Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

mag up and down

mag up

1.Το "Global input" του περιοδικου "BURNOUT". Στηλες με αποψη, αστειες και παραξενες ειδησεις και φωτογραφιες με αμαξια.
2.Η στηλη "Με λενε Ευρωπη" του Γκαζμεντ Καπλανι στο "Metropolis".
3.Το περιοδικο "Chillout". Μοντερνο, νεανικο, οπως οφειλει αλλωστε, τρεντι, στιλατο, εξυπνο, διασκεδαστικο και χαρουμενο.
4.Το ρεπορταζ του περιοδικου "Elle", τευχος Μαρτιου, με τιτλο "ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ & ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ". Πολυ χρησιμο, ειδικα αυτη την εποχη. Πολυ καλη δουλεια απο ενα περιοδικο που κατα τ' αλλα προβαλλει τον καταναλωτικο και ακριβο τροπο ζωης.
5.Το περιοδικο "TV BOX". Πολυ καλο. Πλουσιο τηλεοπτικο ρεπορταζ, πολυ showbiz και πολλα αλλα θεματα ποικιλης υλης. Φανταστειτε ενα συνδυασμο του "Hello" (απο αποψη σχεδιασμου, οχι υφους) και του "Τηλεθεατη".

mag down

1.Το editorial του Νικου Νικολοπουλου στο "Αθηνοραμα", τευχος 614. Φτηνο και σαχλο. "Ξερουμε πολυ κοσμο που φετος θα ντυθει Μερκελ και Κριστιν Λαγκαρντ. Ευκολο, αλλα παρακινδυνευμενο, αφου κυκλοφορει πολυ τσατισμενος κοσμος. Εσεις μπορειτε καλλιστα να μεταμφιεστειτε σε Γερμανο αξιωματικο (ας ειν' καλα το Μοναστηρακι) και να ζητατε πισω τα δανεικα σας. Αφηστε που υπαρχει η περιπτωση να σας τα δωσουν κιολας. Μια οικονομικη λυση ειναι να ντυθειτε "μισθος" (δεν θελει πολλη φαντασια, αρκει να φαινεστε κομμενος). Με κοστος μονο εξακοσιες σελιδες Α4, μπορειτε να ντυθειτε μνημονιο και να αφησετε απλως τους αλλους να σας ξεφ(τ)υλλισουν". Το ξεφτιλισες.
2.Το editorial της Ιωαννας Φιλιππατου στο "Let's Go" τευχος 271. Μιζερο, ισοπεδωτικο και σαχλο.
3.Το αρθρο του Γιαννη Νενε για την ταινια "Εκει που χτυπαει η καρδια μου" στην "Athens voice". Τελικα του αρεσε ή οχι;
4.Τα περισσοτερα αρθρα της Σωτης Τριανταφυλλου στην "Athens voice". Βαρετα, φλυαρα και κουραστικα.
5.Η μοδα που πλασαρουν πολλα απο τα αντρικα και κυριως τα γυναικεια περιοδικα που δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου