Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

mag up and down

mag up

1.Το αφιερωμα-αρθρο με τον εξυπνο τιτλο "Ορολογικη βομβα" του περιοδικου "Καλειδοσκοπιο", τευχος 46.

2.Το αφιερωμα-ρεπορταζ του περιοδικου "Επικαιρα", τευχος 126 με τιτλο "ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΩΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ". Καταπληκτικη, αξιολογη και αξιοθαυμαστη δουλεια. Και καθολου ευκολη.

3.Το αρθρο του Σωτηρη Δαφνοπουλου με τιτλο "Τα πρωτοκολλα των μεγαλων τηλεοπτικων στιγμων" στο "TiVi WEEKLY", τευχος 10. Καλογραμμενο και εξυπνο.

4.Το περιοδικο "Life & Style" που εκανε εξωφυλλο την Κατερινα Ζαριφη. Πρωτοτυπη κινηση, που δειχνει οτι το περιοδικο δε θεωρει οτι πρεπει να εισαι μοντελο με ιδανικες αναλογιες για να γινεις εξωφυλλο. Οι φωτογραφιες ειναι πολυ ωραιες και αναδεικνυουν τη θυληκη και τρυφερη πλευρα της γνωστης tv persona με εξαιρεση μια που δεν την κολακευει.

5.Η στηλη "Βελακια" στο "TiVi WEEKLY". Ευστοχα σχολια και κριτικες για την ελληνικη τηλεοραση.

mag down

1.Τα αρθρα του Σταυρου Λυγερου στο περιοδικο "Επικαιρα". Βαρετα.

2.Τα αρθρα του Γιωργου Δελαστικ στο περιοδικο "Επικαιρα". Βαρετα.

3.Ο Τακης Σπυριδακης που φωτογραφηθηκε για το εξωφυλλο του περιοδικου "Status" με κυριλε ντυσιμο και υφος χιλιων καρδιναλιων, σαν να ειναι ο Ωνασης, να δηλωνει οτι δεν του αρεσει η Ελλαδα του...αγαπουλα. Ειναι γελοιο που μια απο τις χειροτερες ελληνικες διαφημισεις εκανε φιρμα εναν αγνωστο μεχρι τοτε ηθοποιο και που τα ΜΜΕ ασχολουνται μαζι του εξαιτιας της φημης που απεκτησε απο μια διαφημιση και μονο. Θα μου πειτε, στην εποχη της εικονας ζουμε και η σαχλαμαρα πουλαει.

4.Τα περιοδικα OK! και HELLO. Ποση Μενεγακη πια;;

5.Η συνεντευξη της Ναντιας Μπουλε στο "TV ΕΘΝΟΣ". Επιμενει να λεει οτι κοιταει μονο τα θετικα σχολια για την αποτροπαια εκπομπη της. Καλο θα ηταν να κοιταει και τα αρνητικα και να παραδεχτει πως ειναι λογικο να υπαρχουν. Κατα τ' αλλα, οι απαντησεις της ειναι κλισε οπως συνηθως. Αδιαφορη τηλεπερσονα. Κανονικα θα επρεπε τα ΜΜΕ να της γυρισουν την πλατη με αυτη την εκπομπη που παρουσιαζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου