Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ



Σχολιαστηκε και συζητηθηκε εντονα η ξαφνικη αποχωρηση της απο τον ant1.Ηταν κατι που αιφνιδιασε τοσο την ιδια, που πιστευε οτι θα συνεχισει κανονικα στο καναλι που την ανεδειξε, οσο και τις εκπομπες, τους τηλεθεατες και τους δημοσιογραφικους κυκλους, που μια τετοια αποχωρηση ηταν αρκετη, για να τους προβληματισει και να τους ανησυχησει.Αν ενα καναλι απολυει την Στεφανιδου, τοτε τα πραγματα στο χωρο ειναι πολυ πιο ανασφαλη και αβεβαια απ' ο,τι τα ξεραμε...

Λιγο πριν την εναρξη της νεας εκπομπης της απο το star, που αμεσως την προσελαβε στο δυναμικο του, η γνωστη παρουσιαστρια δινει συνεντευξη στο περιοδικο Down Town, και τοποθετειται στο θεμα της αποχωρησης και απαντα (ή καλυτερα δεν απαντα) σε ολες τις φημες που ακουστηκαν, ενω παρουσιαζεται ευαισθητοποιημενη γυρω απο τα θεματα που απασχολουν την επικαιροτητα και τους πολιτες.

Η Τατιανα Στεφανιδου λοιπον, επιβεβαιωνει οτι δε γνωριζε τιποτα για την αποχωρηση της, και οτι το καναλι την ενημερωσε μεσα Ιουλιου.Η ιδια δε μπορει να εξηγησει τους λογους που μπορει να κρυβονται πισω απο την αποφαση αυτη του ant1, και λεει οτι στεναχωρεθηκε, εκλαψε και ηρθε σε απογνωση.Εκφραζει το παραπονο της που μετα απο 11 χρονια συνεργασιας με το καναλι, διαρκεια κατα την οποια δημιουργηθηκε εμπιστουνη απο την πλευρα της προς αυτο, την απελυσαν με τον τροπο αυτο.Ωστοσο, η ιδια δεν κραταει κακια, και δηλωνει ευγνωμων για οσα της προσεφερε, λεγοντας χαρακτηριστικα "Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος", ενα ρητο που ενστερνιζεται.

Αρνειται να μιλησει για αλλες προτασεις εκτος του Star, και δεν καταδεχεται να απαντησει σε ανοητες και ψευδεις φημες για κοντρες και ιντριγκες.Ωστοσο, λεει οτι ποτε δεν επικοινωνησε με την Μαριεττα Χρουσαλα για να τη φιλοξενησει στην εκπομπη της.

Μιλαει για την τηλεοραση και ο λογος της εχει αξια, επειδη την ξερει καλα.Λεει λοιπον οτι οπως αλλαζει η κοινωνια, ετσι αλλαζει και η τηλεοραση και πως η τηλεοραση "πρεπει να βρεθει πιο κοντα στον κοσμο και οχι στο γυαλινο δικο της".

Κανει λογο για μια δυσκολη οικονομικη χρονια που ερχεται, για τον δημοσιογραφικο κλαδο που υποφερει απο την κριση, λεει οτι η οικογενεια της ποτε δεν εκανε χλιδατη ζωη, και υπενθυμιζει με την ευκαιρια οτι ο συζυγος της, Νικος Ευαγγελατος, ειχε προβλεψει την οικονομικη κριση αλλα κανεις δεν τον ακουγε...

Το τιμημα της επιτυχιας αφορα το χρονο που θα ηθελε να αφιερωνει με την οικογενεια της, αλλα ειναι κατι που το εχει αποδεχτει.Εξαλλου, βλεπει ποσες εργαζομενες γυναικες πληρωνουν το τιμημα αυτο και τελικα συμπεραινει : "Σ' ο,τι κι αν επιλεξεις, το τιμημα θα ερθει.Λοιπον, να εχεις γερο στομαχι, να κανεις το σταυρο σου και να λες <<ευχαριστω>> για το τι καταφερες να κανεις".

Τελος, η παρουσιαστρια λεει οτι το μελλον της το βλεπει στο internet, αφου το site της (www.tlife.gr) σημειωνει τεραστια επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου