Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ : ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ


Συνέντευξη στο περιοδικό "7 ΜΕΡΕΣ TV" και το Γιάννη Βίτσα έδωσαν οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 "Μετά τη φωτιά", Ντόρα Μακρυγιάννη και Λευτέρης Ελευθερίου και μίλησαν για τους ρόλους τους.

Ντόρα Μακρυγιάννη για Ιωάννα :

"Αγάπησα πολύ το γεγονός ότι είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα που, ενώ της έχουν συμβεί τόσα κι έχει ταλαιπωρηθεί, δεν σταματά να πιστεύει ότι μπορεί να απελευθερωθεί και να σπάσει αυτόν τον κύκλο βασανιστηρίων στη ζωή της. Επίσης, την αγάπησα επειδή βρήκε το θάρρος να εμπιστευτεί ξανά, αφού, όταν βγαίνεις από μια τέτοια διαδικασία ψυχικής οσο και σωματικής κακοποίησης, δεν ανοίγεσαι. Εκείνη συνεχίζει να πιστεύει στους ανθρώπους.

Λευτέρης Ελευθεριου για Άρη :

"Ο Άρης είναι ο δυσκολότερος ρόλος που έχω υποδυθεί ποτέ. Δεν συνδέεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους, έχει κυρίως σχέσεις συμφέροντος, δεν συναισθάνεται τι συμβαίνει στους γύρω του. Θα έλεγα ότι είναι απόλυτα χειριστικός. Διατηρεί ένα διπρόσωπο προφίλ και αυτό είναι το τρομακτικό, ενώ παράλληλα είναι φοβερά φιλόδοξος. Αν βρεθείς ως εμπόδιο μπροστά του, δεν το έχει σε τίποτα να σε αφανίσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου