Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΡΑΦΑΕΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ OK! ΚΑΙ ΤΗΛΕΡΑΜΑ

-Γεια σου Ραφαελα!
-Γεια σου Στεφανε!
-Τι κανεις;
-Επιτελους ησυχασα αφου επιλεξαμε νεο πρωθυπουργο. Τοσες μερες δεν εκλεινα ματι. Παρακολουθουσα με αγρυπνο ματι ολες τις ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις και δεν εβλεπα την ωρα να ανακοινωθει το ονομα του πρωθυπουργου...
-Ωραια, με επεισες...Διαβασες τιποτα;
-Διαβασα το OK!
-Φανταζομαι το διαβασες μετα την ανακοινωση του πρωθυπουργου...
-Ε, βεβαια...
-Δε μου αρεσουν αυτου του ειδους τα περιοδικα και το ξερεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι που και που τα διαβαζω. Για να δουμε λοιπον τι διαβασες...
-Λοιπον, εδω βλεπεις τον Θοδωρη Μαραντινη απο τους αγαπημενους σου Onirama να πηγαινει το γιο του στο σχολικο λεωφορειο. Διαβαζω οτι ο Θοδωρης ασχολειται παρα πολυ μαζι του, καθε απογευμα παιζουν πολλες ωρες μαζι, και το παιδακι εχει ξεκινησει μαθηματα κιθαρας.
-Τριαμισι ετων και παιζει κιθαρα;
-Εδω βλεπεις τη Δουκισσα Νομικου με το Χρηστο Χολιδη να επιστρεφουν απο ταξιδι στη Ρωμη.
-Γιατι πηγαν εκει;
-Ο Χολιδης της εκανε εκπληξη για τα γενεθλια της.
-Πολυ συγκινητικο.
-Εδω βλεπεις τη Φαιη Σκορδα να κοιταει χαμογελαστη το φακο. Στο ρεπορταζ διαβαζω πως εχασε 16 κιλα. Λεει οτι δεν ακολουθησε καποια συγκεκριμενη διαιτα ουτε επεβαλε στον εαυτο της διατροφικες απαγορευσεις, απλα προσεχει τις ποσοτητες. Διαβαζω επισης οτι ασχολειται πολυ με το γιο της, παιζει μαζι του με τις ωρες και του τραγουδαει επιτυχιες της Ελενας Παπαριζου.
-Τι του τραγουδαει δηλαδη; Το Baby it's over, οταν τελειωνει το φαγητο;
-Εδω βλεπεις τη Δεσποινα Βανδη που οπως διαβαζω αποφασισε να συμμετασχει μαζι με αλλους καλλιτεχνες στη μεγαλη συναυλια που θα πραγματοποιηθει στις αρχες Δεκεμβριου για το "Χαμογελο του παιδιου".
-Μπραβο της.
-Εδω βλεπεις τη Νικολεττα Ραλλη να χαλαρωνει στην παραλια Αλιμου, μαζι με το σκυλι της, την Καντυ.
-Αχουτο! Πολυ γλυκο σκυλακι.
-Εχει ενα κουιζ το περιοδικο χωρις να δινει απαντηση : Ποιος γνωστος Ελληνας ποδοσφαιριστης δεν αφηνει τη διασημη συζυγο του να εχει ανδρα personal trainer, επειδη τη ζηλευει πολυ;
-Ο Δελλας υποθετω.
-Μαλλον. Συνεντευξη στο περιοδικο δινει ο Αλεξανδρος Σταυρου και λεει οτι ο ερχομος της κορης του ειναι ο,τι πιο δυνατο και σημαντικο συνεβη ποτε στη ζωη του.
-Ο Αλεξανδρος Σταυρου ειναι αυτος απο τα "Μυστικα της εδεμ" με την χαλια αρθρωση;
-Αυτος. Μπορει να μην εχει καλη αρθρωση αλλα ειναι ωραιος αντρας.
-Ε οχι και ωραιος αυτος. Σιγα τον ωραιο! Τι περιεργα γουστα εχετε εσεις τα κοριτσια.
-Πως τολμας να υποτιμας τα γουστα των κοριτσιων; Αλλωστε δεν εχουν ολα τα κοριτσια τα ιδια γουστα. Τελος παντων, ο Αλεξανδρος Σταυρου λεει οτι ηταν παρων στον τοκετο και βιωσε μια κορυφαια εμπειρια που συνιστα σε ολους τους αντρες να τη ζησουν, η κορη του τον εχει μαθει να κανει υπομονη και δηλωνει χαζομπαμπας.
-Ολοι χαζομπαμπαδες και χαζομαμαδες ειναι. Εξυπνοι γονεις δεν υπαρχουν;
-Συνεντευξη στο περιοδικο δινει και ο Κωστας Μαρτακης ο οποιος δηλωνει οτι πιστευει οτι ξεχωριζει με τα τραγουδια και τη φωνη του.
-Καλο! Θα το βαλω στο mag funny.
-Λεει οτι θαυμαζει τον Αντωνη Ρεμο και τον Γιαννη Παριο, οτι του εχει γινει προταση για κριτικη επιτροπη στο επομενο Dancing with the stars και δηλωνει πως θα ηθελε να δημιουργησει οικογενεια αφου αγαπα παρα πολυ τα παιδια. Αυτα. Εσυ τι διαβασες;
-Διαβασα το Τηλεραμα με εξωφυλλο τη Μαρια Μπεκατωρου. Διαβασα λοιπον οτι ο Βασιλης Λιατσος παραιτηθηκε ο ιδιος απο την εκπομπη της Γερμανου υστερα απο διαφωνιες που ειχε με ανθρωπους που βρισκονται πισω απο τις καμερες.
-Εγω νομιζα οτι τον εδιωξαν.
-Κι εγω αυτο νομιζω οτι εγινε. Το παιδι ηταν φανερο οτι δεν το εχει καθολου. Διαβασα και για τον Λευτερη Λαζαρου που δυο με τρεις φορες την εβδομαδα μαγειρευει φαγητο και το μοιραζει ο ιδιος σε αστεγους.
-Μπραβο του!
-Η Μαρια Μπεκατωρου λεει ποσο ωραια περασε τους δυο μηνες των γυρισματων του "Junior master chef", οτι δεν πιστευε οτι υπηρχαν παιδια που μαγειρευουν τοσο καλα και αποδιδει το επιπεδο τους στο οτι μεγαλωνουν διπλα σε μαμαδες και γιαγιαδες που μαγειρευουν αλλα και στην τηλεοραση που εχει πολλες εκπομπες μαγειρικης. Λεει οτι η παραγωγη την ειχε διαβεβαιωσει πως τα παιδακια δεν θα εμπαιναν σε συνθηκες ανταγωνισμου, οτι οι γονεις δεν ηταν παρεμβατικοι και οτι η εμπειρια που εζησε ηταν εκπληκτικη αλλα οτι δεν θα την πειραξει αν δεν της κανουν προταση για αλλη "μεγαλη" δουλεια, αφου δεν ειναι φιλοδοξος τυπος.
-Μπραβο της!
-Διαβασα οτι θα γινει ταινια για τη ζωη της πριγκιπισσας του Μονακο, την Γκρεις Κελι και οι υποψηφιες σταρ για το ρολο ειναι πολλες : Κειτ Μπλανσετ, Νταιαν Κρουγκερ, Εβαν Ρειτσελ Γουντ, Τζενουαρι Τζοουνς, Γκουινεθ Παλτροου, Κειτ Μποσγουορθ, Μια Γουασικοβσκα, Ρουνι Μαρα, Σκαρλετ Γιοχανσον.
-Σιγα κοριτσια, μην μαλλιοτραβιεστε!
-Ακου τωρα και αυτο. Ο Τζαστιν Μπιμπερ, λεει, πιθανως να εχει γινει πατερας!
-Ε;
-Ναι, καλα ακουσες. Συμφωνα με τα δημοσιευματα που κανουν το γυρο του κοσμου, μια κοπελα, η Μαραια Γετερ, μετα το περας της συναυλιας του Μπιμπερ στο Λος Αντζελες, βρεθηκε μαζι του στα παρασκηνια και ειχαν σεξουαλικη επαφη. Ο ιδιος το διαψευδει.
-Βρε τον Τζαστιν...
-Η Κειτ, διαβαζω, ειναι μαλλον εγκυος, επειδη αρνηθηκε να φαει φυστικια...
-Ε;
-Συμφωνα με τις βρετανικες παραδοσεις, οι εγκυες απαγορευεται να τρωνε φυστικια.
-Απιστευτο οτι υπαρχουν τετοιες παραδοσεις.
-Η Λιντσι Λοχαν εχει παλι μπλεξιματα.
-Τι εγινε παλι με αυτη;
-Της επιβληθηκε ποινη 30 ημερων επειδη δεν εκπληρωσε προηγουμενη καταδικη της, που της επεβαλλε κοινωνικη εργασια σε...νεκροτομειο. Αλλα, λογω "υπερπληθυσμου" στις τοπικες φυλακες, δεν θα εκτισει την ποινη της "μεσα", αλλα θα υποχρεωθει ξανα σε κοινωνικη εργασια. Αν παλι αποτυχει να συμμορφωθει, θα μπει 270 μερες φυλακη.
-Πολυ χαριστικοι ειναι οι νομοι μαζι της. Αυτο με τον "υπερπληθυσμο" μου ακουγεται πολυ ακυρο. Να μπει φυλακη για πολυ καιρο για να μαθει. Ειναι αδικο οι διασημοι να εχουν ειδικη μεταχειριση.
-Συμφωνω. Τελος, θα σου διαβασω το σχολιο της Ναταλιας Μπρατιμου για το Blackout με το οποιο συμφωνω απολυτα : "Το οτι η τσουληθρα της TV προς τα κατω δεν εχει τελος αναλαμβανει να αποδειξει το "Blackout", με κακογουστες, ακομα και προσβλητικες δοκιμασιες, που στοχευουν σε φθηνα χαχανα".
-Πολυ σωστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου