Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

mag funny

Απο το περιοδικο OK! τευχος 315

"...σχολιασε την Πεμπτη 10 Νοεμβριου η 53χρονη Ελληνιδα σταρ στον προσωπικο της λογαριασμο στο Twitter λιγες ωρες μετα την προβολη του τεταρτου επεισοδιου του rockumentary της στον Alpha, Αννα Βισση : Οσο εχω φωνη".

(Ντοκιμαντερ επρεπε να το πειτε...)

Απο τη στηλη του dr. love στο περιοδικο "Τηλεκοντρολ"

Γκας : Γιατρε, δεν θα το πιστεψεις! Δεν ξερω αν ειδες αυτην που βγηκε Μις Κοσμος, αλλα ειναι η πρωην μου που με επαιρνε τηλεφωνο κλαιγοντας και ζητωντας μου να γυρισει πισω!

Dr. Love : Γκας μου, εχεις δικιο! Οχι, δεν το πιστευω, διοτι επεσες στη περιπτωση! Φυσικα και γνωριζω - και μαλιστα προσωπικα - την αιθερια υπαρξη που κερδισε φετος τον τιτλο της Μις Κοσμος. Βλεπεις, ως επιστημων του ερωτα, ημουν επιτιμος καλεσμενος στην τελετη και αν ειχες στο σπιτι σου δορυφορικη, θα με εβλεπες να χειροκροτω στο "Earls Court" του Λονδινου. Αυτη τη φορα επελεξα να μην ειμαι κριτης. Ειναι μια αρκετα ψυχοφθορα διαδικασια που με κουραζει. Ομως, επειδη γνωρισα τις κοπελες, αν θελεις ενα κονε με την Ιβιαν, ευχαριστως να μεσολαβησω!

Ο Νικος Βουλαλας σχολιαζει το τηλεοπτικο προγραμμα στο περιοδικο "Αθηνοραμα" :

17.45 Πειρασμος
Οπου "η Μαντμουαζελ παρακολουθει με αγρυπνο ματι ολες τις εξελιξεις κι ενωνει τα κομματια του παζλ". Και τα 1.500

18.00 Ερωτας και τιμωρια
Οπου "η Γιασεμιν εχει αγχωθει για το ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να μιλησει στον Σαβας για τον Ομερ". Μεχρι το προτελευταιο επεισοδιο εχουμε καιρο.

18.00 Ερωτας και τιμωρια
Οπου "η Γιασεμιν αναρωτιεται για την ασφαλεια του παιδιου της αν παντρευτει τον Σαβας". Τουλαχιστον το παιδι της θα εχει να τρωει σαλαμακι.

18.00 Πειρασμος
Οπου "η Μπιχτερ απομακρυνει αμεσως απο το σπιτι τον Μπεχλουλ και ψαχνει πως να προφυλαχτει απο την καταιγιδα που προκειται να ξεσπασει". Στασου κατω απο το υποστεγο.

18.00 Πειρασμος
Οπου "η Μπιχτερ πανικοβαλλεται οταν βλεπει στο δωματιο της το σκουλαρικι που εχασε εκεινη τη νυχτα στον κηπο". Η αχαριστη...Αντι να χαιρεται που το βρηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου