Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

tv up and down

tv up

1.Τα παιχνιδια που παιζουν ο Φωτης και η Μαρια στο ΦΜ Live. Εκτος του οτι εχουν πλακα, προσκαλουν και τον τηλεθεατη απο το σπιτι να παιξει μαζι τους και αυτο κανει την εκπομπη να ειναι κατα καποιο τροπο διαδραστικη.

2.Τα πολλα και νεα προγραμματα που θα δουμε στο δευτερο μερος της τηλεοπτικης σεζον σε MEGA και ANT1.

3.Η ερμηνεια του Ορφεα Παπαδοπουλου στα "Κλεμμενα Ονειρα". Ξερει να παιζει πολυ καλα με τα βλεμματα και να παιρνει πολλα και διαφορετικα αναλογα με το συναισθημα που βγαζει η καθε σκηνη. Πολυ εκφραστικος και ταλαντουχος.

4.Η χορογραφια του Θοδωρη Μαραντινη στο Dancing with the stars 4.

5.Τα «Καρντασιανς» για το πολυ ωραιο σκηνικο τους που θυμιζει σπιτι και για τα σκετσακια που καποιες φορες ειναι πετυχημενα.

tv down

1.Η διαφημιση του «Κωτσοβολου» με τη Δουκα και τον Κοκλα. Δεν καταλαβαινω γιατι η Δουκα εχει κατεβασμενα τα μουτρα μεχρι το πατωμα και αυτη την ξινιλα στο προσωπο της, λες και τη βαλανε με το ζορι να κανει τη διαφημιση. Δε σε πειθει και πολυ η διαφημιση να πας στο μαγαζι. Καλυτερη ειναι η Πετρουλα-lara croft.

2.Η εκπομπη της Ναταλιας Γερμανου στον ΑΝΤ1 με τα ιδια και τα ιδια υπερεκτιμημενα και υπερπροβεβλημενα προσωπα απο τη σοουμπιζ και τις δηθεν σοκαριστικες ερωτησεις που δεν ενδιαφερει κανεναν η απαντηση τους. Το αστειο ειναι οτι εκει πανε σχολεια και φροντιστηρια...Για να μαθουν αν την εχει πεσει αντρας στον Γεωργουλη και που εχει κανει σεξ ο Μαζωνακης...

3.Η Δημοσια Τηλεοραση.

4.Οι τσακωμοι των πολιτικων (οι ιδιοι και οι ιδιοι παντα) στις πρωινες ενημερωτικες εκπομπες. Εχουν γινει πια τοσο γραφικοι...

5.Το "The Voice". Τι να τις κανουμε τις καλες φωνες πια; Γεμισαμε τραγουδιστες. Δε νομιζω οτι εχουμε αναγκη απο νεους και ειναι ειρωνικο να γινονται τετοια σοου που υποσχονται καριερα και λεφτα σε μια περιοδο που η δισκογραφια εχει πληγει σε τοσο μεγαλο βαθμο (εχει σχεδον πεθανει) αλλα και γενικοτερης οικονομικης υφεσης. Αλλο αρνητικο οι μεγαλοστομιες των κριτων του τυπου "εχεις φωναρα, θα πας πολυ μπροστα, εισαι καλλιτεχναρα" (sic). Μην τους φουσκωνετε τα μυαλα γιατι μετα θα πονεσει πολυ το ξεφουσκωμα...Ειναι και το αλλο...ολοι περιμεναμε πως και πως τις οντισιον απο παλια μουσικα ταλεντ σοου για να απολαυσουμε τα παρατραγουδα. Τωρα; Με τι θα γελασουμε; Με τις δηθεν αστειες ατακες της Βανδη και του Ρεμου; SO BORING. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου