Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGOSCARS

Μετα τη blogovision (μουσικα βραβεια απο Ελληνες μπλογκερ) τωρα εχουμε τα blogoscars. Μου αρεσουν πολυ αυτες οι μπλογκοπρωτοβουλιες. Μπραβο παιδια! Εμαθα για τα blogoscars απο τη στηλη του Αρη Δημοκιδη στη Lifo. Αντιγραφω :

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ είναι τα blogoscars του ελληνικού ίντερνετ;

(Εξηγεί ο Μανώλης Βαμβούνης.)

«Η απάντηση στα αμερικανικά κινηματογραφικά βραβεία. Ένας μαζικός αριθμός από Έλληνες μπλόγκερ, κάθε χρόνο και μεγαλύτερος, ψηφίζουμε τις αγαπημένες μας ταινίες. Ορίζουμε κάθε μέρα την κατηγορία της ψηφοφορίας και το κάθε μπλογκ ανεβάζει τη δική του δεκάδα υποψηφίων. Στο τέλος μετράμε όλες τις ψήφους και “απονέμουμε” τα βραβεία. Οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί θεαματικά φέτος.

Έχουμε 130 μπλόγκερ που ψηφίζουν, σχεδόν διπλάσιο αριθμό από πέρσι. Λανσάραμε και το δικό μας site, το www.blogoscars.gr, από το οποίο οργανώνουμε την ψηφοφορία και το hashtag μας στο twitter #blogoscars.

Δεν μιλάμε για ξερές λίστες, αλλά συχνά για καθημερινές παρουσιάσεις-υπερπαραγωγές. Στις 24/2, όμως, τελειώνει το νταβαντούρι της ψηφοφορίας και μαζευόμαστε να μετρήσουμε όλες τις ψήφους.

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τους νικητές της χρονιάς σε ένα μεγάλο πάρτι που θα οργανώσουμε με την υποστήριξη του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ, για το οποίο θα έχουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου