Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, πρωταγωνιστής της σειράς «Πίσω στο σπίτι». Αποχαιρετά τη φετινή σεζόν δηλώνοντας ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και την αγάπη που έδειξε ο κόσμος για τη σειρά, και πως για τον ίδιο ήταν μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές, αφού εκτός από τηλεόραση, συμμετείχε σε μιούζικαλ και μουσικοθεατρική παράσταση. 
Για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Περικλή, λέει ότι είναι «γλυκός και αφελής» και πως τον φωνάζουν συμπαθητικό «λαμόγιο». Αγαπάει το ρόλο του Περικλή γιατί είναι και αυτός πατέρας. Ο ηθοποιός δηλώνει ότι η 10χρονη κόρη του Μαρίνα είναι η μεγάλη αγάπη και προτεραιότητα της ζωής του.
Για την τηλεοπτική του σύζυγο (Νίκη Αναστασίου) μιλάει με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως είναι «μια υπέροχη, εργατική και συναισθηματική συνάδελφος». Την απόφαση να γίνει ηθοποιός την πήρε στο Λύκειο όταν είδε την παράσταση «Η κυρία δε με μέλλει» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος θα γινόταν λίγα χρόνια αργότερα ο τηλεοπτικός του πατέρας στο «Άκρως οικογενειακόν», και για τον οποίον δηλώνει ευγνώμων, αφού του έμαθε πως λειτουργεί η τηλεόραση.

Το δημοσιευσα εδω :
http://www.matrix24.gr/2013/06/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου