Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

5 ΜΕΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" : ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στο πρωτοσελιδο με μεγαλα γραμματα ο τιτλος : "ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ".
Ειναι σαφες ποιοι ειναι οι εχθροι της ορθοδοξιας, συμφωνα με την εφημεριδα και ειναι σαφες οτι στοχος ειναι οχι τοσο η επιθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα η επικληση στο συναισθημα των χριστιανων ορθοδοξων (θρησκοληπτων) συντηρητικων αναγνωστων της εφημεριδας, λιγες μερες πριν τις εκλογες. Θελουν να πεισουν μεχρι και τους λιγους αναποφασιστους αναγνωστες τους να ψηφισουν τον Σαμαρα και να τους βεβαιωσουν ποσο σωστη ειναι η επιλογη αυτη.

Η Ακις με μπερδεψε σημερα. Ειναι αντρας καταρχας; Ειναι δημοσιογραφος με προυπηρεσια ως αντιπροεδρος σε νοσοκομειο;; Αυτα που γραφει λεει οτι ειναι προσωπικες εμπειριες και οχι φανταστικα παραδειγματα. Λεει λοιπον μεταξυ αλλων οτι διοριστηκε αντιπροεδρος απο την κυβερνηση σε μεγαλο νοσοκομειο, ο μισθος ηταν 1.100 ευρω το μηνα για να παρισταται καθε εβδομαδα στα συμβουλια και προτιμησε να παραχωρησει την αμοιβη του για την αγορα κρεβατιων για τους ασθενεις...Και ρωταω αν ειναι αντρας γιατι μιλαει για τον εαυτο του σε αρσενικο γενος.

Το πρωτο μεγαλο θεμα ειναι φυσικα οι εχθροι της Ορθοδοξιας. Το ρεπορταζ αναφερεται στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αφορα τα θρησκευτικα πραγματα της χωρας και προβλεπει διαχωρισμο μεταξυ κρατους και Εκκλησιας και φορο σε οσους δηλωνουν οτι ειναι χριστιανοι ορθοδοξοι κατα την υποβολη της φορολογικης τους δηλωσης.

Καυστικο αρθρο για τον προεδρο του ΠΑΣΟΚ με τιτλο : "Ο Ευ. Βενιζελος εκλιπαρει τον ΣΥΡΙΖΑ".

Και σημερα φυσικα συνεντευξεις με υποψηφιους της ΝΔ.

Στα παραπολιτικα σχολια, ειρωνικο σχολιο απο τον Δημο Πλινιο για τον Βαρουφακη τον οποιο αποκαλει Μπαρουφακη...

Στη θεση της εφημεριδας ο ΓΑΠ μπαινει γι' ακομα μια φορα στο στοχαστρο, αφου ειναι "ο ανθρωπος που κατεστρεψε μια χωρα, υποθηκευσε το μελλον πολλων γενεων, εκχωρησε την εθνικη κυριαρχια και αλυσοδεσε την πατριδα μας στο δρεπανηφορο αρμα της τροικας" και τολμα να ζητα ξανα την ψηφο των πολιτων...

Ο Παναγιωτης Λιακος επεσε εντελως στα ματια μου (οχι πως πριν τον ειχα σε υποληψη), αφου στο σημερινο του αρθρο μιλαει με τα καλυτερα λογια για τον "πολιτικο" λογο του Νικου Αλεφαντου, που ειναι ενας αμορφωτος ακαλλιεργητος που με οσα λεει φαινεται το ποιον του.

Παντως με τοση "Δημοκρατια" που εχω καταναλωσει αυτη την προεκλογικη βδομαδα, στο τελος θα με πεισουν και θα ψηφισω ΝΔ...

Αυριο θα εχω και την "Αυγη" για να μη λετε οτι ειμαι νεοδημοκρατης, και ισως εχω και τα "ΝΕΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου