Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

mag you are right

Αγαπητοι αναγνωστες,
αυτη ειναι μια νεα στηλη του μπλογκ. Σε αυτη τη στηλη θα γραφω για οσα διαβαζω στα ελληνικα περιοδικα και με βρισκουν συμφωνο. Οσα ειναι πραγματα που τα εχω σκεφτει κι εγω. Οσα με κανουν να λεω "πες τα χρυσοστομε". Οσα με κανουν να κουναω συγκαταβατικα το κεφαλι. Θα σας εχει τυχει κι εσας σιγουρα να διαβαζετε κατι σε καποιο περιοδικο με το οποιο να συμφωνειτε. Να ταυτιζεστε με την αποψη του αρθρογραφου, του συνεντευξιαζομενου κτλ. Μπορειτε λοιπον να στελνετε και εσεις πραγματα που διαβαζετε στα ελληνικα περιοδικα και σας βρισκουν συμφωνους και εγω φυσικα θα τα δημοσιευω.

"Τα πιο σκληρα μετρα εναντιον των φτωχων ανθρωπων θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει. Ειναι απλως ευκολα, γρηγορα και δεν απαιτουν πολιτικο νου".
Σταθης Τσαγκαρουσιανος, Lifo

"Σαφεστατα - και αυτο το ξερουν καλα οι ανθρωποι της τηλεορασης - ειναι αλλο πραγμα ο χαρακτηρας και αλλο ο on camera "ρολος". Αλλα ειναι μαλλον κακο να "εκτρεπεις" εναν - εστω αυθορμητο, ειλικρινη ή αμετροεπη ανθρωπο να γινεται η κακη τηλε-καρικατουρα του εαυτου του. Που γινεται ακομα χειροτερο οταν η ελευθεροστομια μπερδευεται με τη χυδαιοτητα...
Καλλια Καστανη, Down Town

(Η Καλλια Καστανη υπονοει τη Σασα Σταματη απο το "πρωινο mou")

"Στο twitter, οπως εγραψα στο pkool.gr, δεν μπαινω, γιατι πολυ απλα δεν εχω χρονο να σκεφτομαι ωραιες ατακες. Ο,τι εχω το λεω στο Nitro Radio στους 102,5 11.00 - 1.00 το πρωι, το γραφω στο blog, το γραφω στα περιοδικα και στεγνωνω. Θεωρω ανωφελο για μενα να μη συμμετεχω στην πλακα με καμια καλη ατακα πανω στα δρωμενα και τις ειδησεις και αντι γι' αυτο να λεω "καλημερουδια", "καλησπερουδια", "καλα Χριστουγεννα" και "καλο Πασχα", "ηλιος σημερα στην Αθηνα" λες και οι αλλοι ειναι γκαβοι ή να προμοταρω το pkool, το Nitro, το Down Town και αυτα που γραφω εκει".
Πετρος Κωστοπουλος, Down Town

"Οι διακοπες ποτε δεν θα ειναι αρκετες. Αν ηταν, ισως και να εχαναν το νοημα τους. Την αξια και τη χαρα του προγραμματισμου, της προετοιμασιας, της προσμονης. Ο χρονος εξαλλου παντα κυλα πολυ γρηγορα οταν περναμε καλα. Οπως, αντιθετα, ακομα και τα δευτερολεπτα μας φαινονται αιωνας οταν η ζωη μας τα φερνει δυσκολα. Οταν αναμενουμε με αγωνια εξω απο ενα χειρουργειο, οταν ανησυχουμε για τα αποτελεσματα καποιων ιατρικων εξετασεων ή ακομα και οταν ερωτοχτυπημενοι ή απογοητευμενοι περιμενουμε να χτυπησει το τηλεφωνο. Τοτε ο χρονος σταματα. Αν αναλογιστουμε ποσο ασχημη ειναι αυτη η "καθυστερηση", τοτε σιγουρα θα εχουμε εναν πολυ βασικο λογο για να μην γκρινιαζουμε που οι διακοπες ηταν λιγες και που ο χρονος περασε γρηγορα. Γιατι, αν μη τι αλλο, ειχαμε την τυχη να μην καταλαβουμε πως περασε ο καιρος".
Φαιη Ευθυμιου, Forma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου