Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

tv up and down

tv up

1.Η συνέντευξη του Μπογδάνου στο "Μίλα". Ο τύπος έχει πολύ καλό λέγειν, είναι ακομπλεξάριστος και, όπως μάθαμε, φοβερό βιογραφικό.

2.Ο Μάρκος Σεφερλής στην Τατιάνα Στεφανίδου και το "Μίλα", όπου παρουσίασε τη νέα του επιθεώρηση "Mamma mia...δεν υπάρχει μια". Πολύ γέλιο!

3.Η νέα κωμική σειρά του Mega "Κάτω Παρτάλι". Έχει έξυπνες ατάκες και είναι καλογυρισμένο. Κάτι σαν το "Καφέ της χαράς" σε deluxe edition.

4.Οι εμφανίσεις του Μπογδάνου στη Χριστίνα Λαμπίρη. Αποδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου σοβαροφανής, ότι είναι σε θέση να σχολιάσει με έξυπνο τρόπο από την πολιτική επικαιρότητα μέχρι τον Αρναούτογλου, τη Βανδή και τον Μπίμπερ. Γιατί και το lifestyle είναι δημοσιογραφία.

5.Η εκπομπή "Υγεία πάνω απ' όλα" στον ΑΝΤ1. Κάνει χαμηλή τηλεθέαση, έχει περάσει απαρατήρητη, κι όμως έχει πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα. Μπορεί να ωφελήσει κάποιον να τη δει πολύ περισσότερο από το να δει το "the voice", το "κάτω παρτάλι" ή τη Μελέτη.

tv down

1.Το "Wanted" στον ΑΝΤ1. Η μόδα αυτών των εκπομπών είναι πολύ 90's και δεν έχει καθόλου πλάκα το 2014. Η επιλογή των παρουσιαστών είναι εντελώς ατυχής (φίλοι φίλων). Είναι εντελώς φανερό ότι τα γέλια τους είναι προσποιητά. Ακόμα κι ένα πεντάχρονο μπορεί να το καταλάβει αυτό. Βγάζει δε βγάζει τη σεζόν αυτή η ανοησία.

2.Το "Δια ταύτα" για τους λόγους που εξήγησα σε προηγούμενο ποστ.

3.Η επιστροφή του "Βαλς με 12 θεούς" στον ΑΝΤ1. Σε ποιον έλειψε αυτό το σαχλό σίριαλ και το έφεραν πίσω; Ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 πάντως είναι απίστευτος.

4.Το απότομο κόψιμο της σειράς "Χατιρλά" από τον ΑΝΤ1. Αν και έχει συνηθίσει πια τους τηλεθεατές σε τέτοιες κινήσεις.

5.Πολλά από τα βιντεάκια του "ΟΛΑ" που έχουν καταντήσει πια εντελώς σαχλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου