαινει στους δρομους και ρωταει περαστικους ηλιθιες ερωτησεις. Ονομα δε θυμαμαι. Θυμαμαι ομως οτι πηγε ακλαυτο και κοπηκε συντομα. Αν ειχε παρουσιασει 2-3 καλες διασκεδαστικες εκπομπες με καλη τηλεθεαση ή αν ειχε μια πιο χρησιμη παρουσια στις εκπομπες με πιο συγκεκριμενο ρολο, θα δικαιολογουσα την διασημοτητα του και κυριως την ενασχοληση των μιντια και τις τοσες συνεντευξεις που δινει, λες και ειναι καποιος μεγαλος τηλεαστερας. Θα μου πεις, τοσοι και τοσοι δινουν, γιατι οχι αυτος; Ειδικα σε μια εποχη που πλασαρονται σαν προτυπα ατομα σαν τον Ουγγαρεζο. Δεν εχω εμπαθεια. Τον ειχα δει μαλιστα σε μια συνεντευξη στα "Καλα καθουμενα" και μου αρεσε γιατι χρησιμοποιουσε αριστα το λογο. Διαβασα μετα μια συνεντευξη του σε περιοδικο οπου τα εβγαζε ολα στη φορα για την προσωπικη του ζωη και ελεγε τοσες λεπτομερειες που αναρωτηθηκα ποιον τον ενδιαφερουν ολα αυτα και γιατι πιστευει οτι ειναι τοσο σημαντικος και πρεπει να τα ξερουμε. Μιλουσε για τη δουλεια του στην τηλεοραση λες και προσφερει τεραστιο κοινωνικο εργο.

Λυστε μου και μια αλλη απορια. Οταν λεει οτι δουλευει απο τις πεντεμισι το πρωι ως τις δωδεκα τη νυχτα, τι εννοει ρε παιδια; Γιατι τετοια ωραρια δεν εχει ουτε μια φιλη της μανας μου που ειναι διευθυντρια μεγαλης τραπεζας. Τι κανει τοσες ωρες; Προετοιμαζει τις θανατηφορες ατακες του στο πρωινο που μας κανουν ολους να πεφτουμε κατω απο τα γελια; Αν το κανει αυτο, δεν ειναι για καλο, γιατι ολοι εμεις νομιζουμε οτι οι εκπομπες αυτες στηριζονται στον αυθορμητισμο.

Εχει, λεει, σπουδασει και κοινωνιολογια και γνωριζει πως λειτουργουν τα μιντια. Κανει και διδακτορικο στα μιντια. Και η Μενεγακη που εβγαλε Λυκειο, πως επιβιωσε στα μιντια 20 χρονια; Δεν πας καλυτερα σε αυτη να σου κανει μαθηματα παρουσιασης; Και οταν λες οτι ξερεις πως λειτουργουν τα μιντια, εννοεις οτι ακολουθεις τη μεθοδο της υπερπροβολης; Δεν πιανει παντα.

Λεει οτι σεβεται τη δουλεια του, οτι σκυβει το κεφαλι, οτι ειναι στρατιωτης, οτι εγινε πιο σοβαρος και στοχοπροσηλωμενος. Ειναι πολυ σημαντικο να αγαπας τη δουλεια σου και να την παιρνεις στα σοβαρα, αλλα αυτος το παρακανει στη σοβαροτητα. Για πρωινη εκπομπη δε μιλαμε;

Κατα τ' αλλα μιλησε για ολα οσα αφορουν την προσωπικη του ζωη : τους γονεις του, τους φιλους του, ποτε εκανε πρωτη φορα σεξ, αν φοβαται τη μοναξια, ποσες φορες εχει ερωτευτει, πως ξεπερνα τη στεναχωρια κτλ.

Ξαναλεω, ολα αυτα ειναι γνωστο οτι συμβαινουν στο συστημα της σοουμπιζ. Οι συνεντευξεις, αλλωστε, που εχουν προσωπικες εξομολογησεις και δεν εστιαζουν μονο στα επαγγελματικα, εχουν παντα ενδιαφερον, γιατι μπορεις να ταυτιστεις. Αλλα ο Ουγγαρεζος πλασαρεται με τετοιο τροπο λες και ειναι ο παρουσιαστης-ινδαλμα της νεολαιας.

Και οταν λεει μαλακιες οπως η παρακατω, δε γινεται να θεωρηθει καλο και σωστο προτυπο απο κανεναν νεο :

"Οποιος πιστευει οτι δεν εχει απατηθει ποτε πλαναται πλανη οικτρα".

Αυτοι οι ανθρωποι που μιλανε απο δικη τους προσωπικη εμπειρια, εξ ονοματος ολων των αλλων, κανοντας γενικευσεις, ειναι το λιγοτερο ανοητοι.

Οπως και να ΄χει, μπορει στο μελλον να μας εκπληξει ευχαριστα με μια πολυ καλη εκπομπη. Μεχρι τοτε δε γινεται να μιλαει λιγοτερο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου