Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

tv people quotes

"Αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με υπομονή που επιβραβεύει το σύμπαν".
Λίτσα Πατέρα, Tv plus

Άντε σύμπαν, καιρός να με επιβραβεύσεις; Δε νομίζεις; Τι εννοείς έχουν σειρά 2 δισ. άνθρωποι;;

"Είναι δυνατόν αυτή η ανώτερη διάνοια που κρατά με τους νόμους της μια εκπληκτική αρμονία (μακρόκοσμος) να μην επηρεάζει τον απλό άνθρωπο (μικρόκοσμος); Είναι δυνατόν να είμαστε έτσι τυχαία «πεταμένοι» στον μακρόκοσμο;
Λίτσα Πατέρα, Tv plus

Everything's possible mrs Patera!

"Όταν μια χώρα καταρρέει, είναι σημαντική η ψυχαγωγία για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε, αλλά είναι υπερπολύτιμο προϊόν η ενημέρωση, για να ξέρεις πού είσαι, πού πας και πού θα καταλήξεις".
Νίκος Μάνεσης, Τηλεθεατής

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, διασκέδαση...λέξεις που έχουν γίνει καραμέλα στα χείλη πολλών δημοσιογράφων της τηλεόρασης και διάφορων δημοσιολογούντων που δεν ξέρουν καν την πραγματική τους σημασία, διάσταση αλλά και ούτε να τις ξεχωρίζουν. Στο σχολείο μαθαίναμε πως άλλο πράγμα η διασκέδαση και άλλο η ψυχαγωγία. Και τι εννοούν ως ψυχαγωγία οι άνθρωποι της τηλεόρασης; Την Αννίτα Πάνια; Τη Ναταλία Γερμανού; Τις εκπομπές μαγειρικής; Τα τούρκικα σίριαλ; Και τι εννοούν ως ενημέρωση; Τα πολιτικά σκάνδαλα και τις πολιτικές κόντρες βουλευτών που συχνάζουν στα τηλεοπτικά πάνελ; Τη γνώμη του Πρετεντέρη; Με αυτή την ενημέρωση ξέρει ο πολίτης πού είναι, πού πάει και πού θα καταλήξει; Και κατά πόσο είναι προϊόν η ενημέρωση και πόσο το ότι είναι προϊόν επηρεάζει τη μορφή της; Επίσης, πόσο τραγική, ισοπεδωτική και απερίσκεπτη είναι η ατάκα που ξεστομίζουν πολλοί δημοσιογράφοι και όχι μόνο ότι "η χώρα καταρρέει"; Είναι αυτό ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της κοινωνικής πραγματικότητας;

"Τα ζώδια που ευνοούνται αυτό το Καλοκαίρι είναι τα ζώδια του νερού και της γης".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

Τα ζώδια της φωτιάς θα περάσουν μαύρο Καλοκαίρι...

"Όταν είσαι μόνος σου πολύ καιρό και απεγνωσμένα επιζητείς σύντροφο, αυτό το εκπέμπεις. Όταν με το που γνωρίσεις κάποιον προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις, ο άλλος τρομοκρατείται και το βάζει στα πόδια".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

Το μεγάλο λάθος της Ματίνας Μανταρινάκη...

"Πρέπει αρχικά να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας και στη συνέχεια να μπαίνουμε στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και σχέσης".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

So true.

"Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική, ταραγμένη εποχή, που θα συνεχιστεί με ανατροπές, ένταση και γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Οι Κινέζοι λένε ότι είναι άτυχοι όσοι ζουν σε ενδιαφέρουσες εποχές, όμως οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως οι θεοί διαλέγουν τους καλύτερους των θνητών για να ζήσουν σε ενδιαφέρουσες περιόδους. Σε τέτοιες εποχές, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει το χειρότερο εαυτό του, αλλά δείχνει και το μεγαλείο του".
Γιώργος Πανόπουλος, Τηλεθεατής

Πολύ ωραίο!

"Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους απίστευτα".
Ρούλα Κορομηλά, Real life

Και τώρα μας το λέτε;

"Μη γελιόμαστε. Με κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάποιοι ο κόσμος ασχολείται από περιέργεια και για να γελάει".
Ρούλα Κορομηλά, Real life

Για να μπαίνουν μερικοί στη θέση τους...

"Κάναμε λάθη. Ίσως μερικές φορές υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς ως δημιουργοί λιγότερες και καλύτερες δουλειές".
Αλέξανδρος Ρήγας, Real life

Γιατί η αυτοκριτική να έρχεται στο τέλος; Ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία : η ποσότητα έναντι της ποιότητας. Ειδικά, τα σίριαλ του Ρήγα ήταν φτηνιάρικα και σαχλά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου