Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

mag up and down

mag up

1.Το αρθρο του Δημητρη Δεμεσουκα με τιτλο "Οχι αλλα στοιχηματα, παρακαλω!" για τον εξυπνο παραλληλισμο της πολιτικης με το καζινο, στο περιοδικο "Informer" τευχος 37.
2.Η "Athens voice" που στο τευχος 370 αντικατεστησε τους μονιμους συντακτες με 80 αλλους. Εξυπνη κινηση.
3.Τα 150 δωρα που χαριζει η "Athens voice" για τα 8 χρονια της.
4.Ο Χριστος Βασιλοπουλος απαντα στην "Ραδιοτηλεοραση" γιατι, αν και ως λαος δεν εχουμε καλη γνωση της ιστοριας, παρ' ολα αυτα το παρελθον μας γοητευει : "Πιανουμε το νημα της ιστοριας και συνανταμε τους εαυτους μας στο παρελθον. Βεβαια, εκει φοραμε διαφορετικα ρουχα, αλλα μιλαμε την ιδια γοητευτικη γλωσσα και αγωνιζομαστε να επιζησουμε μεσα απο καταστροφες και δυσκολιες". Εξαιρετικη απαντηση.
5.Η συνεντευξη της Ελενας Ακριτα στο "Psychologies". Μεσα απο αυτη αποδεικνυει οτι ειναι ωριμη, εξυπνη, συνειδητοποιημενη, προσγειωμενη, ειλικρινης και δε φοβαται να πει τα πραγματα με το ονομα τους.

mag down

1.Το αρθρο του Περη Χαλατση στο περιοδικο "Informer" τευχος 37. Μιζερο και ισοπεδωτικο.
2.Το "TV ΖΑΠΙΝΓΚ" ηταν το μοναδικο τηλεπεριοδικο με στηλη με γραμματα αναγνωστων και την κοψανε. Στη θεση της βαλανε το "socialmaniac" με δηλωσεις επωνυμων απο το twitter και το facebook. Δηλαδη, η γνωμη του κοσμου δε μετραει πια γι' αυτους;
3.Το γλειψιμο του Βασιλη Μπουζιωτη απο το "TV ΖΑΠΙΝΓΚ" σε ολες τις τηλεπερσονες. Ολοι ειναι φοβεροι, καταπληκτικοι, εξαιρετικοι, υπεροχοι, λατρεμενοι και τα σπανε!
4.Τα περιοδικα OK! και HELLO στα οποια δηθεν φιλοι και συγγενεις των επωνυμων αποκαλυπτουν στοιχεια απο τη ζωη των επωνυμων.
5.Η στηλη του Ευθυμη Φιλιππου στη "Lifo". Πιανει καποιον ή καποια ανα 15 μερες και κανει παντα την ιδια ερωτηση : "Μπορειτε να μου μιλησετε για διαφορα πραγματα, γενικα, σας παρακαλω;". Πολυ δυσκολη δουλεια...Αυτη η στηλη ειναι ανεκδοτο μαλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου