Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο MIKEIUS ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ "ΦΑΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ" ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOGO GR

Ειναι δυσκολο να μπορεσεις να συγκεντρωσεις πολλα σχολια στο blog σου, αν δεν αποφασισεις να το προωθησεις οσο περισσοτερο μπορεις.Ακομα κι ετσι, δεν ειναι δεδομενο οτι θα αποκτησεις αναγνωστες που θα σε διαβαζουν και θα σε σχολιαζουν σε τακτικη ή μη βαση.Το περιεχομενο ειναι που μετραει.Και ολο το 24ωρο να προωθεις το μπλογκ σου, αν ο αναγνωστης δε βρει ενδιαφερον σε αυτα που δημοσιευεις, δε θα σχολιασει και ισως να μην ξαναμπει στο μπλογκ σου.Αυτη ειναι η αληθεια, οι αναγνωστες ειναι απαιτητικοι.Το να τους τραβηξεις το ενδιαφερον ειναι προκληση για τον μπλογκερ, ο οποιος τελικα το καταφερνει οχι με συνειδητο τροπο, αφου συνηθως λειτουργει αυθορμητα, εκφραζει αυτο που πραγματικα ειναι, και εκει ισως βρισκεται η επιτυχια του.
O mikeius του "Φαε ενα μαλακα" ανηκει στην κατηγορια αυτη του μπλογκερ, που αρχισε να γραφει, χωρις να εχει στοχο να προσελκυσει πολλους αναγνωστες, αφου τα εγραφε πιο πολυ για τον ιδιο, και ειναι ο μπλογκερ που τα λεει οπως τα σκεφτεται, χωρις να αυτολογοκρινεται, χωρις να βαζει αστερακια στις υβριστικες λεξεις, χωρις να νοιαζεται αν γινεται κυνικος, σκληρος, χωρις να τον νοιαζει οτι καποιους θα ευχαριστησει και αλλους θα πληγωσει.Τα λεει εξω απο τα δοντια και σε οποιον αρεσει.Και αρεσει σε πολλους, αφου εχει φερει πολυ κοσμο στο μπλογκ του, και εχει καταφερει να συγκεντρωσει εκατονταδες σχολια, κατι εξαιρετικα σπανιο για ελληνικο μπλογκ.Και ολα αυτα, χωρις να κανει την παραμικρη προωθηση.Το μπλογκ εγινε γνωστο απο στομα σε στομα και απο λινκ σε λινκ...Ο mikeius απεκτησε φαν αλλα και haters...

Παμε να δουμε τη συνεντευξη που μου εδωσε ο mikeius :

Πως αποφασισες να ξεκινησεις το blogging;

Εδω και μερικα χρονια εγραφα καποια κειμενακια και τα εστελνα με mail στην παρεα, ετσι για χαβαλε.Μετα δημοσιευσα ενα απ' αυτα στην Frikipaideia, αλλα δε μου αρεσε η μορφη του site, και ξεκινησα το blog που ειναι πιο ευχαριστο.Πολλα απο τα πρωτα κειμενακια ειναι αρκετα παλια.

Ηδη απο το πρωτο post τα comments ηταν παρα πολλα, για τα δεδομενα ενος μπλογκ.

Μπα, δεν ξεκινησε ετσι.Το πρωτο διμηνο εμπαινε λιγος κοσμος.

Πως εγινε γνωστο το μπλογκ σου;

Μεγαλε, θα σε γελασω.Α ψεμματα, δε θα σε γελασω.Καποια στιγμη το πηρε πρεφα ο τυπος που εγραφε το cavestudioz.Ειχε παρομοιο μισανθρωπο στυλακι με μενα.

Αυτος ηταν ηδη γνωστος και αναφερθηκε σε σενα, και ετσι οι αναγνωστες του πηγαν στο δικο σου μπλογκ;

Ναι, ακριβως. Δες : http://cavestudioz.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
και αυτο : http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/09/hate-mail-special.html

Αρα ησουν τυχερος.Δε χρειαστηκε να κανεις καθολου προωθηση, οπως κανουν πολλοι μπλογκερ, για να τους μαθουν.


Κοιτα το μπλογκ το γραφω ετσι και αλλιως για την παρτη μου, γι' αυτο δεν ενοχλουμαι που εχει πεσει εδω και καποιους μηνες.Οποτε ναι, δεν ειχα σκοπο να κανω ποτε προωθηση.Ακομα και το facebook group του faeenamalaka, ενας ασχετος το εχει φτιαξει.

Δε θα σε πειραζε να μην το διαβαζε κανεις;

Μα υπηρχαν περιοδοι που δεν το διαβαζε κανεις.Εκει θα βρεις και τα καλυτερα αρθρα.

Γιατι το λες αυτο; Η αναγνωσιμοτητα σε αλλαξε;

Ναι, εγινα χελωνονιτζακι (γελια).

Μηπως εγραφες αυτα που ηθελαν να διαβασουν οι αναγνωστες σου;

(Γελαει).Οχι ρε.Αν ακουγα τα σχολια, τοτε το καθε αρθρο μου θα ηταν 150 συγγνωμες, για οσους τσαντιστηκαν απο το προηγουμενο αρθρο.

Και αυτο που ειπες οτι στην αρχη εγραφες καλυτερα;

Ε, ηταν νωρις.Ειχα ακομα πολυ υλικο στο κεφαλι και περισσοτερο ελευθερο χρονο.

Σου ζητησε ποτε κανεις "γραψε αυτο";

Τα πιο πολλα σχολια λενε "γραφε πιο συχνα", τα υπολοιπα "ψοφα μουνοπανο".

Σε ενοχλουν τετοια υβριστικα σχολια;

(Γελαει).Αν με ενοχλουσαν, θα ειχα σταματησει καιρο τωρα.Αντιθετα, γουσταρω.Ειδικα στην αρχη, που δεν το ειχα συνηθισει, λυνομουν στο γελιο.

Σε ενδιαφερει η μεγαλη αναγνωσιμοτητα;

Ε, για να εχω βαλει hit counter, προφανως και με κοφτει, αλλα οχι πολυ.Πλεον το blog εχει περασει τις δοξες του και ειναι σε περιοδο υφεσης.Νομιζα οτι θα με ενοχλουσε, αλλα μπα.

Που οφειλεται αυτη η υφεση;

Ειμαι 6 μηνες στρατο.Στερηση υπνου, κουραση, αποκοπη απο τον εξω κοσμο.

Επομενως οσο λιγοτερο ποσταρει ενας αναγνωστης, τοσο χανει αναγνωστες;

Ε, σιγουρα παιζει ρολο.Αν και προσφατα με το αρθρακι για το εντεχνο, το blog ξαναχτυπησε νουμερα απο αλλες εποχες.

Στο τελευταιο σου ποστ, ενας αναγνωστης γραφει το εξης: "Μας εχεις συνηθισει σε πολυ πιο μεγαλα, πρωτοτυπα και γενικα σε πιο γαματα ποστ και εχω την εντυπωση πως τελευταια εχεις χασει λιγο τη φαντασια σου".Τι εχεις να πεις;

Δικιο εχει το παιδι.

Στο about me στο blog σου γραφεις οτι μισεις τα blogs.Γιατι;

Δεν ασχολουμαι, χωρις πλακα.Γραφω μονο στο δικο μου και δε διαβαζω αλλα.

Και απο που αντλεις εμπνευση για τα κειμενα σου; Συνηθως αυτοι που γραφουν, ειναι αυτοι που διαβαζουν κιολας;


Δεν ξερω αν εχεις παρατηρησει το στυλ γραφης μου, αλλα δε βγαζει προς τα εξω "διαβαστερος τυπος". Παιρνω χιουμορ της παρεας και το βαζω σε κειμενο.

Ναι αλλα βλεπω πολυ σωστη δομη, ορθογραφια, συνταξη, λογος που ρεει γρηγορα και γενικα ταλεντο στο γραψιμο.


Ε, ενταξει, δε βγαινουν μονοκοντυλια τα κειμενα.Γραφω, πηγαινω πισω, αλλαζω θεση στις προτασεις, τελειωνω ενα κειμενο και μετα το σκαναρω για σημεια που κρεμαει.Λιγα κειμενα εχω γραψει κατεβατο.Το πιο γρηγορο ειναι το review του transformers 2, αυτο ηταν μονοκοντυλια.Αλλα, οπως οι συμμαθητες, οι γεροι και οι μεταλαδες, τα εχω δουλεψει μεχρι και μηνα.

Μεχρι και μηνα;

Ναι, εν τω μεταξυ εγραφα καποια αλλα, και ειχα στο background το κειμενο για τους συμμαθητες πχ, το οποιο και δουλευα σιγα σιγα.Οσον αφορα την γλωσσα, ειναι απλα μια πιο "συμπυκνωμενη" εκδοση της καθημερινης μου ομιλιας.Με λιγη δομη και λιγες καφριλες παραπανω.

Γενικα δε διαβαζεις τιποτα;

Διαβαζω επιστημονικα περιοδικα και λιγη επιστημονικη φαντασια.Αλλα ειμαι παιδι της κουλτουρας του southpark, του family guy κτλ.

Τηλεοραση βλεπεις;

Πιο πολυ κατεβασμενα πραγματα.

Δε σου αρεσει η τηλεοραση;

Μπα.Δεν παιζει αυτα που θελω να δω.Daily show, colbert, family guy, drawn together...Μονο το big bang theory λεει και ο fraisier, που το εδειχνε παλια.Ειμαι λιγο αμερικανακι οπως καταλαβες.

Τελικα ποια ειναι η γνωμη σου για τα blogs;

Να σου πω, τα αρθρα στα πιο πολλα blogs ειναι σαν SMS;

Τι εννοεις;

"Σημερα με σπρωξανε στο λεωφορειο και ηταν απαισια.Η ευγενεια δεν υπαρχει πλεον στην Ελλαδα.The end".

Χαχαχα! Οχι, καμια σχεση.

Διαφωνω.

Αφου δεν τα διαβαζεις.

Ξεκινησα να διαβαζω 2-3 σκορπια στην αρχη.Ξερεις με τι μου μοιαζουν; Αν πας σε ενα φορουμ και παρεις ολα τα ποστ ενος συγκεκριμενου ατομου απο ενα thread και τα κολλησεις με σαλιο, ε αυτο ειναι ενα ποστ σε blog. Το μονο που μου αρεσει στο blog ειναι οτι ειναι ανετο και ευκολο, και ναι, το feedback με τα σχολια εχει χαβαλε, αλλα για μενα μεχρι εκει παει.Το αντικτυπο στην κοινωνια παραμενει μηδεν, αλλα τουλαχιστον κοινωνικοποιηθηκαμε.

Δηλαδη για σενα τα αλλα media, η τηλεοραση, οι εφημεριδες, εχουν περισσοτερη δυναμη απο τα blogs;

Ε, ναι.Φταιει και η διαφορα ηλικιας.Τα αλλα 2 μεσα εχουν περισσοτερα χρονια στην πλατη τους.Επισης το blog ειναι τσαμπα.Δεν κοστιζει τιποτα να το φτιαξεις, οποτε ο καθενας μπορει να γραψει ο,τι μαλακια του κατεβει.Σαν μεσο, το blog περναει ακομα βρεφικο σταδιο.Αν σε 50 χρονια χρειαστει καποιος να δει τι εγινε το 2010, τι θα κοιταξει; Περιοδικα και εφημεριδες της εποχης.Δε θα δει ουτε το gothic ποιημα της Daeva_2512, ουτε το αστειο μου για την μαλακια που βαρεσα πανω απο την κουνια της μικρης αδερφης μου.

Πιστευεις οτι εκφραζοντας τις αποψεις σου στο μπλογκ σου, γινεσαι απαξιωτικος και μηδενιστης και οτι αδικεις πολυ κοσμο;

Κοιτα, μηδενιστης δεν ειμαι σιγουρα.Βγαινουν και καποιες θετικες γνωμες στα αρθρα μου, αν ψαξεις καλα...Απο κει και περα αν αδικω κοσμο, ειναι απλο.Αργα η γρηγορα θα χτυπησω ενα θεμα που θα σε προσβαλει.Κανε οτι δεν το ακουσες, κλεισε το παραθυρο, βρισε με, ο,τι θες.Καποια στιγμη ομως, θα διαβασεις κατι στο μπλογκ μου, για το οποιο μονο εγω κι εσυ συμφωνουμε και οι υπολοιποι μας κοιτανε αηδιασμενοι.Κι εμεις θα γελαμε.Και τοτε θα νιωσεις οπως νιωθω εγω εναμιση χρονο τωρα.Εμενα μ' αρεσει αυτο το συναισθημα.Μ' αρεσει σε καθε αρθρο να βρισκω "αυτον τον τυπο".

Εχει τυχει ποτε καποιος αναγνωστης ή αναγνωστρια να θελει να σε γνωρισει απο κοντα;

Το γραφουν πολλοι στα σχολια, αλλα σοβαρες αποπειρες δυο-τρεις.

Δηλαδη εχεις γνωριστει με fan σου;

Οχι, εχω γνωρισει κοσμο υπο κανονικες συνθηκες, που μετα απο λιγες μερες εμαθαν οτι ειμαι ο faeenamalakas και μου ειπαν οτι ειναι fan.Σημερα το πρωι ανακαλυψα οτι ενας απο το λοχο μου ειναι τρελος φαν, σε φαση να ξερει ολα τα αρθρα μου σχεδον απ' εξω (γελαει).Στο στρατο μου εχει τυχει αλλες 3-4 φορες.

Αρα δεν εχεις βρεθει με καποιον αναγνωστη που σου το ζητησε.

Ναι μεσω e-mail και msn, αλλα τους το κοψα.Δε γουσταρω.Εχει πολυ χαβαλε παντως το low-level celebrity status.Δε θα σου πω ψεμματα.

Κι αν στο ζητουσαν κοπελες να γνωριστειτε απο κοντα;

Κοπελες ηταν.

Εχεις κοπελα;

Ναι.

Διαβαζει το μπλογκ σου; Της αρεσει;

Η κοπελα μου ξερει τα αρθρα πριν καν βγουν, οπως και η παρεα μου, γιατι πολλες φορες τα συζηταω μαζι τους.Και ναι, της αρεσει.

Τι πιστευεις για την οικονομικη κριση, το θεμα με το οποιο μας εχει ζαλισει η τηλεοραση;

Οτι θα γαμηθουνε τα παντα.Θα συνεχισουν να γαμιουνται σιγα σιγα, μεχρι να βγουν παλι εξω οι γκιλοτινες και μετα φτου κι απ' την αρχη.Χωρις πλακα τωρα, δεν ξερω.Κι αυτη ειναι η σωστη απαντηση.Δεν ειμαι οικονομολογος, ουτε πολιτικος επιστημονας.Δεν εχω ιδεα τι θα ακολουθησει.

Εσυ πως το βλεπεις ολο αυτο;

Υποθετω καποια παραλλαγη του μοντελου "πλουσιοι γαμανε φτωχους" σε μικρο ή μεγαλο βαθμο.Η συμβουλη μου ειναι : Μη μασατε.Ο φοβος της ανεργιας μας οδηγει σε ολο και περισσοτερες θυσιες στον εργασιακο χωρο.Αυτο ειναι λαθος.Οι εργοδοτες ειναι θρασυδειλοι.Αν υψωσεις το σωστο αναστημα και δειξεις οτι δεν φοβασαι, το ολο attitude των ανωτερων καταρρεει.Μιλαω απο προσωπικες εμπειριες.Υπαρχουν δικαιωματα και αυτοι βασιζονται στο οτι δεν τα ξερεις καλα.Αν δειξεις οτι δε μασας και τους κοψεις το θρασος, μετα θα σου αρχισουν τους πληθυντικους.Κριση και φτωχεια εχουμε περασει ξανα.Λεφτα ουτως ή αλλως δε θα εχουμε.Ας εχουμε τουλαχιστον τα αρχιδια μας.

Τι στοχο εχεις για το μελλον οσον αφορα εσενα και τι οσον αφορα το μπλογκ σου;

Θελω να ασχοληθω λιγο παραπανω με τα computer graphics, που απο παντα ηταν το παθος μου, και ποτε δεν τους εδωσα μια ευκαιρια.Αυτο μαλλον σημαινει οτι θα παρατησω τη σχολη που ειμαι τωρα.Αλλα ποτε δεν ειναι αργα να ξεκινησεις κατι.Και μετα, βλεποντας και κανοντας...Οσο για το μπλογκ, πιστευω οτι συντομα θα στερεψω απο ιδεες.Οταν γινει αυτο, θα το αφησω να πεθανει με αξιοπρεπεια.

Αυτο ακουγεται απαισιοδοξο.

Δεν ειναι απαισιοδοξο να αφησεις ενα κυκλο να κλεισει σωστα.

Ωστοσο, μπορει τελικα να μη στερεψεις απο ιδεες.Μην το προδικαζεις.

Μπορει, ναι.Αλλα ειμαι ρεαλιστης.Δεν ειπα οτι ντε και καλα παμε για φουντο.Αλλα δε θελω να ξελιγωσω το blog απλα και μονο για να συνεχιζεται.

Και τελος, ενα μηνυμα προς τους ελληνες πολιτες.

"ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!"



43 σχόλια:

  1. malaka mike thes na sou pw kati? eisai gia ton mpoutso gt egw me to kinect exasa kila kai eimai se forma mesa se 10 meres kai me epishs katafere na me shkwsei eyxarista apo ton kanape ! ante kai gamhsou kai sy kai h synenteyxh sou ! epishs FIRST kai grapse gia to DOTA re... poso malakia einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Episis an theleis na meiwthei o plithysmos, aytoktona. Kai bgazw kai to blog sou apo ta bookmarks mou. Xydaie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιασε μου λιγο μερικους διασημους.Ευγενια Μανωλιδου.

    Η Μανωλιδου ειναι ο τελειος συνδυασμος γυναικας για γαμησια.Ειναι ομορφη και ταυτοχρονα τη μισεις.Το τελειο σεξ.

    Fantazome pos tha ine i gkomena soy re saboyrogami..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to oti dineis synenteyksh mikeious einai diafhmish,epeidh les paparies oti den to diafhmizeis.oh yes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nai, giati meta apo enamisi xrono, 80 arthra kai kamia 3ara ekatommyria click, twra thymithika oti to faeenamalaka xreiazetai diafimisi. OH YES!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα μην κάτσω να διαβάσω τη συνέντευξη αυτου του κυρίου....

    Είμαι σε φάση που αφιερώνω το Χρόνο μου - κομματακι της Μοναδικής Ζωής μου, που είναι εκ των πραγμάτων πολύ μικρή- σε Ανθρώπους που με ενεργοποιούν τη Σκέψη μου .....

    Οι λίστες μου είναι ήδη γεμάτες πεμπτουσία, κατά το δικό μου κριτήριο, και νιώθω απόλυτα Πλήρης....

    Δε με αφορούν ορισμοί του τύπου:
    Τι είναι το blogging ή πως ξεκινησα και γιατι να bloggάρω....

    Αρκεί να γουσταρεις αυτο που κανεις και να σεβεσαι τον Εαυτό σου....

    αν είναι να κανεις το Κλικ και στους άλλους θα το κανεις....

    οποτε φιλαρακι μου.... μη μετρας αστερακια...

    απλα απόλαυσέ τα....

    περασα γιατι περασες..
    το σχόλιο το έκοψα, μα είδες, αφιερωσα λίγο από τον Πολυτιμο Χρόνο μου να γραψω τη γνωμη μου για το θεμα...

    σου αφηνω φιλιά..... ενθύμια πρωτης επαφης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O poutsos m o tranos,
      neotatos kai geros,
      to mouni s epi8umei,
      thn kwlotrupida s na xarei...
      Kai san mpainei dunatos,
      kai o kwlos s sfixtos,
      xunw xunw me mia fora,
      pou se smprwxnei kathfora...
      Ap'thn kaula thn pollh,
      ta mpalakia m ntixrir-nti,
      sto mouni s 8el'na mpoune,
      neo kosmo na eidoune...
      Ma ap'to faines8e kura m,
      to mounaki s h xara m,
      den mas kaneis evga o3w,
      gt h poutsa m einai to3o...

      S afhnw xusia...en8umia prwths prwktikhs epafhs(Johny)

      Διαγραφή
  7. h apopanw agamhth, salta gamhsou mwrh xtikiara..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Etsi!Kai gw mazi sou...mwrh apo panw vroma ela na m gleipseis ton poutso ap'thn korfh mexr'ta mpalakia..paliopornh pou goustareis geres treles xontres poutses...niwse mexri ton pato mwrh kariola!!

      Διαγραφή
  8. ase thn pemptousia kai piase synousia giati to mouni sou apo thn mh xrhsh sapise kai zexnei san to perama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. de mas eipes kopelia.
    sto polutimo xrono sou kwlo dineis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den to thimithikes twra re Mikeious,apla twra to bloggaki sou exei pesei poly.tyxaio,den nomizw...oh yes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Uber κομπλεξισμος! συγχαρητηρια παιδια! Μονο θυμηθειτε οτι καποιοι Ανωνυμοι απο σας κανατε σαν τρελοι για νεο κειμενο απο τον Μιχαλη! Και να τα like και τα σχολια!
    Και ναι οντως μετα απο 80 αρθρα και 3 εκατομμυρια κλικ κανει διαφημηση! Οτι ναναι! Το οτι εχει πεσει λιγο το μπλογκ δεν εχει να κανει με αυρο εδω! Ο καθενας κουραζεται, βαριεται, εχει ελειψη φαντασιας. Λογικο! Εσεις δλδ ακουτε Scorpions και λετε ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ CDAΡΕΣ πχ? Οτι δεν φτανει η αλεπου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. WTF re paidia....twra ilikrina pos ginete na 8imoneis me enan toso gamato tipo?
    prosopika ton exw san protipo m.ama ton misite min sxoliazete kan,apla min mpenete sto side tou....les kai twra ton enoiakse ama exei ton sevasmo sas...kserei idi oti einai gamatos kai auto tou ftanei kai tou periseuei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kala re malakes kai eseis,wraia sas prosvallei to mpineliki?h misanthrwpia?tote ti skata diavazete oti grafei to palikari?
    einai i apopsh tou kai magkia tou pou tin grafei kai mas grafei sta @@ tou an tha mas thiksei h oxi.
    hater?stamata na diavazeis faeenamalaka kai genikotera o,ti exei sxesh me mikeus.
    Einai toso aplo!

    Korakius

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mike sovara re file...iparxeis??? proskinw...low level celebrity my ass..perimenw keimeno su opws perimenw kolo apo gkomena.
    Mi stamatas pote na grafeis gt xineis atakes kai xezeis sofia megale.
    To oti exeis kai gkomena kai oti tis aresei kai to blog einai apla +1000

    signature: ama de gleifeis kai tarxidia tautoxrona den einai pipa..kariola.

    respect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. k.a.k.i.a.,

    Eriksa mia matia sto blog sou kai thelw na se eyxaristisw. Mou proseferes ta XEIROTERA deka lepta tis zwis mou. Apo dw kai mpros, kserw pws o,ti kai na mou symbei, o,ti kako kai na mou ferei i moira, toulaxiston i xeiroteri stigmi tis yparksis mou exei idi perasei.

    Kai pali eyxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kakiap eisai etoimh na yposteis tis synaipies??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xese sto stoma tis manas sou malakismenh....
    an de s fanikan asteia eisai ka8isterimenh...

    ena glwssaraki prepei na mazepsei ta smigmata apto mouni sou na hremiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oloi oi haters eiste asteioi!Oxi mono ton vrizete kai ton thewreitai arketa malaka gia na xanetai ton xrono sas diavazontas ta arthra tou,alla xalate akoma perissotero xrono gt kai ton diavazetai kai katheste kai ton vrizetai meta....eiste akrivws oti koroideyei o mikeius.....touvla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμοι κομπλεξικοί του κόσμου ενωθείτε! Πίπες κάνετε για να σας απαντήσει ο Μιχάλης και το παίζετε γαμάτοι (ενώ είστε αγάμητοι, οι μάνες σας δεν πιάνονται) πίσω απο την ανωνυμία σας!
    Κ.α.κ.ι.α βρες πούτσο οπωσδήποτε γιατί η χοντρή λεσβία γκόμενά σου δεν σε ικανοποιεί φαίνεται, τα 10 χειρότερα λεπτά της ζωής κάποιου είναι εκείνα τα 10 που σε πηδάει πατσόλα.. και αυτό μέχρι να ανάψει τα φώτα να δει τη μούρη σου σκύλα! αι γαμήσου τώρα με κανα ευνούχο..

    Μιχάλη στο πούτσο σου όλα ρε!
    day see you trollin' day hate it..

    ψόφος στα σπαρτά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kakia psofa morh agamhth kota..mixalh to kseroume oloi oti dn asxoleisai me ta touvla..simfono gia auto p eipes gia to blog..as to na svisei mon0 tou..OSO GIA ta alla zoa p sxoliazoun arnhtika kai vrizoun mporoun na kopsoun me psalidaki gia tis trixes ths muths mia trixa apo ta arxidia tou mikeius gia na ton thimountai kai na mhn ksanaasxolhtoun mazi tou..STA TRENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κακομαθημενο παπαρι που δεν εχει δουλεψει ποτε να ιδρωσει ο κωλος του,μηδενιστικες αποψεις για θεματα που τα εχουνε στηριξει γενειες και γενειες ελληνων.Εισαι για κλαματα αγορακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. arxaia pneumata tou kakou metamorfwste suto to sapio swma ston Mumm-Raaaa ton pantotinoooooo XD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aaaaaaaaah!!! Kati patisa k vgika se ena roz blog me kati triantafullenia mpoutia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Egw goustarw Mikeius
    Oloi goustaroume Mikeius!
    An den evgene o kathe malakokavlhs anonymous na kritikarei otidipote epitiximeno kikloforei tha nomiza pws den zw sthn Ellada.

    Agapame Mikeius.
    -Lydia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπάμε Mikeius! Τα σχόλια όμως για συγκεκριμένα άτομα όπως π.χ. η κάθε Κα Μανωλίδου, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικά, κατά την ταπεινή μου γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μιχαλάκη μιχαλάαακη...
    'Εχεις κάνει τον κάθε κομπλεξαρισμένο κ αποτυχημένο να τρέχει απο πίσω σου και να σε υποστηρίζει με σχόλιο του τύπου '' Na pate na gamitheite oloi sas/ o mixalhs einai gamatos/ den 8a ton ftasete pote/den iparxeis'' κλπ! Ξές πολύ καλά δικέ μου.
    Δεν σε μισώ αλλά ούτε σε γουστάρω.
    Καταλαβαίνω που σου αρέσει αυτό που κάνεις γτ καυλώνεις. Oλοι μας έχουμε απωθημένα και ειδικά εσύ που είσαι ένα nerd american boy.
    Sooo, Εγώ μισώ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΑΝ ΣΟΥ.
    Γιατί είναι όλοι τραγικοί και μόλις ακούσουν μία πετυχημένη ατάκα
    αντιδρούν λες και τους έχεις γυρίσει στο 1998 και τους δείχνεις το
    iPhone '' ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΑΤΟ!!'' Λές και δέν έχουν αναρωτηθεί εάν δεν τους αρέσει κάτι, λες και δέν ξέρουν εάν μισούν το παγωτό λεμόνι ή εάν τους αρέσει (ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΓΑΜΙΈΤΑΙ)Περίμεναν εσένα να τους το πείς.
    Get it?
    Οι haters είναι για τον πούτσο του ιγκουάνα μου. Ήταν φάν και
    άλλαξαν γτ είπες κάτι που τους πλήγωσε. ΜΩΡΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ!
    Και οι φάν είναι πουρνόβλαχάκια και πυρόλιθοι
    (μαλάκες, αγάμητοι, κάγκουρες, χοντροί συνταξιούχοι,
    κοπελίτσες που θέλουν να διαφέρουν , πουτανάκια , 15χρονα)
    και άτομα με διανοητική στέρηση.
    ΕΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΦΑΝ , ΠΑΡΑΚΑΛΩ AΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΩΜΈΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΆ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ DARTH VADER.

    Άντε και καλά βαφτίσια.
    Over n out.

    Ai.Mo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. egw dn tha pw kai tpt mias ki den exw diabasei oute tn sunentey3h oute ta sxolia. Apla tyxainei na exw dei ta videakia kai na exw xestei sto gelio! kai 3erete giati? giati leei polles, an oxi oles, alitheies p oute egw ithela na paradextw oti tis anexomai h oti tis kanw! opote xairomai p kapoios bgainei kai krazei emena kai opoiondhpote allo san emena! etsi mporei kai n katalavoume mpas kai dior8wsoume kati... h apla na gelasoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανωνυμε παρε την πουτσα του ιγκουανα σου κ ρουφα την μεχρι να βγαλει αιμα.ακομα κ με αυτα που γραφεις προσπαθεις να αντιγραψεις ατακες του μικε!τι θες να μας δειξεις οτι εισαι cool κ διαφορετικος απο ολο τον κοσμο?η μηπως εισαι ο μπατμαν?αντε τραβα στην ζουγκλα κ βρες καναν γοριλλα απο κεινους τους μεγαλους τους αγριους να σε παρτουζωσουν μαζι με την παρεα τους κ να σε ταισουν μαλλιαρη ψωλη.
    Ολα οσα λεει ειναι της μαλακισμενης καθημερινοτητας μας κ της σαπιας κοινωνιας μας.κ καλα κανει κ ειναι αμερικανακι..καποια πραγματα εκει λειτουργουν καλυτερα απ'οτι εδω στην ελλαδα.
    Family guy,american dad,mikeius ειναι τα μαστ καθε τελος βδομαδας!
    Μικε ΘΑΨΕ ολο τον κοσμο..κ μενα με κατακρινουν συνεχεια.Ολα με ενοχλουν κ ειμαι νευρικος!ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.εγω φταιω..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Einai o mikeius strato ton lene pe8ameno..
    Tou pernoun sinedefksi..lete oti to ekane gia diafimisi..
    E telos padon ti 8elete na kanei?
    Mikeius gamas TELOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O poutsos m o tranos,
    neotatos kai geros,
    to mouni s epi8umei,
    thn kwlotrupida s na xarei...
    Kai san mpainei dunatos,
    kai o kwlos s sfixtos,
    xunw xunw me mia fora,
    pou se smprwxnei kathfora...
    Ap'thn kaula thn pollh,
    ta mpalakia m ntixrir-nti,
    sto mouni s 8el'na mpoune,
    neo kosmo na eidoune...
    Ma ap'to faines8e kura m,
    to mounaki s h xara m,
    den mas kaneis evga o3w,
    gt h poutsa m einai to3o...

    S afhnw xusia...en8umia prwths prwktikhs epafhs(Johny)

    afierwmeno sthn k.a.k.i.a.p.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κλαιω με τα κομμεντς που κραζουν.. οι τυποι καποιο προβλημα εχουν..

    mikeus σωστος κ ατοφιος.. ;) συνεχισε ετσι τρελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. k gw misw otan to skato mou kovetai stn mesi k prepei n skoupizomai misi wra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γειά... ( διάβασα κ εγω τη συνεντευξη και είδα κάμποσους μαλακες να σχολιάζουν από κάτω...ε είπα να σχολιάσω κ εγώ μην ξεχωρίσω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. goustarw otan tsakoneste ahahhaha pethenw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μπραβο σου παντως μαικιους που ανεχεσαι και μαλιστα γουσταρεις κιολας τα μπινελικια του καθενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή