Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ : ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (FUNNY)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 284

Η Νατασα φερνει δυο ποτηρια κρασι για να πιει με τον Κιμωνα ο οποιος καθεται σε ενα λευκο καναπε με μια ροζ κουβερτα και προθυμοποιειται να τη βοηθησει λεγοντας : "Δωσμου να σε βοηθησω". Η Αννα γραφει στο Μπιλυ οτι της λειπει πολυ και ενα δακρυ τρεχει απο το ματι της. Ο Σταυρος ρωτα τη νοσοκομα για την κατασταση της Βικυς και εκεινη απαντα : "Δεν κοιμηθηκε καλα χθες το βραδυ. Ο γιατρος ειπε να μην την κουρασουμε". Η Αλεξανδρα ρωταει τη Χρυσα η οποια φοραει ενα κοκκινο παντελονι και μια ασπρη μπλουζα με μαυρες ριγες πως παει το νοικοκυριο και αυτη απαντα πως το παλευει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 285

Ο Μαλτεζος ρωτα την Αλεξανδρα την οποια πετυχαινει στο νοσοκομειο αν θελει να την παει καπου με το αμαξι αλλα εκεινη λεει πως θα παρει ταξι. Η γραμματεας του Μαλτεζου του φερνει την αλληλογραφια. Η Χρυσα η οποια φοραει παλι τα ιδια ρουχα με το προηγουμενο επεισοδιο λεει στην Αλεξανδρα οτι ο Παυλος ειναι πολυ καλο παιδι και η Αλεξανδρα χαμογελαει. Και τωρα ετοιμαστειτε! Η ΕΞΕΛΙΞΗ-ΒΟΜΒΑ!!! Η Μαρω χαστουκιζει τον Μαρκο!!! Ο αστυνομος Μακρης σκεφτεται να ζητησει βοηθεια απο το "Παμε πακετο" για να βρει την κορη του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 286

Η γραμματεας του Μαλτεζου ξεχασε τα κλειδια στο σπιτι της και ο Μαλτεζος της λεει να παρει κλειδαρα. Της Νανσυς της ποναει το ποδι και η Σαννυ παει να της παρει παυσιπονα. Η Αλεξανδρα παιρνει ενα ηρεμιστικο. Ο Δημητρης λεει στην γραμματεα του οτι οταν χαμογελαει φωτιζεται το προσωπο της.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 287

Η Τζινα που φοραει μια μπλουζα που γραφει πανω pop star ειναι αλυσοδεμενη στο μπαρακι. Ο Μαλτεζος ρωταει τη γραμματεα του πως ειναι και εκεινη απαντα : "Καλα. Η συντροφια σας με εκανε να νιωσω πολυ ομορφα". Η Αλεξανδρα λεει στο Μαλτεζο οτι θα παρει ενα σφουγγαρι wettex και θα τα διαγραψει ολα. Η Φρυνη κανει σκηνη ζηλοτυπιας στο Σακη. Ενας τυπος γυρω στα 20 με καφε μπλουζα φερνει λουλουδια στη Νανσυ στο κολλεγιο και της ζητα να υπογραψει "εδω". Ο Σταυρος λεει στη Φαιη οτι ειναι κομματια απο τη νυχτερινη βαρδια στο ταξι. Η Βικυ λεει στο Σταυρο οτι ειναι το πιο γλυκο παιδι της υφηλιου.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 288

Η Νατασα λεει στους φοιτητες "λιγη προσοχη ακομα στην παραδοση και ολα θα πανε καλα". Ο Αρης λεει στη Νατασα οτι εχει αποριες για την ψυχολογικη τιμολογηση και οτι θελει τη βοηθεια της. Ο παππους της Μαντως λεει στη Μαντω οτι εχει δωσει τα κλειδια του σπιτιου του στους μαστορους και μετα της λεει οτι η ζωη ειναι γεματη αναποδιες αλλα και ομορφες στιγμες που τα σβηνουν ολα και πως αυτες πρεπει να περιμενει και να μην κοιταει πισω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου