Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

mag quotes

"Ημουν διακοπες στη Νισυρο πριν απο μερικα χρονια, δεν ειχα μια στην τσεπη μου και για μια εβδομαδα ετρωγα μπανανες και αχινους που εβγαζα απο τη θαλασσα".
Γιαννης Στανκογλου, People

(Εχει μπανανες στη θαλασσα;)

"(Τα σηριαλ μου) εχουν μια αθωοτητα αλλα και μια καλη τεχνικη. Εχουν ενα παιδικο αυθορμητισμο, μια αγνοτητα και ολο αυτο κερδιζει το κοινο".
Χαρης Ρωμας, People

(Αθωοτητα; Παιδικο αυθορμητισμο; Αγνοτητα; Που τα ειδες ολα αυτα; Στο "μωρη κατακουζινα"; Στο "ο κουμπαρος τη κουμπαρα"; Στα σεξουαλικα υπονοουμενα; Στις ατακες του Φατσεα;)

"Μου λειπουν τα λεφτα που εδινε παλια η τηλεοραση, αλλα αφου δεν δινονται πλεον αυτες οι αμοιβες, δεν μου λειπει το γυαλι".
Χαρης Ρωμας, People

(Δεν αγαπατε επομενως το μεσο που σας εκανε ευρεως γνωστο και σας εδωσε τοσα χρηματα. Αγαπατε μονο τα χρηματα και απαξιωνετε το μεσο. Ειστε σνομπ και αχαριστος με αυτα που λετε)

"Περιμενα οτι, οταν βγηκε ο Παπανδρεου με 10 μοναδες διαφορας, εφαρμοζοντας σκληρα μετρα στη μεσαια ταξη, που ειναι και η πλειονοτητα των Ελληνων, καποιος θα επαιρνε κεφαλια μεγαλοκλασατων κομματικοπολιτικων που δεν πλουτισαν αλλα κατεκλεψαν. Ολοι τους ξερουμε. Επρεπε σε 5 ανθρωπους, με συνοπτικες διαδικασιες, να δημευσουν το 50% της περιουσιας τους. Γιατι ο Ελληνας εχει φιλοτιμο. Ξερεις τοτε ποσοι Ελληνες θα ελεγαν <<Παρε κι αυτο απο το υστερημα μου, να βγουμε ως χωρα απο την κριση>>; Αλλα να ηξερε τουλαχιστον οτι υπαρχει δικαιοσυνη".
Βουλα Πατουλιδου, People

( Μου φαινεται δυσκολο και το πρωτο και το δευτερο. Πολυ σωστη και ωραια σκεψη ομως)

"Γνωριζει και παρακολουθει τα παντα για την πολιτικη κατασταση της χωρας"
Μαρα Ζαχαρεα, People

(Η Μαρα Ζαχαρεα μιλαει για το γιο της που φαινεται πως θα ακολουθησει τα χναρια του πατερα του κι αυτο δεν ξερουμε αν ειναι καλο)

"Εμεις πια εχουμε δηθεν αγωνιστικες διαδηλωσεις, δηθεν πολλες παραστασεις, δηθεν φιλοξενια, αλλα αυτο που στην ουσια διαθετουμε ειναι μια περηφανη τεμπελια".
Γιωργος Καραμιχος, Τηλεκοντρολ

(Γιατι δηθεν; Δεν το καταλαβα το σκεπτικο σας κυριε Καραμιχο. Εχουμε αγωνιστικες διαδηλωσεις, πολλες παραστασεις, φιλοξενια. Χωρις δηθεν. Και δεν ειμαστε ολοι τεμπεληδες)

"Στη χωρα που ζουμε δεν ξερουμε αν θα ξημερωσουμε αυριο. Οι εκπομπες ειναι το λιγοτερο. Εδω δεν θα εχει αυριο το κρατος να πληρωνει μισθους και συνταξεις; Τι λεμε τωρα;
Βικυ Χατζηβασιλειου, Τηλεκοντρολ

(Γινανε ολες οι τηλεπερσονες ξαφνικα ευαισθητοποιημενες. Εσεις παντως κυρια Χατζηβασιλειου εχετε την εκπομπη σας. Αν δεν την ειχατε θα λεγατε κι εσεις σαν τον Παπανωτα να διαλυσουμε το κρατος αφου δε μπορουμε να παραγουμε εκπομπες...)

"Ισως οι Ελληνες χρειαζομασταν ενα χαστουκι για να συνελθουμε".
Φαιη Ξυλα, Τηλεκοντρολ

(Τα χαστουκια μερικους δεν τους κανουν να συνερχονται αλλα να αγριευουν)

"Εγω μεγαλωσα πολυ πιο απλα. Δεν μπορω να συνδυασω τη σαμπανια με την παραλια".
Πανος Κιαμος, Τηλεκοντρολ

(Με την πισινα ισως;)

"Ως Αθήνα θα σου απαντησω. Ναι, το τελος ειναι ακριβως αυτο που ηθελα".
Αθηνα Οικονομακου, TV24

(Οχι ως Θεσσαλονικη; Ειδατε τι κανουν τα τυπογραφικα λαθη;)

"Δεν ξερω πια τι να απαντησω στους εκατονταδες που μου ζητουν δουλεια με μηνυματα στο facebook. Ειμαι ξανα στο κατωφλι της καταθλιψης. Δεν ειναι κοινωνια αυτη που ζουμε. Δεν την αντεχω. Και στην ακρη του τουνελ, δεν φαινεται φως αλλα ενα τρενο που ερχεται καταπανω μας".
Σταματης Μαλελης, People

(Πλεον οι νεοι ζητανε δουλεια απο το facebook...Υπομονη κυριε Μαλελη. Μην ειστε ομως τοσο απαισιοδοξος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου