Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΧΙΟΥΡΡΕΜ"

Ήταν τέτοιος ο χαμός με το κλείσιμο της ΕΡΤ που "σκεπάστηκε" το άλλο μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός από τη γείτονα χώρα που επηρεάζει, όμως, και τη δική μας στο τηλεοπτικό σκηνικό, που δεν είναι άλλο από την αποχώρηση της Μεριγιέμ Ουζερί από τον "Μεγαλοπρεπή". Σοκ θα πάθουν οι γιαγιάδες όταν στη νέα σεζόν δε θα δουν την όμορφη γαλανομάτα, αλλά μια κατά πολύ μεγαλύτερη της, στο ρόλο της "Χιουρρέμ". Εκτός από τις γιαγιάδες, βέβαια, που διαβάζουν τηλεπεριοδικά.
Η γλυκιά Μεριγιέμ, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποδείχτηκε "κοπανατζού", ασυνεπής και αχάριστη! Αφού ολοκληρώθηκε το 100ο επεισόδιο της σειράς η Μεριγιέμ πήγε διακοπές, αλλά της άρεσε τόσο που δεν ήθελε να γυρίσει στη δουλειά...
Γράφεται, ακόμη, ότι η Ουζερί είχε δυσανασχετήσει επειδή ο Χαλίτ Εργκέντς αμοιβόταν κατά 20.000 δολάρια περισσότερα από εκείνη. Οι απαιτήσεις της τότε αυξήθηκαν ζητώντας από την παραγωγή όχι μόνο αύξηση αλλά και ποσοστά αναλογικά με τις χώρες που προβάλλεται η σειρά.
Ένα άλλο σενάριο για την αποχώρηση της είναι η άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, για την οποία οφείλονται εν μέρει και τα πολύωρα γυρίσματα. Η Τουρκάλα ηθοποιός ζήτησε από τους παραγωγούς, όπως λέγεται, να μειωθούν και οι ώρες του επεισοδίου και των γυρισμάτων, αλλά δεν την άκουσαν.
Όπως και να 'χει, η Ουζερί τέλος. Η νέα "Χιουρρέμ" είναι η ελληνικής καταγωγής Βαχιντέ Γκιορντούμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου