Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 279

Ο Άρης συνεχίζει τις απειλές προς τη Νατάσα, λέγοντας της πως θα δημοσιεύσει στο σάιτ του κολλεγίου τις φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές. Ο Κίμωνας λέει στην Αλεξάνδρα ότι η σχέση του με τη Νατάσα είναι ψεύτικη και το κάνει για να τη βοηθήσει. Η Βίκυ δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ο Μαλτέζος λέει ψέμματα στην Άννα για τον Μπίλυ. Ο Άρης μαθαίνει ότι η Βίκυ είναι η ταξιτζού που εξυπηρετούσε τη μητέρα του και λέει στη Χρύσα ότι αυτή και ο Σταύρος έχουν σχέδιο. Η Φρύνη και η Φαίη βάζουν σε υποψίες τη Μαντώ για τον παππού της. Η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στα παιδιά της ότι θέλει να φύγει από το σπίτι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 280

Ο Άρης λέει ψέμματα στην Αλεξάνδρα για το λόγο που τσακώθηκε με τη Χρύσα. Η Χρύσα θέλει να μείνει στα βόρεια προάστεια και όχι στα δυτικά, όπως θέλει ο Ρώσος και τσακώνονται άγρια. Η Βίκυ συνέρχεται επιτέλους αλλά δε βλέπει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 281

Ο Μάρκος πάει να συναντήσει τη μητέρα της Μάρως και συναντά τη Μάρω εκεί και της λέει ψέμματα ότι ήρθε για εκείνη. Ο Μαλτέζος πληρώνει νοσοκόμα για να μαθαίνει τα πάντα για τη Βίκυ. Η Μαντώ διαβάζει ένα μυθιστόρημα που έχει τρομερές συμπτώσεις με τη ζωή της. Η Άννα ζητά τη συμβουλή του Νικόλα για τις απειλές του Θεόφιλου και μαζί πάνε να ζητήσουν τη βοήθεια της Αλεξάνδρας.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 282

Η Νατάσα αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Αλεξάνδρα. Η Βίκυ αποκαλύπτει στην Άννα πώς βρέθηκε στο νοσοκομείο. Η Φρύνη θέλει να μάθει τι συμβαίνει με τον παππού της Μαντούς και επισκέπτεται το βιβλιοπωλείο όπου εκδόθηκε το βιβλίο με τις παράξενες συμπτώσεις. Η Αλεξάνδρα πολύ θυμωμένη πάει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Άρη για τη σχέση του με τη Νατάσα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 283

Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να στηρίξει την Άννα σχετικά με τις απειλές του Θεόφιλου. Η Νάνσυ αποφασίζει να μην κάνει έκτρωση και να κρατήσει το παιδί του Θεόφιλου, κάτι με το οποίο δε συμφωνεί η Σάννυ. Ο Θεόφιλος μαθαίνει ότι η Νάνσυ θα κρατήσει το παιδί. Η Λουίζα ζητάει από το Μάρκο να πει στη Μάρω ότι είναι γκέι. Ο Σταύρος μαθαίνει για την κατάσχεση που σκοπεύουν να κάνουν στο σπίτι του και απελπίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου