Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!

Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω βολτα στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα. Παει πια η εποχη που εκανα τη βολτα απο το greekbloggers.com και απο το sync.gr. Τωρα διαβαζω απο τη λιστα των μπλογκ που εχω επιλεξει. Την οποια λιστα θελω να ανανεωσω και να διαμορφωσω. Καποια μπλογκ που εχω μου ειναι αδιαφορα, ενω σιγουρα υπαρχουν καποια μπλογκ εκει εξω (ή μαλλον εδω μεσα σε αυτη την οθονη που απο μονη της ειναι ενας ολοκληρος κοσμος) που αξιζει να τα ανακαλυψω.

Η koueen (http://www.koueen.com/2014/01/blogpost_27.html) επαιξε ενα νεο μπλογκοπαιχνιδο (ναι υπαρχουν ακομα!) και ζηλεψα και ζητησα να παιξω κι εγω. Μοιαζει να περασε τοσο πολυς καιρος απο τοτε που επαιρνα μερος συχνα σε τετοια παιχνιδια και μαλιστα δημιουργουσα τα δικα μου καποιες φορες.

Ο Thor (http://zochades.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html) αποφασισε να κανει διδακτορικο στα 35 του στη Βαρκελωνη. Μου εδωσε θαρρος...τελικα ποτε δεν ειναι αργα για σπουδες.

Η Eirini (http://irenesolo.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html) μας δειχνει ενα βιντεακι για το ποσα ωραια πραγματα μπορεις να κανεις μονος σου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου