Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV





Άσφαιροι : Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά παίζει μια κωμική σειρά στον Alpha με τίτλο «Άσφαιροι» με το Ζήση Ρούμπο που γνωρίσαμε από το «Κάψε το σενάριο». Πέρασε τόσο απαρατήρητη που πάει για κόψιμο πριν τα Χριστούγεννα με μόλις 9 επεισόδια.

Βαρεμάρα : Παρότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία φέτος η βαρεμάρα κάνει την παρουσία της ιδιαίτερα αισθητή σε πολλά προγράμματα όπως : κυπριακά σίριαλ, εκπομπές μαγειρικής, δήθεν ψυχαγωγικές και νεανικές εκπομπές και ασταμάτητο telemarketing υαλουρονικού και αντιρυτιδικών κρεμών (με εξαίρεση την παρουσίαση τους από την Πάνια). Μήπως θα έπρεπε εκτός από σήμα καταλληλότητας να υπάρχει και σήμα βαρεμάρας του στυλ «ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εκπομπή αυτή αντεδείκνυται για ανθρώπους που βαριούνται εύκολα».

Γεωργούλης : Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά ο Γεωργούλης, μάλλον επειδή δεν έκοψε πολλά εισιτήρια η νέα του ταινία, επέστρεψε στην tv αυτή τη φορά με την ιδιότητα του παρουσιαστή. Θα κάνει τον «μπάρμαν» ο οποίος θα συνομιλεί με τους «πελάτες» του, δηλαδή με εκπρόσωπους της ελληνικής σόουμπιζ. Φέτος ειδικά οι εκπομπές συνεντεύξεων και χαλαρής κουβέντας με επώνυμους είναι πάρα πολλές και δε νομίζω η εκπομπή να καταφέρει να ξεχωρίσει. Προσωπικά μόνο από το δελτίο τύπου βαρέθηκα.

Δεν έχω λόγια : Όντως δεν έχω λόγια γι’ αυτή τη σαχλαμάρα. Δεν ξέρω πάντως τι είναι χειρότερο, αυτό ή το «απέναντι» Μπρούσκο.

Έψιλον : Παρότι φέτος έφερε κι άλλους παρουσιαστές (Αννίτα, Τατιάνα), δημιούργησε νέες εκπομπές και ενεργοποίησε νέες ζώνες, δεν έχει κάνει ακόμα την έκπληξη στα νούμερα τηλεθέασης.

Ζήνα Κουτσελίνη : Η κυρία Κουτσελίνη έκανε μεγάλες επιτυχίες πίσω από τις κάμερες σε πολλές εκπομπές. Τώρα, μπροστά απο τις κάμερες σαν μια πιο light εκδοχή της Τατιάνας Στεφανίδου, περνά απαρατήρητη. Ωστόσο είναι αξιοπρεπέστατη και αληθινή.

Ηλιάκη : Δεν είναι κακό να θες κάτι καλύτερο από αυτό που σου δίνεται. Η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι η Μαρία Ηλιάκη θέλει να είναι στο «τιμόνι» αλλά συνηθίζει απ’ ότι φαίνεται στην ιδέα πως και το «πίσω κάθισμα» δεν είναι κακό.

Ιρις : Τη νέα ηρωίδα στους «Συμμαθητές» υποδύεται η Τραιάνα Ανανια. Είναι η αδελφή της Μαριλένας, την οποία και μισεί γιατί είχε όλα αυτά που αυτή δεν είχε όλα αυτά τα χρόνια και γι’ αυτό θέλει να την εκδικηθεί. Έτσι πιάνει δουλειά στην εταιρεία του πατέρα της ως υπεύθυνη εμπορικού, ενώ διεκδικεί και τον Αντρέα. Εξαιρετική επιλογή η Τραιάνα για το ρόλο αυτό.

Καλημερούδια : Έχουν πάρει απόφαση ότι θα είναι δεύτεροι με διαφορά για όλη τη σεζόν και δεν τους απασχολεί. Και καλά κάνουν. Έτσι κι αλλιώς, κάποιος θα είναι δεύτερος, κάποιος πρώτος. Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε.

Λάκης : Δεν του λείπει του τηλεοπτικού κοινού ο Λάκης. Μετά το τελευταίο «Τσαντίρι» χόρτασε από προπαγάνδα για 2 και βαλε χρόνια.

Μπεκατώρου : Ταίριαξε αμέσως η χημεία της με το Νίκο Μουτσινά.

Ξεκαθάρισμα : Το καλό με την έλλειψη χρημάτων και τη μείωση της διαφήμισης στα κανάλια είναι ότι το ξεκαθάρισμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο και αυτό είναι για καλό των τηλεθεατών.

Οικονομάκου : Φέτος συμμετέχει σε δυο σειρές του Mega, το «δαχτυλίδι της φωτιάς» και το «η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», ενώ όπως μάθαμε της είχε γίνει πρόταση να συμμετέχει και στο δεύτερο κύκλο των «Συμμαθητών» αλλά και στη «Μουρμούρα»! Είναι ίσως η πιο περιζήτητη ηθοποιός αυτή τη στιγμή. Είναι ταλαντούχα και κουκλάρα!

Πετρετζίκης : Έχει πέραση όχι μόνο στις νέες κοπέλες αλλά και στις πιο μεγάλες ηλικίες. Παρότι είναι γεμάτος τατουάζ, οι γιαγιάδες μας τον έχουν εγκρίνει και τον έχουν συμπαθήσει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα δεχτούν το εγγόνι τους να κάνει κι αυτό τατουάζ.

Ρουα ματ : Πέρυσι στον ΑΝΤ1 κάνανε πάρτι με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, φέτος το προγραμματίζουν για κόψιμο πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν που ήταν, ήρθε ο Σπαλιάρας και το αποτελείωσε.

Συμμαθητές : Οι φαν της σειράς δεν είναι ενθουσιασμένοι με το δεύτερο κύκλο και λένε ότι έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί. Προσωπικά, θεωρώ ότι ο δεύτερος κύκλος είναι αντάξιος του πρώτου και έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη των ηρώων. Καλά κάνανε και το συνεχίσανε γιατί είναι μια σειρά που αγαπήσαμε και θα μας έλειπε. Αν και κωμωδία, έχει εξαιρετικά δουλεμένους χαρακτήρες.

Τρελή οικογένεια : Λένε ότι οι ελληνικές σειρές του Star κάνουν χαμηλά νούμερα επειδή το κοινό δεν έχει συνηθίσει να βλέπει σειρές σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν είναι καλές.




3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, ωραίο και το δικο σου μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

    And getting it running is as easy as 1, 2, 3!

    Follow the steps below to make money...

    STEP 1. Choose affiliate products the system will push
    STEP 2. Add PUSH button traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system grow your list and sell your affiliate products for you!

    Are you ready to make money ONLINE???

    Click here to make money with the system

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε για όλα Δρ Έλεν! Αφού επικοινώνησα μαζί σας για να με βοηθήσετε να σταματήσω να χωρίζω τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου σταμάτησε να υποβάλλει έγγραφα διαζυγίου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπες, ακυρώθηκε όλη η διαδικασία του διαζυγίου, η κακιά γυναίκα που δημιούργησε προβλήματα στον γάμο μου άφησε τον άντρα μου και τώρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μοιράζομαι αυτή την εμπειρία ζωής με οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις στη σχέση, το γάμο ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dr Ellen στο WhatsApp +2349074881619
    Είναι ικανή στα ακόλουθα ξόρκια:
    * ξόρκια αγάπης
    * ξόρκια γάμου
    * χρηματικά ξόρκια
    * ξόρκια ομορφιάς
    * Καλή τύχη ξόρκια
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια θεραπείας του AIDS
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Οι κατάρες αφαιρούν αμέσως τα ξόρκια
    * Ξόρκια προστασίας
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Τυχερά ξόρκια
    * Ξόρκι γονιμότητας
    * Δαχτυλίδι τηλεκίνησης 💍
    Email: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    ΑπάντησηΔιαγραφή