Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ"

Παλιότερα ακούγαμε για τα αστρονομικά ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί της τηλεόρασης, διαβάζαμε δηλώσεις τους στα περιοδικά που έλεγαν ότι κάνουν τηλεόραση για τα λεφτά και άλλους να λένε ότι χρωστάνε πολλά στην tv που τους χάρισε μια άνετη ζωή. Αυτά εδώ και λίγα χρόνια αποτελούν παρελθόν. Πλέον ηθοποιοί που παίζουν ακόμα και σε πολύ πετυχημένες σειρές, όπως οι "Βασιλιάδες" στο mega, όχι απλά έχουν βάλει νερό στο κρασί τους, όχι απλά δέχτηκαν σημαντικές μειώσεις στο μισθό τους, αλλά δεν πληρώνονται καθόλου. Και όταν λέμε καθόλου, το εννοούμε.
Για του λόγου το αληθές, η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξη της στο "TV ΖΑΠΙΝΓΚ" αποκαλύπτει : "Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ για τους "Βασιλιάδες" κι ας έχω κάνει μαζί με όλη τη γερή ομάδα των ηθοποιών και των άλλων συντελεστών γυρίσματα από τον...προ-περασμένο Μάρτιο!".
Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει κοινό μέτωπο όλων των ηθοποιών να μην μπουν για νέα γυρίσματα αν δεν τους καταβληθούν τα οφειλόμενα και δεν θέλει να πιστέψει τη φήμη ότι όσοι δεν μπουν στο πλατό θα αντικατασταθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου