Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV 20/11



Καλησπερα αγαπητοι αντιπροσωποι


οταν ειμαι στο γυμναστηριο και κανω διαδρομο τα ματια μου δεν ξεκολλανε απο τις οθονες απεναντι μου που παιζουν διαφορα ελληνικα καναλια. Μια κοιταω το ενα, μια κοιταω το αλλο καναλι. Χωρις φωνη, αλλα πολλες φορες αυτη ειναι περιττη, οχι επειδη διαβαζω τα χειλη των πρωταγωνιστων, αλλα επειδη μπορω να καταλαβω ευκολα τι λενε.


Ετσι λοιπον, σημερα ειδα αρκετη ωρα τηλεοραση απο το γυμναστηριο, αφου αποφασισα φετος να κανω επιτελους γυμναστικη χωρις να το μετανιωνω την επομενη μερα και να τη σταματαω και μετα να την αρχιζω ξανα και φτου απ' την αρχη. Αποφασισα να κανω μονο διαδρομο και ελλειπτικο, γιατι τα οργανα τα βαριεμαι και τα σιχαινομαι αφορητα. Ετσι, επειδη παω γυμναστικη μονος μου και επειδη δεν εχω mp3 player, χαζευω το χαζοκουτι ή μαλλον τα χαζοκουτια (ή μαλλον τα εξυπνοκουτια). Κατι πρεπει να κοιταω τη μια ωρα που κανω διαδρομο και ελλειπτικο, εκτος απο κανα ωραιο κωλο.


Στο Γιωργο Αυτια ανεργοι, ανημποροι, πολυτεκνοι, φτωχοι ανθρωποι του μοχθου, που υποφερουν απο τις συνεπειες της οικονομικης κρισης και της αυστηρης λιτοτητας, φωναζουν, διαμαρτυρονται, ξεσπανε στη ντουντουκα και στον παρουσιαστη-προστατη των φτωχων και αδυναμων. Ο Γιωργος Αυτιας ειναι απο αυτους τους δημοσιογραφους που δειχνουν να συμπονανε χρονια τωρα, πολυ πριν την κριση, τους φτωχους και ανημπορους που τους ταλαιπωρουν οι εκαστοτε σαδιστες κυβερνωντες. Διπλα στον παρουσιαστη, πολλα παραθυρα με πολιτικους και σχολιαστες, κυριως πολιτικους που αφου ακουν το ξεσπασμα των ταλαιπωρων πολιτων, απαντανε με προσεγμενη ψυχραιμια, καταφερνοντας παντα να δινουν μια απαντηση που μοιαζει εξαιρετικη, αλλα στην ουσια δε λενε τιποτα συγκεκριμενο και σαφες. Και παντα καταφερνουν να μη ριχνουν λαδι στη φωτια.


Στη διπλα οθονη, ενας αλλος κοσμος. Ο κοσμος των ψυχαγωγικων πρωιναδικων. Απο τη μια, ο κοσμος που υποφερει απο πεινα, και απο την αλλη, ο Μανος Ιωαννου, μια φτηνη απομιμηση του Τσιμιτσελη, που προσπαθει να κατοχυρωσει τη θεση του στον κοσμο της ελληνικης σοουμπιζ, μιλα στον πρωην μεγαλοεκδοτη των λαιφσταιλ περιοδικων, Πετρο Κωστοπουλο, για τη σχεση του με τη Ναταλια Γερμανου. Μπροστα μου, δυο φιλοι, δειχνουν την οθονη και κανουν μια χειρονομια αποδοκιμασιας, του στυλ "κοιτα καταντια ρε φιλε", "κοιτα το λαμογιο τον Κωστοπουλο".


Στο αντιπαλο πρωινο, το πρωινο του ΑΝΤ1, καλεσμενος ειναι ο Αντωνης Καφετζοπουλος. Που τον θυμηθηκαν; Ο οποιος λεει οτι δεν τον συνδεει το σεξ με τη Φαιη και πως δεν ειναι παντρεμενος με τη Φαιη...λογικο αφου παντρεμενος με τη Φαιη ειναι ο Λιαγκας...αλλα τελικα φαινεται πως Φαιη λενε και τη συντροφο του Καφετζοπουλου...τι μαθαινει κανεις...ο οποιος ειπε και πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι και τοσο αριστερο κομμα...σωστα, αριστερο κομμα ηταν οι Οικολογοι πρασινοι με τους οποιους ηταν υποφηφιος.


Γυρνωντας σπιτι, ειδα το "Μελετησε το" οπου ειχε ως θεμα που το παρουσιασε ενας νεος δημοσιογραφος της εκπομπης, ο Ευτυχης, τους Ελληνες επωνυμους που κανουν διαφορες γκριματσες στο φακο και ανεβαζουν τις φωτογραφιες στο instagram. Τι ηλιθια μοδα. Ειναι εκνευριστικες ολες αυτες οι φωτογραφιες με αυτες τις δηθεν αστειες γκριματσες. Ο ναρκισσισμος και η σαχλαμαρα στο μεγαλειο τους. Και νομιζουν οτι θελουν να μαθαινει ο κοσμος τι κανουν καθε στιγμη και να τους βλεπουν σε καθε πιθανη ποζα; Δε σκεφτονται οτι γινονται κουραστικοι και ενοχλητικοι με ολη αυτη την αυτοδιαφημιση; Η Ελεονωρα εκανε παρατηρηση στα κοριτσια που φωτογραφιζονται με σουφρωμενα χειλη, γιατι το βρισκει ασχημο θεαμα. Το επομενο θεμα της εκπομπης ηταν τα sex tapes διαφορων επωνυμων και μετα το θεμα η Ελεονωρα κληθηκε να πει αν εχει κανει και αυτη sex tape, αλλα αποφασισε να μην πει δημοσια γιατι την εβλεπε η μαμα της...Σιγα που δε θα εχει κανει.


Στο ΣΚΑΙ η Χριστινα Λαμπιρη, εχει καλεσμενη μια παλια γνωριμη, τοτε που εκανε τις εκπομπες στο σταρ που κονταροχτυπιουνταν με την Τατιανα. Την Αγγελικη ή αλλιως Κικη Δημητριου. Ναι, την Αντζελα λεω. Η οποια λεει βρηκε νεο συντροφο που την αγαπαει πολυ και τον αγαπα πολυ, οπως λεει, και που τη φωναζει Αγγελικη και αυτο ειναι κατι που τη συγκινει απεριοριστα. Λεει οτι τωρα πια ωριμασε και της αρεσει να καθεται σπιτι, να κανει νοικοκυριο, να φροντιζει τον συντροφο της, να παιζει με τα εγγονια της...Και να σας πω κατι; Η Κικη Δημητριου ειναι πολυ πιο ωριμη απο πολλους και πολλες μορφωμενους με πτυχια.


Ειδα το βραδυ Κλεμμενα ονειρα. Η Βικυ ειναι ακομα στο νοσοκομειο και δεν εχει βρει ακομα το φως της...Θα ερθουν Χριστουγεννα και ακομα δε θα το εχει βρει και θα κλαιγεται ακομα...

5 σχόλια:

  1. ξέρουμε το τέλος από τα κλεμμένα όνειρα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα βρηκε ένας περαστικός και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Αποτυπώματα που βρέθηκαν σε μερικά όνειρα οδηγησαν την ασφάλεια στη σύλληψη 5 ατόμων που οδηγηθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού όπου τους ανακρίνει ο αστυνόμος Θεοχάρης

      Διαγραφή
    2. φτιάξε μου την μέρα!!!!!!!συμμετέχει και ο θεοχάρης στα κλεμμένα όνειρα!!!μήπως κάνει και κανένα γκεστ ο ευλογητος????

      Διαγραφή
  2. δυστυχως οχι χριστινα. ο ευλογητος ειναι νεκρος αν και παραμενει ζωντανος στη μνημη ολων των τηλεθεατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν πολύ μεγάλη μορφή....είναι ολοζώντανος στην μνήμη μου όντως!

      Διαγραφή