Σάββατο 12 Μαΐου 2012

mag up and down

mag up

1.Το νέο περιοδικό "12 Astra". Έχει τα πάντα για τα ζώδια, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα περιοδικά αστρολογίας και κάνει μόνο 1 ευρώ!
2.Το άρθρο του Άγγελου Πυριόχου για τη Ρένια Λουιζίδου στο "TV BOX". Έχει ταλέντο στο γράψιμο και ξέρει καλά την ελληνική σόουμπιζ και τηλεόραση και μπορεί να κρίνει κατάλληλα τα πρόσωπα της.
3.Το "SPORTY JR". Το καλύτερο αγορίστικο περιοδικό που έχει όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν ένα αγόρι αλλά και έναν άντρα, παρότι απευθύνεται σε μικρής ηλικίας κοινό : ποδόσφαιρο, video-games, μουσική, αθλητισμός, αμάξια, παιχνίδια, ποδήλατο, σινεμά. Πολλές συνεντεύξεις με ενδιαφέρον, αστεία άρθρα και φωτογραφίες, κουίζ και ανέκδοτα.
4.Η στήλη "Ο κόσμος με τρίτο μάτι" στο "Τρίτο μάτι". Πρωτότυπες και ξεχωριστές ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο. Διαβάζεται εύκολα (σε αντίθεση με άλλα άρθρα του περιοδικού), γρήγορα και σου μαθαίνει πολλά.
5.Το άρθρο "ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ..." του Ηλία Σιακαντάρη στο "STATUS", τεύχος 289. Πολύ ωραίο.

mag down

1.Η συνέντευξη της Πηνελόπης Πλάκα στο "Cosmopolitan". Αδιάφορη ηθοποιός ίσον αδιάφορη συνέντευξη.
2. Όταν τα περιοδικά μεταφράζουν αμερικάνικα άρθρα περιοδικών και το αποτέλεσμα είναι κακό και γελοίο.
3.Η συνέντευξη του Νικόλα Μεταξά (αυτού από το X-factor που κανείς δε θυμάται) στο "Cosmopolitan". Αδιάφορος.
4.Ο χαρακτηρισμός "φίλη-τέρας" στο "Cosmopolitan", τεύχος 146. Όσο άσχημος κι αν είναι κάποιος είναι πολύ χοντρό να τον πεις τέρας. Είναι άκρως ρατσιστικό.
5.Το άρθρο του Σπύρου Καρατζαφέρη με τίτλο "Τα εκλογικά παιχνίδια των δανειστών" στη στήλη με το πολύ πρωτότυπο όνομα "Αιχμές" στα "Πολιτικά Θέματα", τεύχος 41. Βαρετό, μίζερο και ισοπεδωτικό άρθρο. Τέτοια υπάρχουν ένα σωρό στα μπλογκ και τα σαιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου