Κυριακή 6 Απριλίου 2014

tv up and down

tv up

1.Η Μαρία Μπεκατώρου στο "Your face sounds familiar" (ANT1). Η ιδανική για την παρουσίαση του show αυτού. Της ταιριάζει απόλυτα και το κάνει πολύ καλά.

2.Το "Your face sounds familiar" (ANT1) γιατί είναι πολύ προσεγμένη παραγωγή και καλή παρέα για τα βαρετά κυριακάτικα βράδυα

3.Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για την ερμηνεία του στα "Κλεμμένα όνειρα" (MEGA)

4.Το ότι ο Alpha έχει εμπλουτίσει πολύ το πρόγραμμα του κι ας είναι μέτριες οι παραγωγές.

5.Η "Μοντέρνα Οικογένεια" (MEGA) γιατί μπορεί να είναι πολύ προχώ για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά είναι απαραίτητο για να αντισταθμίσει το πολύ συντηρητικό των τούρκικων σίριαλ τύπου iffet. Δεν είναι η σειρά της δεκαετίας, ούτε καν της χρονιάς, ούτε πολύ πλάκα έχει, αλλά χρειάζεται η ελληνική τιβι κάτι πιο προχωρημένο. Επίσης, περνάει ωραία μηνύματα.

tv down

1.Η νέα σαπουνόπερα του ΑΝΤ1 το Iffet. Μόνο να διαβάσεις την υπόθεση καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις. Μια φτωχιά κοπέλα με έναν αυταρχικό πατέρα που την κλείνει στο σπίτι και δεν την αφήνει να βγαίνει με άντρες και να έχει σεξουαλικές επαφές παρά αφού παντρευτεί, βιάζεται από τον γκόμενο της, του το κρατάει μανιάτικο και ζητάει εκδίκηση...αυτά.

2.Η πρεμιέρα του Just the 2 of us (MEGA). 9 στις 10 κριτικές είναι αρνητικές και από τηλεκριτικούς και από το κοινό. Δείτε εδώ :
https://www.youtube.com/watch?v=WxBA1KfjZ5Y
Κρίμα που ένας τόσο καλός σκηνοθέτης, όπως ο Δημήτρης Αρβανίτης, αποφάσισε να αναλωθεί εκεί.

3.Το "Βαλς με 12 θεούς" (ΑΝΤ1).

4.Οι "Καλές δουλειές" (ΑΝΤ1).

5.Η "Βιολετα" (ΣΚΑΙ). Γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη των παιδιών; Τα παιδιά είναι το πιο απαιτητικό κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου