Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1.Pizzetti
Ο Λευτέρης Ελευθερίου επιστρέφει με ένα…sequel της γνωστής πετυχημένης διαφήμισης με τα pizzetti και το δεύτερο μέρος είναι ακόμα καλύτερο. Ο Ελευθερίου υποδύεται ξανά έναν ιταλό μαφιόζο που δικάζεται επειδή θεωρείται ότι λέει ψέμματα σχετικά με τα pizzetti. Εξαιρετικοί διάλογοι και σκηνοθεσία. Από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις της νέας σεζόν. Εξαιρετικός ο Ελευθερίου.

2.Fairy

«Μπαμπά θέλω να φτιάξω ένα διαστημόπλοιο με το μπουκάλι του Fairy αλλά δεν τελειώνει με τίποτα». Ο πιτσιρικάς θέλει ένα άδειο μπουκάλι Fairy, αλλά αυτό αργεί πολύ να αδειάσει επειδή, σύμφωνα με τη διαφήμιση «διαρκεί δυο φορές περισσότερο από το επόμενο σε πωλήσεις προιόν, όμως δεν κοστίζει δυο φορές περισσότερο».

3.ΣΚΡΑΤΣ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης προφανώς δε θα ήθελε να δει αυτή τη διαφήμιση. Πολύ έξυπνη η αντιπαραβολή του αργόσυρτου τηλεπαιχνιδιού και του ξυστού που σου δίνει άμεσα κέρδη, χωρίς αναμονή, διαφημίσεις και αγωνία.

4.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Χάρη στα capital controls ήρθαν στο προσκήνιο οι κάρτες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και στα ιχθυοπωλεία και στις λαϊκές αγορές.


5.ALPHA E-BANKING
Αυτή η διαφήμιση είναι κυριολεκτικά πολύ μπροστά…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου