Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ





1.Pizzetti
Ο Λευτέρης Ελευθερίου επιστρέφει με ένα…sequel της γνωστής πετυχημένης διαφήμισης με τα pizzetti και το δεύτερο μέρος είναι ακόμα καλύτερο. Ο Ελευθερίου υποδύεται ξανά έναν ιταλό μαφιόζο που δικάζεται επειδή θεωρείται ότι λέει ψέμματα σχετικά με τα pizzetti. Εξαιρετικοί διάλογοι και σκηνοθεσία. Από τις πιο έξυπνες διαφημίσεις της νέας σεζόν. Εξαιρετικός ο Ελευθερίου.

2.Fairy

«Μπαμπά θέλω να φτιάξω ένα διαστημόπλοιο με το μπουκάλι του Fairy αλλά δεν τελειώνει με τίποτα». Ο πιτσιρικάς θέλει ένα άδειο μπουκάλι Fairy, αλλά αυτό αργεί πολύ να αδειάσει επειδή, σύμφωνα με τη διαφήμιση «διαρκεί δυο φορές περισσότερο από το επόμενο σε πωλήσεις προιόν, όμως δεν κοστίζει δυο φορές περισσότερο».

3.ΣΚΡΑΤΣ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης προφανώς δε θα ήθελε να δει αυτή τη διαφήμιση. Πολύ έξυπνη η αντιπαραβολή του αργόσυρτου τηλεπαιχνιδιού και του ξυστού που σου δίνει άμεσα κέρδη, χωρίς αναμονή, διαφημίσεις και αγωνία.

4.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Χάρη στα capital controls ήρθαν στο προσκήνιο οι κάρτες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και στα ιχθυοπωλεία και στις λαϊκές αγορές.






5.ALPHA E-BANKING
Αυτή η διαφήμιση είναι κυριολεκτικά πολύ μπροστά…




TV PEOPLE QUOTES



Με τον Λευτέρη Παπαπέτρου ήταν όνειρο μου να συνεργαστώ, γιατί ό,τι σίριαλ έχει κάνει έχει ενδιαφέρον. Με πήρε τηλέφωνο, βγήκαμε για να μιλήσουμε και του είπα αμέσως «ναι».
Ζέτα Μακρυπούλια, People

Δεν έχω ακόμα απαντήσει στο Epsilon.
Ζέτα Μακρυπούλια, People

Αν μου γίνει μια πρόταση που νιώθω πως δεν μου ταιριάζει ενστικτωδώς, δεν θα μπω στη διαδικασία να προχωρήσω τις συζητήσεις».
Ζέτα Μακρυπούλια, People

Παίζω σε θέατρο από τα 9 μου, ενώ παρακολουθούσα παραστάσεις από πολύ μικρότερος. Έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς, έχω παρατηρήσει πως δε μου αρέσει μόνο να παίζω, μου αρέσει και η σκηνοθεσία και όλα όσα συμβαίνουν για να δημιουργηθεί μια παράσταση. Κάπως έτσι έφτασα να αναλάβω την καλλιτεχνική διεύθυνση.
Θανάσης Τσαλταμπάσης, People

Μου αρέσει η οικογένεια, ο γάμος, ακόμη και το μυστήριο, όπου θα βρεθούμε με τους συγγενείς. Είμαι της παράδοσης.
Θανάσης Τσαλταμπάσης, People

Αγάπησα πολύ τους ανθρώπους του Star. Με προσέγγισαν πολύ ανθρώπινα. Το γεγονός ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα έπαιξε μεγάλο ρόλο.
Δημήτρης Σκαρμούτσος, TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Δε θα είναι (το Spata live) κάτι διαφορετικό από τις άλλες εκπομπές. Τα ίδια θα είναι. Δε θα κάνουμε επανάσταση στην απογευματινή ζώνη. Αυτά που συζητούν όλοι στις παρέες. Αυτά θα λέμε κι εμείς στη δική μας παρέα, ιδωμένα από το δικό μας πρίσμα. Νιώθω άνετα γιατί δουλεύω με τους κολλητούς μου.
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Big Fish

Δεν έφυγα απλά με το κεφάλι ψηλά. Σχεδόν χτύπησα και την ψευδοροφή φεύγοντας. Ήταν επώδυνο διαζύγιο. Με άνδρωσε αυτό το κανάλι. Του χρωστάω πολλά. Δέθηκα με τους ανθρώπους του. Το δικαίωσα όμως.
Δημήτρης Ουγγαρέζος, Big Fish