Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

5 ΜΕΡΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" : ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ




Η Ακις τελικα δεν ηρεμησε απο χθες. Παλι στην τσιτα ειναι και θελει να τελειωσουν οι εκλογες για να "μαζεψουμε τα αμαζευτα που μας αφησαν ο Γιωργος και η λαιλαπα των Μνημονιων". Στο σημερινο της αρθρο τα βαζει και με τα ΜΜΕ που "βωμολοχουν ασυστολα, που εχουν φτασει στο σημειο να καθυβριζουν αγιους δημοσιως". Ποιος τολμησε να τα βαλει αραγε με τον Παισιο, που ειναι κατι σαν φυλακας-αγγελος για την εφημεριδα; Μαλιστα δε δηλωνει αισιοδοξη, αφου αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, λεει οτι δε θα πανε καθολου καλα τα πραγματα. Εξοργιζεται που η Ελλαδα δεν επιστρεφει στην χριστιανοσυνη, οπως κανουν οι σκανδιναβικοι λαοι και θεωρει πως η γαλλικη κοινωνια πληρωνει τις συνεπειες του "αποχριστιανισμου". Οι "προοδευτικοι" τους οποιους οι Ελληνες ψηφιζουν για εκδικητικους λογους και η σκληρη λιτοτητα που επιβαλλουν οι ξενοι, οδηγησαν στη διαλυση του κοινωνικου ιστου...
Δεν την βλεπω να σκεφτεται αισιοδοξα η Ακις μεχρι και την Κυριακη και μαλλον ουτε και μετα...

Πρωτο θεμα στο πολιτικο ρεπορταζ η ομιλια που επροκειτο να κανει σημερα ο Αντωνης Σαμαρας στη Θεσσαλονικη.

Ρεπορταζ για τους Θεσσαλονικεις που επισκεπτονται τα εκλογικα κεντρα των υποψηφιων βουλευτων, ειτε για να βοηθησουν σε εθελοντικη βαση, ειτε για να ζητησουν κατι, κυριως δουλεια.

Αρθρο για την Ζωη Κωνσταντοπουλου που αφησε αιχμες εναντιον του Στ. Παπασταυρου, συνεργατη του πρωθυπουργου, για τη "λιστα Λαγκαρντ". Το αρθρο δεν περιεχει σχολια. Παραξενο.

Αρθρο καταπελτης κατα του Γιωργου Παπανδρεου για τη συνεντευξη που εδωσε στην εκπομπη του Νικου Χατζηνικολαου με υποτιτλο : "Τερατωδη ψεματα του Παπανδρεου για το τεχνητο ελλειμμα του 2009 στην εκπομπη του Χατζηνικολαου!".

Με τον ΣΥΡΙΖΑ τα βαζει ο Μανωλης Κοττακης στο σημερινο του αρθρο.

Με τον ΓΑΠ τα βαζει και ο Δημος Πλινιος στα παραπολιτικα σχολια της εφημεριδας, κατηγορωντας τον οτι οσα ειπε στην εκπομπη, του τα ειχαν γραψει αλλοι να τα διαβασει...

"Με εκδηλη ανησυχια και προβληματισμο ακουσαν οι παρευρισκομενοι στο χθεσινο συνεδριο του Economist στην Αθηνα το ηγετικο στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννη Δραγασακη να δηλωνει οτι το κομμα του δεν αναγνωριζει το Μνημονιο..." γραφει επομενο ρεπορταζ.

Ο αρθρογραφος Αλεξανδρος Ταρκας εκφραζει το παραπονο του οτι τα θεματα διπλωματιας και εθνικης ασφαλειας απουσιαζαν απο την προεκλογικη ατζεντα.

Συνεντευξεις και σημερα με υποψηφιους βουλευτες της ΝΔ και αρθρο για τα οσα εχει προσφερει μεχρι τωρα η υπουργος Υγειας και υποψηφια βουλευτης της ΝΔ, Κατερινα Παπακωστα, στο χωρο της υγειας.

Αιχμες κατα του Καμμενου αφηνει ο Φαηλος Κρανιδιωτης στο σημερινο του αρθρο λεγοντας : "Ποσο δεξιος, αληθινος κεντρωος, εν γενει μετεχων της εθνικης αστικης ιδεολογιας, ασχετως επιμερους διαφορων, μπορει να ειναι καποιος που την ερχομενη Κυριακη θα λειτουργησει ως «χρησιμος ηλιθιος» των Εξαρχειων; Υπηρξαν τετοιοι εντος Βουλης, που υποδυονται τους καθαροαιμους πατριωτες, κι ομως στην προεδρικη εκλογη γυαλισανε τα παπουτσια του Τσιπρα και τωρα μυξοκλαινε και παρακαλανε ακομη και με διαφημισεις πως ειναι χρησιμοι κολαουζοι των συνιστωσων και να μην τους λησμονησει ως «αναγκαιο καλο» ο προεδρος του Τολιου και του τουλαχιστον ειλικρινους οπαδου της δραχμης Λαπαβιτσα".

Ρεπορταζ για την ομιλια Τσιπρα στη Θεσσαλονικη με τον καυστικο τιτλο :
"Αλαζονεια και υποσχεσεις απο τον Τσιπρα".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου