Σάββατο 12 Μαΐου 2012

mag quotes

"Διαφωνούμε κάθετα με την Αριστερά, που δεν προτείνει τίποτα, αλλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απελπισία του κόσμου, που ποντάρει στην εξαθλίωση του, που επιχειρεί να επιτείνει τη σύγχυση του και θέλει να τη μετατρέψει σε απελπισία. Με στημένες και ακραίες αντιδράσεις δεν προσθέτουν, αλλά αφαιρούν. Δεν βοηθούν, αλλά δυσκολεύουν την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Έδιωξαν, με τις πρακτικές τους αυτές, πολλές επιχειρήσεις, επενδύσεις, τουρίστες. Έκαναν ζημιά στον τόπο και ειδικότερα στους εργαζόμενους. Μιλούν για δημοκρατία, αλλά την απορρίπτουν στην πράξη"
Γιάννης Μιχελάκης, εκπρόσωπος Τύπου Ν.Δ., Πολιτικά Θέματα

Η "καλή" Δεξιά τα βάζει με την "κακιά" Αριστερά που ευθύνεται για όλα τα δεινά αυτού του τόπου και η κόντρα έχει φουντώσει για τα καλά...Κάποιος από το "Κέντρο" να τους σταματήσει...

"Υπάρχει, έστω και ένας, που πιστεύει ότι μπορούσε να γίνει το κούρεμα, να μειωθούν τα επιτόκια, να παραταθεί ο χρόνος αποπληρωμής και να συναφθεί η νέα δανειακή σύμβαση, χωρίς τη δική μας στήριξη; Υπάρχει, έστω και ένας, που πιστεύει ότι τα πράγματα είναι σήμερα όπως ήταν στις αρχές του 2010; Υπάρχει, έστω και ένας, που θα ήθελε να αφήσουμε τη χώρα να βυθιστεί στο χάος;".
Γιάννης Μιχελάκης, Πολιτικά Θέματα

Ναι, υπάρχει ένας. Εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου