Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ"

Είδα τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, "Καρντάσιανς".
Ο Αρναούτογλου έχει κουράσει πια σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, έχει τελειώσει αλλά δεν το έχει αποδεχτεί ο ίδιος ούτε το έχουν καταλάβει οι ιθύνοντες. Είναι φανερή η προσπάθεια του να δείξει ότι κάνει πλάκα και ότι περνάει καλά και να μας πείσει ότι είναι αστείος αυτός και η εκπομπή του, αλλά δεν το καταφέρνει.
Η Μαρία Μπεκατώρου έχει χάσει την αφέλεια της και τον αυθορμητισμό που είχε στο "Τηλεάστυ". Μπορεί και τότε αυτά να ήταν επιτηδευμένα, αλλά αυτό δεν ήταν φανερό, ενώ τώρα στο νέο τηλεοπτικό της σπίτι είναι περισσότερο φανερό ότι είναι αμήχανη και παραγκωνισμένη.
Ο κυριούλης με τα παραπάνω κιλά φαίνεται ότι δεν κολλάει με τους άλλους δύο.
Οι καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι γνωστοί...εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz (έλεος με αυτή τη Συνατσάκη!), οι ίδιοι και οι ίδιοι δηλαδή, αδιάφορες συνεντεύξεις, ερωτήσεις και απαντήσεις που δεν αφορούν τον κόσμο, δήθεν χαλαρό και παρείστικο κλίμα, χοντροκομμένο και παρωχημένο χιούμορ που μόνο αυθόρμητο δεν είναι. Ο αυθορμητισμός και το χιούμορ απουσιάζουν αισθητά από την εκπομπή που προσπαθεί να περάσει ένα ζεστό κλίμα (εξου και το σπιτικό ντεκόρ) στον τηλεθεατή αλλά αποτυγχάνει, ενώ δεν έχει βρει καν την ταυτότητα της. Αν θα τη βρει, θα το δείξει το μέλλον, αλλά δύσκολο, γιατί η επιτήδευση είναι βαρύς τηλεοπτικός ιος και δεν αποβάλλεται εύκολα.

3 σχόλια: