Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΚΙΜΟΥΛΗ


Για τους λόγους που αποφάσισε να μείνει στην Αμερική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για το metoo και όσους σχετίζονται με αυτό, μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξη του στο περιοδικό you.


"Δεν ήθελα να επαναπαυτώ στην ευκολία και στο βόλεμα, αλλά να ρισκάρω κάνοντας πράγματα που πίστευα ότι θα με εξέλισσαν ως ηθοποιό και ως άνθρωπο. Υπάρχουν ηθοποιοί που συνεχόμενα για 30 χρόνια κάνουν το ίδιο και δεν εξελίσσονται με τους ρόλους τους" είπε για την απόφαση του να μην επιστρέψει Ελλάδα, παρότι είχε προτάσεις τότε.

Για τη ζωή στην Αμερική είπε : "Εκεί δεν τους νοιάζει ποιο μέσο και από ποιο σόι είσαι, ασχολούνται με τοι τι προσφέρεις, εκτιμάνε τη δουλειά σου, δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από την Ελλάδα! Πρώτη φορά πήγα στην Αμερική το 2005 και έκανα μαθήματα με έναν καθηγητή από τη σχολή του Λη Στρασμπεργκ, επειδή ήθελα να μάθω να...κλαίω!".

Για το metoo και το αν συνεργάστηκε ο ίδιος με κάποιους από τους θύτες απάντησε : "Είχα συνεργαστεί δυο φορές με τον Λιγνάδη στο θέατρο "Αμόρε" και αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του στη συνέχεια. Επίσης αρνήθηκα να δουλέψω με τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη, γιατί τους έβλεπα να είναι κακοποιητικοί επί σκηνής, τους ενοχλούσε όταν ένας άλλος ηθοποιός δίπλα τους ήταν πολύ καλός και τους "έκλεβε" το γέλιο" είπε, ενώ συμπλήρωσε για τον Γιώργο Κιμούλη : 

"Είναι ένας υπερταλαντούχος ηθοποιός, που τον έχω θαυμάσει πριν από πολλά χρόνια στην σκηνή, όμως τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσα να τον βλέπω, γιατί έβλεπα το υπερεγώ του. Στη δουλειά μας ένα από αυτά που μαθαίνεις είναι να αφήνεις στην άκρη το εγώ σου. Ευτυχώς σήμερα θεωρώ ότι έχει τελειώσει η εποχή του κομπλεξικού πρωταγωνιστή και της κομπλεξικής πρωταγωνίστριας, που επειδή έχουν τραβήξει οι ίδιοι πολλά στα νιάτα τους πρέπει να εκδικηθούν τους επόμενους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου