Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

GNTM 2 : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ

  


2019 και στο Star προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next top model, ο οποίος σημείωσε και αυτός μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Οι τρεις φιναλιστ του διαγωνισμού ήταν η Κεισι Μιζιου, η Αννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο και όπως ίσως θυμάστε νικήτρια δεν ήταν μια αλλά δυο! Όπως είχε ανακοινώσει τότε η Βικυ Καγιά, προκαλώντας μεγάλο χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σύστημα ψηφοφορίας έπεσε από την πολύ μεγάλη συμμετοχή, και έτσι έκριναν δίκαιο να κερδίσουν τα δυο κορίτσια που ισοψήφισαν, δηλαδή η Άννα-Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, οι οποίες και μοιράστηκαν το έπαθλο.


Πού βρίσκονται σήμερα οι τρεις φιναλιστ του δεύτερου GNTM; Ασχολούνται ακόμα με το μοντελινγκ;


ΚΕΙΣΙ ΜΙΖΙΟΥ


Η Κεισι έχει ένα αρκετά ενεργό προφιλ στο instagram, στο οποίο συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες (ρούχα, καλλυντικά κτλ).

Στην τελευταία της φωτο που ανέβασε πολλοί είναι εκείνοι που της επισημαίνουν ότι έχει αδυνατίσει υπερβολικά..




ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ


Η Αννα-Μαρία έχει και εκείνη ενεργό προφιλ στο Instagram, όπου και κάνει φωτογραφήσεις και συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες ρούχων και καλλυντικών.




 ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ


Η Κατια ασχολήθηκε με την παρουσίαση και πιο συγκεκριμένα παρουσίασε την εκπομπή Glam Wars στο Open, το οποίο δεν τα πήγε καλά από άποψη τηλεθέασης, μπήκε στο Survivor, συμμετείχε και στην εκπομπή "Θαλασσόλυκοι". Στο instagram της συνεργάζεται με εταιρίες ρούχων και καλλυντικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου