Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

mag quotes

"Φοιτησα στο Πολιτικο Τμημα της Νομικης. Μου αρεσε η Νομικη, ειχα δει ενα εργο με ηρωα ενα δικηγορο, με ειχε επηρεασει πολυ, αλλα δεν ακολουθησα τη δικηγορια. Πηρα το πτυχιο, αλλα μεσα μου υπηρχε αυτο το ζουζουνισμα για το θεατρο. Αποφασισα καποια ωραια στιγμη οτι δεν ειμαι για τη δικηγορια, παρολο που μου ελεγαν οτι αν γινομουν δικηγορος θα τα πηγαινα μια χαρα".
Υρω Μανε, Down Town

(Κυρια Μανε, τα μπερδεψατε νομιζω. Τι σχεση εχει το Πολιτικο της Νομικης με τη δικηγορια; Απο το Πολιτικο δε βγαινεις δικηγορος. Εκτος αν παλια ισχυε αυτο και δεν το ξερω).

"Ηθελα να γινω πιο γνωστος, πιο διασημος, ηθελα να με ξερουν οι παντες".
Ο σχεδιαστης Nikolas, adore

(Τοτε επρεπε να βρειτε ενα πιο πρωτοτυπο ονομα ή να πατε στο fab5).

"Θα ηθελα πολυ, π.χ., να παρουμε μια συνεντευξη απο την Χαρουλα Αλεξιου, τη Λινα Νικολακοπουλου ή τον Τεο Αλεξαντερ, τον ελληνα ηθοποιο που κανει καριερα στο εξωτερικο (βλεπε True blood)".
Νικολεττα Ραλλη, Nitro

(Καλα βρε Νικολεττα, ακους αυτα που λες; Η σνομπ Αλεξιου πρεπει με το ζορι να εδωσε συνεντευξη στο "Η ζωη ειναι αλλου" και θα δωσει στο μεσημεριανο του Star; Σιγα μην παει και στην Τατιανα...Σε ειχα για εξυπνη κοπελα...).

"Οι αυτοδυναμες κυβερνησεις ανηκουν στο παρελθον και ειμαι πολυ ευτυχης γι' αυτο".
Αδωνις Γεωργιαδης, Informer

(Αδικα χαιρεσαι τοσο...).

"Pacta sunt servanto (οι συμφωνιες ειναι για να τηρουνται)".
Αδωνις Γεωργιαδης, Informer

(Ο Αδωνις Γεωργιαδης αποδεικνυει οτι εκτος απο αρχαια ελληνικα ξερει και λατινικα. Φιλολογος επρεπε να γινει...).

1 σχόλιο:

  1. Υπόψιν ότι το σωστό είναι "pacta sunt servanda". Όπου servanda είναι ο πληθυντικός του ουδετέρου του γερουνδιακού esrvandus -a um, που σημαίνει "πρέπει να".

    ΑπάντησηΔιαγραφή