Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες,
παμε βολτα στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα; Φυγαμε!

Ο alzap (http://alekos.blogspot.com) σατιριζει την αντιπαθεια (;) που τρεφει το Mega προς τον Γιωργο Παπανδρεου. (http://alekos.blogspot.com/2011/11/blog-post_30.html).

Η Ασπα (www.aspaonline.gr) σαν εμπειρη και πετυχημενη μπλογκερ γραφει και αναλυει 5 τροπους για να προσελκυσετε κοινο στο μπλογκ σας και να αυξησετε την αναγνωσιμοτητα σας.

Πολυ καλα τα λεει η Crucilla (http://crucialchaos.blogspot.com/) στο τελευταιο της ποστ με τιτλο "Η ποια;". Αναφερεται στις υπερβολες που ξεστομιζουμε για τους δυσκολους καιρους που περναμε.

Η cynical (http://e-cynical.blogspot.com/) παραθετει εναν πινακα απο την Guardian (και μπραβο της που το ανακαλυψε) και αναρωτιεται :

Οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν περίπου 59 δις.
Αν το ιδιωτικο ελληνικό χρέος είναι γύρω στα 206 δις ευρώ, τότε άλλα 114 δις βρίσκονται στα χέρια ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικών ταμείων, hedge funds κλπ. Πόσα κατέχουν τα ασφαλιστικά ταμεία συνολικά;

Η DaNaH (http://greekcharm.blogspot.com) ποσταρε πααααααααρα πολλες και πολυ ομορφες φωτογραφιες απο το ταξιδι που εκανε το Πασχα (;) στην Τοσκανη.

Ο Δημητρης Ανδρικοπουλος (http://axion-esti.blogspot.com) στο τελευταιο του ποστ παρουσιαζει ορισμενες απο τις πιο παραξενες και ιστορικες φωτογραφιες της ανθρωποτητας.





1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για την αναφορά στο blog μου! Ξέρω ότι κοντεύουν τα Χριστούγεννα, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου ακόμα κάνω αναρτήσεις για το ταξίδι που κάναμε το Πάσχα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή