Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο ΣΟΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Ζάπινγκ τα μεσάνυχτα όπου μεσουρανούν ξεχασμένα ελληνικά σίριαλ. Στη σκηνή του σίριαλ που πέτυχα ο Κώστας Σόμερ υποδύεται έναν αθλητή που δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρεται στην περιπέτεια του με τα ναρκωτικά και πώς κατάφερε να απαλλαγεί από αυτά με τη βοήθεια μιας γυναίκας και προτρέπει τους τηλεθεατές να μην ακολουθήσουν αυτό το δρόμο. Ξεκαθαρίζει πως πάει καθαρός στους Ολυμπιακούς αγώνες και πως δεν έχει να φοβηθεί τους ελέγχους.

Ωραίο μαλλί παρεπιπτόντως...καταμαύρο από το πολύ ζελέ...

Η κοπέλα τι ακριβώς κάνει; Κρατάει σημειώσεις από τη συνέντευξη; Συνάδελφος;

Σε αυτό το σίριαλ πρέπει να γνωρίστηκαν ο Μάριος Αθανασίου με τη Μαρία Σολωμού.

Πίσω στο θέμα μας με τα ναρκωτικά. Όπου ναρκωτικά ο αθλητής εννοεί ουσίες. Φίλε Κώστα, δεν είναι ναρκωτικά μόνο η κοκαΐνη και το χασίς. Ναρκωτικά είναι και ο εθισμός στο ίντερνετ και σε διάφορα σάιτ, το τσιγάρο, το αλκοόλ, το junk food...Είναι πολλά τα ναρκωτικά εκεί έξω αλλά και μέσα μας...

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος συνεχάρη τον Σόμερ για την τόλμη του να μιλήσει δημόσια για το θέμα αυτό και του είπε πως του ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης. Πότε πρόλαβε και είδε τα νούμερα; Πάντως, ακόμα και τώρα πολλούς τους σοκάρει όταν κάποιος αποκαλύπτει ότι έκανε ναρκωτικά...βλέπε Λάγκος. Κι ένα τραγούδι που λέει για τα διάφορα ναρκωτικά που υπάρχουν στη ζωή μας :






1 σχόλιο:

  1. Το θυμαμαι αυτο το σιριαλ!!
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ!!!
    ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ http://theacity.blogspot.gr/2014/05/blog-post_26.html ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ.ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή