Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

FAME STORY : ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 Το Fame Story, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1, την προπροηγούμενη δεκαετία, επέστρεψε αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star. Παρουσιαστής είναι ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Ελένη Φουρέιρα και ο Light.

Και ποιοι είναι οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας που διεκδικούν τη νίκη και 50.000 ευρώ;
ΙΔΟΥ :


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
29 ΕΤΩΝ

Κατάγεται από τη Φλώρινα αλλά μεγάλωσε στα δυτικά προάστια της Αττικής. Η σχέση του με το τραγούδι είναι καρμική, όπως λέει, καθώς, ενώ δεν σπούδασε μουσική, αυτή πάντα τον καλούσε.



ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ
22 ΕΤΩΝ

Σπουδάζει Νομική στην Αθήνα. Της αρέσει ο χορός, το μιουζικαλ και ό,τι τη βοηθάει να εκφράζει τα συναισθήματα της μέσω της μουσικής!



ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΙΩΓΑ
30 ΕΤΩΝ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το τραγούδι και ο χορός υπάρχουν στη ζωή της από μικρή ηλικία και αποτελούσαν πάντα εναν τρόπο διαφυγής από τη ρουτίνα.



DANNY & VICTOR IGHODARO
28 ΕΤΩΝ

Είναι δίδυμα αδέλφια με καταγωγή από τη Νιγηρία, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αθήνα. Δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη μουσική αλλά η μουσική έχει απόλυτη σχέση με εκείνους.



NICKY GLOSSOM
23 ΕΤΩΝ

Έρχεται από τη Λευκωσία. Αγαπάει τη jazz, την pop, τη soul και τη rock μουσικη, ενω γράφει και τα δικά του κομμάτια, δείχνοντας μεγαλύτερη προτίμηση στον αγγλικό στίχο.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΗΣ
19 ΕΤΩΝ

Είναι από την Αθήνα και η σχέση του με το τραγούδι ξεκίνησε όταν χώρισε για πρώτη φορά! Στα 15 του χρόνια άρχισε να ακούει τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και να τραγουδάει.



ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΒΑΛΙΑ
33 ΕΤΩΝ

Κατάγεται από τη Θήβα και μένει στην Αθήνα. Η ζωή της είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη μουσική : Από μικρή τραγουδάει σε pop-rock μπάντες, "τζαμάρει" με φίλους και γράφει στίχους σε μελωδίες, που φτιάχνονται στη στιγμή.



ΑΝΝΑ ΠΟΛΤΖΟΓΛΟΥ
28 ΕΤΩΝ

Κατάγεται απο το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Η σχέση της με το τραγούδι ξεκίνησε όταν ήταν έξι ετών και πρωτογράφτηκε σε ωδείο για μαθήματα πιάνου.



ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
25 ΕΤΩΝ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε υποκριτική στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα καλλιεργεί το μεγάλο του πάθος, το τραγούδι, με κάθε ευκαιρία.



ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΖΙΤΖΙΟΓΛΟΥ
24 ΕΤΩΝ

Είναι από τα Σέρβια Κοζάνης και ασχολείται ήδη οκτώ χρόνια με το τραγούδι, ξεκινώντας αρχικά ως αυτοδίδακτος και στη συνέχεια με τη βοήθεια δασκάλων.



ΦΕΙΔΙΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
19 ΕΤΩΝ

Κατάγεται από την Κύπρο και ασχολείται με το τραγούδι από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Ήξερε από τότε ότι θέλει να γίνει performer. Και ακόμη το θέλει!



MEGAN ALCANDARA
24 ΕΤΩΝ

Έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα. Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που αγαπά τη μουσική κι έτσι ξεκίνησε να τραγουδάει από μικρή.



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΕΙΔΑΣ
30 ΕΤΩΝ

Γεννήθηκε στην Ελευσίνα. Η μουσική για εκείνον ήταν και είναι τρόπος έκφρασης για όλα του τα συναισθήματα. Επιθυμεί με το τραγούδι του να αγγίξει τις καρδιές των ανθρώπων.



ΣΑΒΒΙΝΑ ΒΟΥΛΔΟΥΚΗ
22 ΕΤΩΝ

Είναι από την Καβάλα. Σπουδάζει Μαθηματικά στην Καστοριά, αλλά η μουσική ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της "καψούρα", όπως χαρακτηριστικά λέει!



ANDREW PUNCH
27 ΕΤΩΝ

Κατάγεται από τη Λευκωσία. Ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική και τα τελευταία οκτώ χρόνια τραγουδάει και παίζει επαγγελματικά μουσική κάνοντας εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο.



ΤΙΤΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ
28 ΕΤΩΝ

Έχει μεγαλώσει στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Τα τελευταία τρία χρόνια τραγουδάει επαγγελματικά σε νυχτερινά κέντρα. Θέλει να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής εδώ στη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου