Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ

Δυσκολη η ζωη στην Αθηνα.Δεν ειναι μονο το εντονο κυκλοφοριακο προβλημα, με τα αυτοκινητα να κανουν τεραστιες ουρες.Ειναι και τα κορναρισματα.Ο Ιωαννης Καραμητρος (http://ioanniskaramitros2.blogspot.com/) ταλαιπωρειτα σε καθημερινη βαση απο αυτα."Δέκα μέτρα από το κρεβάτι μου είναι το πάρκινγκ μιας εταιρείας. Κάθε μα ΚΑΘΕ πρωί με ξυπνάνε οι υπάλληλοι της που μπαίνουν στο πάργκινγ.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως μετά πάω στο γραφείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στη πλατεία Βικτωρίας και πάνω σε ένα φανάρι. Κάθε μα ΚΑΘΕ φορά που πρασινίζει οι οδηγοί κορνάρουν και το πρόβλημα είναι πως δεν κορνάρει ένας άλλα τέσσερις ή πέντε".Ευστοχο το ερωτημα του, το οποιο εχουν και οι σχολιαστες του: "Για ποιο λόγο κορνάρουν οι άνθρωποι όταν είναι πηγμένος ο δρόμος; Με τη κόρνα θα εξαφανιστεί η κίνηση;"
Κορναρουν επειδη ετσι ειναι η νοοτροπια του Ελληνα οδηγου.Κορναρουν επειδη ξερουν οτι αυτο δεν τιμωρειται, κατι που γινεται για παραδειγμα στη Σαγκαη, οπου οποιος οδηγος παραβει την απαγορευση και χρησιμοποιησει το κλαξον του οχηματος του, καλειται να πληρωσει 10 ευρω προστιμο.Κορναρουν επειδη εχουν αγχος, νευρα και ετσι ξεσπανε.Κορναρουν επειδη βιαζονται να πανε στις δουλειες τους.Κορναρουν επειδη δεν τους νοιαζει και δεν ξερουν οτι ο θορυβος που προκαλουν εχει επιπτωσεις στην υγεια του ανθρωπου.

1 σχόλιο:

  1. Μιας και αναφέρεσαι σε εμένα (και σε ευχαριστώ) και μιας και ακούω και ΤΩΡΑ κορναρίσματα έχω να προσθέσω πως κορνάρουν επειδή είναι ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή