Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΙ DSQUARED2 ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


Συνεντευξη στο ΒΗΜΑΜΕΝ, στο τευχος Σεπτεμβριου 2010, εδωσε το επιτυχημενο διδυμο της μοδας, ο Ντιν και ο Νταν, δηλαδη οι Dsquared2, με αφορμη το ανοιγμα των ομωνυμων καταστηματων τους σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Μιλουν για τη χωρα μας με τα καλυτερα λογια : "Ευχαριστη ατμοσφαιρα, καταπληκτικο φαγητο, ξεκουραστος και ομορφος τροπος ζωης. Ειναι ενας υπεροχος τοπος για διακοπες και οποτε ερχομαστε παντα περναμε καλα", δηλωνουν. Ε, βεβαια αμα εισαι τουριστας στην Ελλαδα και μαλιστα πλουσιος, ολα ωραια σου φαινονται.
Οπως μαθαινω, ο Ντιν και ο Νταν ειναι φιλοι με το Λακη Γαβαλα, ο οποιος "υπηρξε απο τους πρωτους και πιο ενθερμους υποστηρικτες των συλλογων μας", λενε. Οι ιδιοι δηλωνουν ενθουσιασμενοι με το πολυ μεγαλο κοινο που εχουν στην Ελλαδα. "Ακομα και στο Facebook, η μεγαλυτερη σε κοινο ομαδα που εχουμε ειναι ελληνικη".

Μπραβο στα παιδια!

ΥΓ. Τι ειναι αυτο που εχουν στο πανω μερος του τζιν τους;
ΥΓ. Σχετικα με το facebook, μηπως μπερδευουν το κοινο της Ελλαδας με αυτο της Ιταλιας. Γιατι στο DSQUARED2 ITALIA στο facebook εχει χιλιαδες ατομα, ενω στο ελληνικο γκρουπ μονο 82 μελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου