Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2012-2013;

Φτάσαμε μέσα Ιουνίου και η φετινή τηλεοπτική σεζόν 2012-2013 ακόμα να φτάσει στο τέλος της. Μπορεί πολλά προγράμματα να τέλειωσαν αυτές τις μέρες και να μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» (με κάποια να ανανεώνουν το ραντεβού τους και με κάποια άλλα όχι), πολλά είναι, όμως, ακόμα αυτά που θα φτάσουν μέχρι και τα μέσα Ιουλίου για να «πάνε διακοπές».
Ξεκινώντας με το Mega σε ο,τι έχει να κάνει με τις ελληνικές σειρές του, το «Πίσω στο σπίτι» έριξε αυλαία την Τετάρτη το βράδυ. Μάλιστα, η σειρά μας αποχαιρέτησε οριστικά, μια και δεν πήρε το πράσινο φως από το κανάλι για να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά. Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για το stand-up comedy show «Κάψε το σενάριο» το οποίο δεν ικανοποίησε από πλευράς τηλεθέασης τη δεύτερη χρονιά προβολής του και θα ρίξει αυλαία στις 28 Ιουνίου.
Η κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» θα μας αποχαιρετήσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, και θα δούμε το δεύτερο κύκλο από την ερχόμενη σεζόν, αφού η τηλεθέαση που σημείωση ήταν αρκετά ικανοποιητική.
Το πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού, το «πρωινό mou» θα κάνει φινάλε στις 28 του μήνα. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, όμως, θα φτάσει και ο «Ομορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη 27 του μήνα και δυο μέρες αργότερα η εκπομπή μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου «Dr Cook».
Τρίτη βράδυ θα βλέπαμε το τελευταίο επεισόδιο του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, όμως λόγω της ΕΡΤ ακυρώθηκε τελευταία στιγμή με τον γνωστό καλλιτέχνη να ζητά συγγνώμη για τον κόσμο που πήγε να τον δει. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει στο κανάλι τον Οκτώβριο με την κωμική-δικαστική σειρά «Διά ταύτα» και με τέσσερα σπέσιαλ τσαντίρια που θα τα βγάλει από την περιφέρεια.
Φέτος θα είναι η πρώτη τηλεοπτική χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη θα αργήσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, αφού θα παρουσιάζει την μεσημεριανή εκπομπή της μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, και την ίδια μέρα θα μας αποχαιρετήσει και η παρέα του «Δέστε τους».
«Μες στην καλή χαρά» θα είναι η Ναταλία Γερμανού μέχρι και τις 14 του Ιουλίου.
Μέχρι τον επόμενο μήνα, όμως, θα φτάσουν και οι live εκπομπές του Star, και έτσι η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μίλα», ο Φώτης και η Μαρία με το «Φώτης και Μαρία live» αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με τη «Μεσημεριανή Μελέτη» θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και τις 12 Ιουλίου.
Όσον αφορά στον ANT1, το κυριακάτικο σόου μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar» θα ρίξει αυλαία στις 30 Ιουνίου, η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα» τέλειωσε την Τρίτη, ενώ, τέλος, το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου