Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

TV UP AND DOWN


TV UP

1.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ΣΚΑΙ. Εύστροφος, οξύς, επικριτικός μόνο όταν πρέπει και με όποιον πρέπει. Το infotainment στην καλύτερη μορφή του.

2.Η Τατιάνα Στεφανίδου («Μία») που αποφάσισε να ασχοληθεί με το αστυνομικό ρεπορτάζ (ξανά), αποδεικνύοντας και ότι μπορεί να το χειριστεί πολύ καλά και ότι είναι δημοσιογράφος και όχι απλά παρουσιάστρια, όπως η αντίπαλος της Ελένη Μενεγάκη. Φαντάζεστε τη Μενεγάκη να ασχολείται με αυτά τα θέματα;

3.Η Αγγελική Νικολούλη («Φως στο τούνελ») που κατάφερε με το μοναδικό της τρόπο να κρατήσει τις ισορροπίες στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

4.Το STAR που μετά τα τούρκικα και τις βιντεοκασέτες αποφάσισε να βάλει στο lead in μια δική του καινούργια παραγωγή και ένα concept που έκανε μεγάλη επιτυχία στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης («Τροχός της τύχης»), με έναν όχι πολύ γνωστό παρουσιαστή (Πέτρος Πολυχρονίδης).  Έξυπνη ιδέα και ρίσκο ταυτόχρονα. Και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμή τους δικαιώνει.

5.Η Έλενα Τσαβαλιά (Mega με μία) για το συνδυασμό πολύ καλής εξωτερικής εμφάνισης και διακριτικής και γλυκιάς παρουσίας. Μιλάει λίγο, αλλά όσα λέει είναι ουσιώδη.

Tv down

1.Το “Ouga challenge” (MEGA) που πραγματικά δε βλέπω το λόγο που έγινε ανεξάρτητη εκπομπή στη late night ζώνη. Είναι μακράν ό,τι πιο σαχλό και ανούσιο έχουμε δει φέτος. Μετά το «εεεε» του Ανθόπουλου.

2.Οι «Τρίχες» (ΑΝΤ1). Κάνουν χαμηλά νούμερα, οι κριτικές είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικές, κι όμως η σαχλοκωμωδία με τον Νίκο Μουτσινά, συνεχίζεται κανονικά. Ευτυχώς όχι και του χρόνου.

3.Η παρουσία του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day (Alpha). Γραφικός, υπερβολικός, επιτηδευμένος, λαϊκιστής, φωνακλάς χωρίς λόγο, αμετροεπής.

4.Η κατάχρηση του όρου bullying από τις διάφορες εκπομπές και από πανελίστες και παρουσιαστές που νομίζουν ότι το bullying είναι της μόδας αλλά και από τους ρεπόρτερ που ρωτάνε τον κάθε ψευτοδιάσημο αν έχει πέσει θύμα bullying. Είναι κάτι σοβαρό για να αντιμετωπίζουμε έτσι.

5.Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ. Υπερβολικά χαμηλών τόνων εκπομπή…


TV WEEK

Η προηγούμενη βδομάδα στη μικρή οθόνη

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε πλούσιο μενού : μια μεγάλη αεροπορική τραγωδία που χάρισε ατέλειωτο τηλεοπτικό χρόνο αγωνίας, εικασιών και τηλεπορισμάτων με τη συνοδεία μουσικής θρίλερ, είχε την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει τη θέση της Νικολούλη, κάνοντας εκπομπή για εξαφανίσεις, είχε την απουσία της Μενεγάκη και τις εκπομπές να ασχολούνται με το αν γέννησε ή όχι, είχε καυγά Άδωνι-Παπαδάκη που έγινε viral, είχε το φινάλε της «Εκδρομής» και πολλά άλλα. Πάμε να τα δούμε :


Το θλιβερό γεγονός της μοιραίας πτήσης με τους 150 νεκρούς ήταν το δημοσιογραφικό θέμα της εβδομάδας που ήρθε δυστυχώς (προς το παρόν ελπίζουμε) να πάρει τη θέση στο γεγονός που απασχόλησε πολύ την τηλεόραση την προηγούμενη βδομάδα, το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Έτσι συμβαίνει στα μίντια. Το ένα θέμα έρχεται να επικαλύψει το άλλο. Εξαρτάται όμως κι από μας και από την τηλεόραση να μην αφήσουμε να ξεχαστεί η υπόθεση Γιακουμάκη. Άλλωστε δεν έχουν απαντηθεί τα ερωτήματα.

Με πολλούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια η 25η Μαρτίου στη μικρή οθόνη. Σε όλα τα κανάλια ανεξαιρέτως. Φέτος βέβαια, χορούς και τραγούδια είχαμε και εκτός των τηλεοπτικών πλατό, έξω στους δρόμους μετά την παρέλαση. Αυτό ήταν μια αφορμή να συζητήσουμε για τον σημαντικό ρόλο της παράδοσης σε ένα έθνος. Ευτυχώς, βλέπουμε ότι οι αντιδράσεις για τις εκδηλώσεις ήταν λίγες (υπήρχαν και αυτοί που «θα προτιμούσαν ροκ») και ευτυχώς η τηλεόραση, κάθε χρόνο τιμά τις παραδόσεις και φιλοξενεί σε όλες τις εκπομπές καλλιτέχνες από την παραδοσιακή μουσική.

Δεν είμαι τυφλός υποστηρικτής της παράδοσης, ούτε είμαι της άποψης «παράδοση για την παράδοση». Την παράδοση πρέπει να τη σεβόμαστε, αλλά να την βλέπουμε και με κριτικό μάτι. Όπως έχει πει και ο Σεφέρης «Δε μένω τυφλός στα ψεγάδια μας, αλλά έχω την ιδιοτροπία να πιστεύω στον εαυτό μας». Δυστυχώς έχουμε φτάσει στην εποχή που η παράδοση συνδέεται με αναχρονιστικές και συντηρητικές απόψεις. Ο σύγχρονος άνθρωπος πρέπει να μπορεί να αναγνωρίζει και τα τυχόν αρνητικά γνωρίσματα της, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να απαξιώνει συνολικά τη συμβολή της, γιατί αυτό είναι ολέθριο λάθος, στο οποίο εμπίπτουν πολλοί ψευτοπροοδευτικοί. Πρόοδος χωρίς παράδοση δεν υπάρχει.

Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα που απασχόλησαν τη Βίκυ Φλέσσα που επέστρεψε πρόσφατα στους δέκτες μας με την εκπομπή «Στα άκρα» (ΝΕΡΙΤ). Με καλεσμένο τον καθηγητή Φιλολογίας Γιώργο Γιατρομανωλάκη, μίλησαν για την έννοια του έθνους, του ελληνισμού και της παράδοσης και αναφέρθηκαν σε σημαντικούς ποιητές και λογοτέχνες όπως ο Καβάφης, ο Σολωμός, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Βιζυηνός. Πολύ σωστά είπε η Βίκυ Φλέσσα ότι φτάσαμε δυστυχώς στην εποχή που η αγάπη για τη γλώσσα και την πατρίδα θεωρείται από πολλούς κάτι παρωχημένο και ότι εκφράζει ακραίες πολιτικές ομάδες. Όπως επίσης σωστά είπε ότι τα αρχαία ελληνικά πρέπει να γίνουν πιο αγαπητά στους μαθητές και να αλλάξει ο τρόπος διδασκαλίας τους στα σχολεία.


Άγριος καβγάς Παπαδάκη-Γεωργιάδη στο «Πρωινό». Κατάλαβες τι σου πα; Τι σου πα; Τι μου πες; Τι σου πα; Τι μου πες; «Σου πα μου πες» δηλαδή. Τον λόγο που μάλωσαν, φίλοι αναγνώστες, δεν τον κατάλαβα. Πάντως εκεί που «άναψε» ο καβγάς, έπεσε διαφημιστικό. Στο καλύτερο το κόβουν. Μετά από λίγο, και οι δυο κατέβασαν τους τόνους και όλα μέλι γάλα. Μου θύμισε τον καβγά Έφης Θώδη και Ρούλας Βροχοπούλου πριν μερικά χρόνια στον Αυτιά. «Τι προσφέρες εσύ στην κοινωνία Ρούλα;» η μία, «Εχεις τη μόρφωση που έχω εγώ; Τι ξέρεις να κάνεις να τραγουδάς στα βλάχικα και να γίνεσαι ρεζίλι;» η άλλη. «Βούλωσε το στόμα σου». Και μετά το διαφημιστικό, η Θώδη τραγουδούσε στη Ρούλα και αυτή της χαμογελούσε λέγοντας της «Μπράβο κούκλα μου». Ένα τέτοιο πράγμα έγινε και μεταξύ του παρουσιαστή και του βουλευτή, οι οποίοι γνωρίζονται, όπως είπαν 20 χρόνια. Καψούρα υπάρχει μεταξύ τους. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλον. Τι θα ήταν ο Παπαδάκης αν δεν είχε τον Άδωνι να βάζει τις φωνές πρωινιάτικο;

Και μπορεί να τον χάλασε τον Άδωνι που τον είπε «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» ο Παπαδάκης, αλλά τελικά τα ξεκαθάρισαν. Ο Άδωνις δεν είναι κωλοτούμπας, αφού είναι πιστός μνημονιακός (δικά του λόγια) και ο Παπαδάκης πιστός αντιμνημονιακός. Τώρα πάντως πρέπει να καθιερωθεί ο όρος «θεσμικός».

Μπορεί να είναι πολύ λίγο καιρό στον αέρα, να είναι τέσσερις γυναίκες, κι όμως φαίνεται πως έχουν ήδη δέσει σαν ομάδα και το κυριότερο φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως ανταγωνισμός μεταξύ τους. Ο λόγος για τις «Γυναίκες» στο Ε, μια εκπομπή ήπιων τόνων, ένα μαγκαζίνο με ποικιλία θεμάτων, χωρίς εντάσεις, κουτσομπολιά και ίντριγκες. Βαρετά πράγματα δηλαδή. Πάντως, η Έλενα Παπαβασιλείου πρώτη φορά βγάζει τον πραγματικό της εαυτό, είναι χαλαρή, μιλάει αρκετά, μια κανονική παρουσιάστρια με τα όλα της.

Τέλειωσε τη Δευτέρα και η «Εκδρομή» στον ΑΝΤ1, μια σειρά που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, σαν ένα δεύτερο «Νησί», αλλά τελικά δε σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο ήταν μια καλοδουλεμένη ελληνική παραγωγή, διαφορετική και ελπιδοφόρα. Στο τελευταίο επεισόδιο, λύθηκε το μυστήριο (η μητέρα του Μάρκου σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες, πατώντας πάνω στο παιχνίδι που είχε αφήσει ο ίδιος δίπλα της). Το τέλος αυτό δίχασε τους τηλεθεατές, αφού πολλούς τους ικανοποίησε αλλά περισσότεροι το βρήκαν απότομο και περίμεναν κάτι πιο συνταρακτικό. Ωστόσο όλοι μίλησαν για μια πολύ καλή δουλειά.

Πάμε τώρα και σε μια παλιά κόντρα, αυτή ανάμεσα στον Άκη Πετρετζίκη και το Διονύση Αλέρτα. Ο τελευταίος βγήκε στα Καρντάσιανς και τελικά παραδέχτηκε πως το «άμπαλος τηλε-σεφ» πήγαινε στον Άκη, κάτι που δεν είχε παραδεχτεί σε προηγούμενες συνεντεύξεις του («γενικά μιλούσα»). Κι αυτό μετά από πίεση του Γρηγόρη. Τι παθαίνουν μερικοί και λένε κάτι και μετά τα μασάνε; Αν είσαι μάγκας και τα χώνεις, μετά μην το παίρνεις πίσω.

Στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε και η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, και είναι η πρώτη φορά που η τηλεσεφ μιλάει για κάποιο θέμα πέραν της μαγειρικής. Όπως είπε στο «Πρωινό» δεν θέλει να δικαιολογήσει τον Διονύση, τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια και τον θεωρεί κορυφαίο στο είδος του, αλλά είχε δίκιο που αντέδρασε. Ξεκαθάρισε όμως ότι ήταν λάθος χειρισμός του περιοδικού και όχι του Άκη, αλλά και ότι ο Διονύσης με τον τρόπο που μίλησε έχασε το δίκιο του. Ωραία τοποθετήθηκε. Μήπως να το καθιερώσει να σχολιάζει τις κόντρες της σόουμπιζ;

Στην Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε η Βέφα Αλεξιάδου. Μπράβο της που έχει τη δύναμη και συνεχίζει παρά τις απανωτές απώλειες. Η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της. Η πίστη στον Θεό της δίνει δύναμη και κουράγιο. Όπως είπε «Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να πίστευαν στον Θεό όπως πιστεύω. Ο κόσμος θα ήταν αλλιώτικος». Μεγάλο πράγμα να χάνεις το ένα σου παιδί μετά το άλλο και να μην κλονίζεται η πίστη σου στο Θεό. Δεν ξέρω για σας, εμένα θα κλονιζόταν.

Το 55% των αγνοούμενων παιδιών ηλικίας 13-18 ετών φεύγει από το σπίτι εξαιτίας κακών σχέσεων στην οικογένεια, σύμφωνα με έρευνα. Την πληροφορία αυτή, και πολλές άλλες μάθαμε στην εκπομπή Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη που είχε αφιέρωμα στο Amber Alert. Σύμφωνα με την ψυχολόγο Γεωργία Σιδέρη, τα παιδιά έχουν τάση φυγής γιατί αδυνατούν να διαχειριστούν τις δυσκολίες της ζωής. Επίσης είπε ότι καλό είναι οι γονείς να επιτηρούν τα παιδιά τους και να μαθαίνουν που σερφάρουν και με ποιόν μιλάνε στο Διαδίκτυο, κοιτώντας το ιστορικό αναζήτησης. Όχι και τόσο καλή ιδέα. Έλεγχος ναι, παραβίαση προσωπικών δεδομένων όχι. Πάντως, η εκπομπή έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα και είναι εντυπωσιακό πώς σε τόσο μικρό διάστημα γίνεται όλη αυτή η έρευνα.

Μετά το τέλος του αφιερώματος, στο live κομμάτι, η Ελεονώρα μίλησε με έναν από τους τότε ανήλικους, που ήταν στην ομάδα των νταήδων που σκότωσαν τον Άλεξ. Ο 20χρονος σήμερα Αλέξανδρος που ήταν με γυρισμένη την πλάτη στην εκπομπή αποκάλυψε ότι δέχεται συνέχεια την κοινωνική κατακραυγή παρότι ο ίδιος δηλώνει πως έχει ωριμάσει και μετανιώσει. Με αφορμή το θέμα των εξαφανίσεων, έγινε ένα κοινωνικό πείραμα που οργάνωση η εκπομπή και προκάλεσε σοκ. Ένα υποτιθέμενο εξαφανισμένο παιδί 11 χρονών ήταν ο πρωταγωνιστής για τον οποίο μοιράστηκαν φυλλάδια σε πλήθος κόσμου κι ενώ ήταν μπροστά στα μάτια τους, κανείς δεν τον αντιλήφθηκε. Στην εκπομπή συζητήθηκε και το θέμα του bullying και ειπώθηκε ότι αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να οδηγηθεί ένα παιδί στην εξαφάνιση αλλά και ότι το bullying δεν περιορίζεται στον σχολικό εκφοβισμό, αλλά έχει πολλές μορφές, μέχρι και πολιτικές (βλέπε Τρόικα).

Με το θέμα του bullying ασχολήθηκε την ίδια ώρα, «απέναντι» από την Ελεονώρα και ο Αντώνης Σρόιτερ με την «Αυτοψία». Μια σοκαριστική εκπομπή όπου μίλησαν όχι μόνο θύματα αλλά και θύτες! Δεν πίστευαν οι τηλεθεατές στα μάτια τους όταν ένας νταής (τόσο μάγκας που είχε καλυμμένο πρόσωπο…) έλεγε ότι με την ομάδα του ασκούν βία σε αδύναμους και πως θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί το «γουστάρουν»!. Πιο μάγκας όμως είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που χωρίς να φοβάται βγήκε με το πρόσωπο του και αποκάλυψε όσα δύσκολα έχει βιώσει, τονίζοντας ότι ο διαδικτυακός εκφοβισμός είναι πολύ χειρότερος, γιατί δεν ξέρεις ποιος σου επιτίθεται.

Γέννησε ή δε γέννησε η Ελένη Μενεγάκη; Σε αντίθεση με το ίντερνετ, το οποίο για μερικά κλικαρίσματα παραπάνω, γέμισε ψεύτικες και παραπλανητικές ειδήσεις που ήθελαν την γνωστή παρουσιάστρια να έχει ήδη φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, η τηλεόραση έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αλλά φρόντισε να στείλει ένα κάρο δημοσιογράφους να παραμονεύουν έξω από το μαιευτήριο και να παίζει βίντεο με το θέμα με μουσική θρίλερ.

Την εβδομάδα αυτή, στην εκπομπή της Ελένης, την παρουσίαση ανέλαβαν οι συνεργάτες της εκπομπής, αλλά τα νούμερα δεν έπεσαν καθόλου.

Η Ρούλα Βροχοπούλου βγήκε στη Ναταλία Γερμανού και δήλωσε μετανιωμένη που έβγαινε στα κανάλια και κλαιγόταν για τον Αλβανό Φραν. Αποκάλυψε πως ο Φραν δεν ήταν παρά ένα…one night stand και δεν τον αγάπησε ποτέ. Ήξερε ότι τον ήθελε για τα λεφτά της και όπως τον εκμεταλλεύτηκε αυτός τον εκμεταλλεύτηκε και αυτή. Είπε ότι νιώθει ντροπή για όσα έκανε, ότι τα έκανε επειδή ένιωθε μοναξιά και ότι έπρεπε να υπολογίσει το παιδί της. Η πρώην παίκτρια του The Wall βρήκε παρηγοριά στα αδέσποτα ζώα και δήλωσε για εκατοστή φορά ότι ήταν η τελευταία φορά που βγαίνει στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται να το εννοούσε.

Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

-Αναγκάστηκα να βάψω τα χέρια μου με αίμα.
-Γιατί; Σου τελείωσε το μανό;
Από «Μάνα Χ ουρανού» Mega


ΤΟ FAIL ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Bullying- Η νέα μαστίχα (Χίου;)
Από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» Epsilon







TV PEOPLE QUOTES

Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι βαθιά τα νερά στα οποία θα κολυμπήσω. Αν δούμε ξανά το πρώτο επεισόδιο, φαίνεται ότι κολυμπούσα λίγο άτσαλα, αλλά επειδή είχα τη διάθεση να μάθω και μου άρεσε αυτό που έκανα, νομίζω ότι υπάρχει εξέλιξη. Προσπαθώ να εξελίξω το κωμικό στοιχείο.
Ρένος Ρώτας

Όντως φίλε Ρένο έχεις εξελιχθεί με τον καιρό, γιατί στην αρχή φαινόσουν πολύ ψαρωμένος αν και δεν ξέρω αν έφταιγε η απειρία σου ή ο ρόλος σου που ήταν ενός μοναχικού παιδιού που δεχόταν bullying και ήταν στον κόσμο του. Πάντως, όντως, πρέπει να εξελίξεις το κωμικό σου στοιχείο, γιατί δεν μας κάνεις να γελάμε πολύ.

Βλέπω να ανασταίνεται η τηλεόραση και ελπίζω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πλέον, όλα είναι πιο μετρημένα και συγκεκριμένα.
Ιωσήφ Μαρινάκης

Δε θα το ‘λεγα…

Τα σκαλιά της εκκλησίας δεν τα γουστάρω. Αν βρω εκκλησία χωρίς σκαλιά, μπορεί και να μου αρέσει ο γάμος.
Σμαράγδα Καρύδη

Φοβερή ατάκα!

Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το αδυνάτισμα, αλλά η ομορφιά δεν έχει να κάνει με το μέγεθος. Στη Γαλλία το περιοδικό Elle έβαλε εξώφυλλο την Tara Lynn που είναι plus size model και 100 κιλά. Αυτό πότε θα γίνει στην Ελλάδα;
Μαριέλλα Σαββίδου

Έχει ήδη γίνει. Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν είχε φωτογραφηθεί στο Life and Style;

Αν το σενάριο ήταν αδύναμο δεν θα μπορούσε να το σώσει ούτε η σκηνοθεσία, ούτε ένα φοβερό πλατό, ούτε τίποτα.
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Κι όμως πόσα σίριαλ έχουμε δει με άθλιο σενάριο που σημείωναν μεγάλη τηλεθέαση;

Θα ήταν καλύτερο να είχε τελειώσει πέρυσι η σειρά («Κλεμμένα όνειρα»), όπως είχε δρομολογηθεί. Ίσως ήταν καλύτερο που έγινε έτσι. Φύγαμε όλοι με το κεφάλι ψηλά!
Ορέστης Τρίκας

Αυτό πιστεύουν και οι περισσότεροι τηλεθεατές, γι’ αυτό και τα πολύ πεσμένα νούμερα τηλεθέασης.

Στο σχολείο ήμουν χοντρούλης με αφάνα και όχι πολύ καλός στα αθλήματα-εκεί να δεις bullying.
Δημήτρης Ουγγαρέζος

Οι σύγχρονοι άντρες πάσχουν από κυνισμό, έχουν στραφεί στον εαυτό τους, κρύβονται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή και ψάχνουν δικαιολογίες ώστε να μην πλησιάσουν.
Ορφέας Αυγουστίδης

Ακριβώς έτσι.

Με τη Φοίβη ταυτίζομαι στο ότι είναι αληθινή ως άνθρωπος. Έχει ευθύτητα και δεν προσποιείται.
Κατερίνα Παπουτσάκη

Από μικρός, όταν με τους προσκόπους κάναμε βαρκάδες, ορειβασίες και πεζοπορίες, ο καιρός ήταν συνυφασμένος με την επιτυχία ή την αποτυχία του ταξιδιού μας. Κάπως έτσι μπήκε στο αίμα μου η μετεωρολογία και δεν ξαναβγήκε.
Τάσος Αρνιακός

Λίγο μετά τα 40, είχα δώσει στην ΕΡΤ, εκείνοι όμως οι βλοσυροί γραβατωμένοι τύποι με είχαν μετ’ επαίνων απορρίψει. Ήθελαν προφανώς ένα στιλ σαν το δικό τους και ο δικός μου χαρακτήρας ήταν πιο ανθρώπινος.
Τάσος Αρνιακός

Δεν υπάρχει ρατσισμός για τους Έλληνες στην Αγγλία. Ενώ είμαστε καλοί ηθοποιοί, όμως δεν υπάρχουμε στο χάρτη της 7ης τέχνης ως βιομηχανία.
Νίκος Πουρσανίδης

Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε «Δε μπορώ να σε βλέπω τόσο κακό. Ενώ είσαι τόσο γλυκός από κοντά».
Νίκος Πουρσανίδης

Έχω βάλει στόχο όσο μεγαλώνω ηλικιακά να βελτιώνομαι, όχι να φθίνω. Στόχος είναι να πηγαίνεις προς τα πάνω.
Σωκράτης Πετίδης

Μια ακόμα μεγάλη αλήθεια μετά το «με κράζεις με θαυμάζεις». Αυτός ο άνθρωπος αν και δεν του φαίνεται είναι πολύ σοφός.


Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

tv people quotes

Η Νατάσα είναι ένας πολύ δύσκολος ρόλος. Ο Δημήτρης μου είχε πει από την αρχή ότι θα είχε κάποιες προκλητικές σκηνές και γυμνό. Ωστόσο, τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και ήξερα ότι θα έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο δε θα με προσβάλει.
Κατερίνα Δημητρόγλου

Θα έλεγα σε κάποιον να ταξιδέψει Ελλάδα για να θαυμάσει τον καταπληκτικό, σύγρονο πολιτισμό μας, το λίκνο της δημοκρατίας και τον οικονομικό «παράδεισο» που έχουμε γίνει πλέον!

Σάκης Τανιμανίδης

Γελάσαμε πάλι…

Επειδή ο Σήφης είναι κατά βάθος ένας έντιμος άνθρωπος, το πισωγύρισμα θα είναι μόνο για να κλείσει κάποια θέματα και υποθέσεις που δεν θα τον πάνε ξανά πίσω.

Αποστόλης Τότσικας

Μόνο ο Τσίπρας θα κάνει πισωγυρίσματα; Ωραία η λογική αυτή. Πρέπει να την υιοθετήσουν από την κυβέρνηση.

Στο τελευταίο επεισόδιο της Εκδρομής θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα μαζευτούν όλοι και θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε η Άννα, η μητέρα του Μάρκου, μπροστά στα μάτια του.

Αλέξανδρος Πανταζούδης

Βλέποντας δουλειές από το εξωτερικό, μου ήρθε η ιδεά ότι θα μπορούσε να γίνει μια δουλειά που θα παιδέψει τον τηλεθεατή στο να συμμετέχει κι αυτός για να βρει τη λύση του μυστηρίου.

Αλέξανδρος Πανταζούδης

Ίσως στο μέλλον η τηλεόραση γίνει ακόμα πιο διαδραστική και ίσως δούμε στο μέλλον σίριαλ διαδραστικά όπου τηλεθεατές θα σχολιάζουν τις εξελίξεις αλλά θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην πλοκή.

Υπήρξα ηθοποιός και δεν το άντεξα ψυχολογικά, γι’ αυτό και τα παράτησα. Τώρα νιώθω πιο σίγουρη, αλλά μόνο στο χώρο της τηλεόρασης, δε θα πήγαινα στο θέατρο.
Αλεξάνδρα Κ.

Ευτυχώς, τουλάχιστον το θέατρο γλίτωσε…

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω αγόρια να μου λένε ότι βλέπουν φανατικά τη σειρά, γιατί στην αρχή τους ανάγκασε το κορίτσι τους και πλέον έχουν κολλήσει. Τους αρέσει να βλέπουν πώς σκέφτονται οι γυναίκες.

Αλεξάνδρα Κ.

Δεν περίμενα τα «Κλεμμένα Όνειρα» να φτάσουν τέσσερις σεζόν. Όταν ξεκινήσαμε, η σειρά πήγαινε για δύο χρόνια. Ο αποχωρισμός ήταν έντονος.

Κωνσταντίνος Λάγκος

Τσακωνόμαστε σπάνια με τον Αντώνη, αλλά ακόμα κι αν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο.

Μαρία Μπεκατώρου

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες, όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτή την τραγική κατάληξη. Η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια-γροθιά στο στομάχι για την ελληνική οικογένεια.
Αγγελική Νικολούλη

Η μόνη διαφορά από τις άλλες πρωινές εκπομπές είναι ότι δεν έχει κουτσομπολιά. Πιστεύω ότι μας βλέπουν για τη θετική ενέργεια που εκπέμπουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να τους κάνουμε να περάσουν καλά. Βλέπουν ανθρώπους αγνούς, που δεν έχουν αντιπαλότητες μεταξύ τους.
Μάρκος Σεφερλής

Όπου «άλλες πρωινές εκπομπές» βλέπε Πρωινό ΑΝΤ1. Πάντως και ο Μάρκος μια χαρά κουτσομπολιό κάνει και δεν καταλαβαίνω γιατί το αντιμετωπίζει έτσι.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Λιάγκα για τη δήλωση που έκανε για μένα. Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν πολλά δυνατά σημεία. Αυτό που κάνουν, τα κουτσομπολιά, είναι κάτι που το κατέχουν πολύ καλά. Και συνεντεύξεις κάνουν πολύ καλά. Βέβαια ο Γιώργος κάποιες φορές πέφτει σε αντιφάσεις, γιατί τον έχουμε δει τη μια μέρα να μιλάει με πολύ κολακευτικά σχόλια για κάποιους και την άλλη να λέει τα χειρότερα.
Μάρκος Σεφερλής

Ωραίος ο Μάρκος! Από τη μια τον ευχαριστεί για τα καλά που είπε γι’ αυτόν, αλλά βρίσκει ευκαιρία να του τα χώσει με έμμεσο τρόπο.

Η «εικόνα» δε με αφορά καθόλου. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποια, προτιμώ να την τσαλακώσω για να φτιάξω μια άλλη. Τα εννιάμισι κιλά που έχω χάσει τώρα είναι για τον ρόλο, όχι για να μοστράρω τους κοιλιακούς μου στην παραλία. Ούτε είναι αυτοσκοπός μου η αναγνωρισιμότητα. Αυτή έρχεται με τη δουλειά. Σκοπός μου είναι να υπάρχω σ’ αυτή τη δουλειά κι ας παίζω τον τελευταίο ρόλο.
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Από τους λίγους low profile ηθοποιός που δεν είναι θύμα της εικόνας του και δεν μοστράρει το σώμα του ή την ομορφιά του ούτε ξεπουλάει την προσωπική του ζωή. Μπράβο του.

Θέλω να γίνω ηθοποιός από 15 ετών. Αλλά εκτός από ένα γκεστ στους «Βασιλιάδες» και άλλο ένα στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό» δεν κατάφερα να αποβάλω τους φόβους μου και να ασχοληθώ με αυτό.
Κατερίνα Ζαρίφη

Ποτέ δεν είναι αργά.

Το σινεμά είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Με γοήτευε από μικρή πολύ περισσότερο ο κινηματογράφος σε αντίθεση με την τηλεόραση, όπου ό,τι έβλεπα μου φαινόταν βατό.
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ναι αλλά από τη «βατή» τηλεόραση έβγαλες χρήματα και έγινες γνωστή.



Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ "ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗΣ"!

Ανακάλυψα πρόσφατα την "Κακιασμένη" και διαβάζοντας το μπλογκ της, μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτήματα και απορίες. Και μου τις έλυσε όλες. Το θέμα του "καλού και του κακού" πάντα μου τραβούσε το ενδιαφέρον και τον τελευταίο καιρό περισσότερο. Είναι ένα θέμα βαθιά φιλοσοφικό αλλά και κοινωνιολογικό.

Η "Κακιασμένη", όπως λέει και το όνομα της, γράφει κακίες. Κι ενώ πολλοί γράφουν κακίες και... πληρώνονται γι' αυτό, η ίδια το κάνει ερασιτεχνικά. Και το κάνει πολύ καλά. Χωρίς καθόλου (αυτο)λογοκρισία, με την ελευθερία που της παρέχει η ανωνυμία, με την αναγνωσιμότητα και τους φαν να έχουν αυξηθεί, η "Κακιασμένη" προσφέρει απλόχερα τη χολή της σε τακτική βάση και μέσω του μπλογκ της και μέσω των social media. Γιατί όμως αποφάσισε να φτιάξει αυτή την διαδικτυακή περσόνα και κατά πόσο αυτή η περσόνα έχει σχέση με τον αληθινό της εαυτό;




Είσαι στα αλήθεια κακιά ή αυτό που βλέπουμε είναι ένα ιντερνετικό προσωπείο;

Σαφώς και είναι το ιντερνετικό μου προσωπείο. Οι λίγοι φίλοι μου (στην ουσία δυο είναι αυτοί) έχουν να λένε για ένα εντελώς αντίθετο άτομο. Εντάξει, έχω τα ξεσπάσματα κακίας, αλλά δεν είναι τόσο τακτικά.

Αυτό που βγάζεις δεν είναι κακία, θα έλεγα, αλλά μια διάθεση για καυστικό σχολιασμό χωρίς ταμπού, στεγανά και αυτολογοκρισία. Σου αρέσει με απλά λόγια να "τα χώνεις".

Αν και πολλοί από τα FunBase των ατόμων που έχω κράξει, έχουν να λένε ότι είμαι κομπλεξική και ότι τους ζηλεύω για όλα αυτά που έχουν καταφέρει τα αστέρια τους, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Είναι αυτό που είπες, μου αρέσει να σχολιάζω κάτι που δεν μου αρέσει με καυστικό τρόπο. Αν μη τι άλλο ζούμε σε μια χώρα δημοκρατική που ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του για κάτι που δεν του αρέσει.

Ωστόσο εσύ επέλεξες να φτιάξεις μια περσόνα που εστιάζει στον καυστικό σχολιασμό, βάζοντας και την ταμπέλα της "κακιάς". Γιατί;

Είναι μια μορφή εκτόνωσης γιατί ο "ρόλος" της Κακιασμένης ξεκίνησε γι' αυτό το λόγο. Ήθελα να πω κάποια πράγματα που με ενοχλούσαν αφόρητα εκείνη την εποχή, κάτι το οποίο συνεχίζεται και σήμερα.

Πιστεύεις όλα όσα λες; Μήπως τα "τραβάς" λίγο επίτηδες ώστε να είσαι συνεπής στην περσόνα που δημιούργησες;

Στην ουσία αυτά που γράφω είναι όχι μόνο δική μου γνώμη για κάποιον που έχω βάλει στο στόχαστρο. Είναι γενικά γνώμες που διαβάζω στο ιντερνετ, οι οποίες σαφώς και με βρίσκουν σύμφωνη, αλλιώς δε θα τις διατύπωνα.

Θεωρείς λοιπόν ότι εκφράζεις μια γενική αλήθεια; Ότι η κριτική σου εκφράζει τη μάζα, την πλειοψηφία του κόσμου, άρα μπορεί να την πάρει κάποιος στα σοβαρά;

Σίγουρα. Δε θέλω να διανοηθώ για παράδειγμα ότι η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί την Στικούδη φωνάρα.

Ούτε ότι η ΧΑ έχει προσφέρει πολλά στον τόπο.

Μα έχει προσφέρει πολλά στον τόπο...

Τι έχει προσφέρει;

Ερωτηματικά για το τι μυαλά θρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια...Μόνο ερωτηματικά μου δημιουργεί πώς ένα καθαρά φασιστικό και ναζιστικό κόμμα ψηφίστηκε από 400.000 Έλληνες που οι πρόγονοι τους είχαν περάσει τα πάνδεινα στην Κατοχή από ομοϊδεάτες τους ή και πιο πρόσφατα το 1973.

Πώς και δεν πιάνεις πολιτικά θέματα στο μπλογκ σου;

Έχω ασχοληθεί με πολιτικά αλλά θα έλεγα ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό με το οποίο μπορείς να παρεξηγηθείς εύκολα. Για παράδειγμα τώρα που με ρώτησες για την Χρυσή Αυγή με έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές.

Δηλαδή;

Έχω χρησιμοποιήσει την Χρυσή Αυγή για να κράξω μια άλλη μάζα ανθρώπων, πχ τους δημοσιογράφους ή άλλους πολιτικούς, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι ακολουθώ αυτό το κόμμα.

Ούτε τα αθλητικά έχεις πιάσει...

Και με τα αθλητικά έχω ασχοληθεί, απλά όχι τόσο τακτικά όσο με το κράξιμο κάποιου Celebrity ας πούμε. Προσπαθώ να καλύψω με τα άρθρα ένα μεγάλο φάσμα της καθημερινότητας. Απλά είναι λιγάκι δύσκολο γιατί αυτήν τη στιγμή το δουλεύω μόνη μου, παρά το ότι φαίνεται ότι αρθρογραφούν κι άλλα άτομα. Το έχουν παρατήσει, είναι το μοναδικό παράπονο που έχω.

Συνέβη κάτι; Μήπως τους έκραξες κι αυτούς;

"Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει", έτσι λέμε εμείς στο χωριό μου. Θέλω να πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που δεν ασχολούνται πλέον είναι γιατί δεν έχουν χρόνο. Όμως δεν κρατάω κακία και η πόρτα του blog είναι πάντα ανοιχτή για να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει.

Δε γίνεται να μην κρατάς κακία. Τι κακιασμένη είσαι;

Εκεί που πρέπει είμαι κακιασμένη.

Η πόρτα του μπλογκ είναι ανοιχτή και για άλλους "κακούς"; Τους περνάς από τεστ πριν τους εγκρίνεις;

Πάντα, γιατί όσο να 'ναι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γράφεις ένα άρθρο. Πολλές φορές μου παίρνει κάνα πεντάωρο μέχρι να το ολοκληρώσω. Δεν χρειάζεται κάτι εξειδικευμένο για να γίνει αρθρογράφος στο blog μου. Απλά να έχει όρεξη και αρκετή χολή για να βγάλει. Τίποτα περισσότερο.

Πότε το ξεκίνησες; Πώς πήρες την απόφαση να το φτιάξεις το μπλογκ;

Ξεκίνησα τη δράση μου από το Twitter. Εκείνο το χρονικό διάστημα περνούσα μια πολύ δύσκολη προσωπική μου κατάσταση και ήθελα με κάποιον τρόπο να ξεχνιέμαι λίγο. Στην αρχή δεν ήξερα τι παίζει κι έγραφα όλο ανοησίες. Αργότερα δημιουργήθηκε η ιδέα να γράφω κακίες. Στις αρχές Σεπτεμβρίου πήρα την απόφαση να γίνω η "Κακιασμένη" και να καταξιωθώ με αυτό τον όρο.

Μήπως καμιά φορά η κακία σου πέφτει βαριά και σε σένα την ίδια;

Μερικές φορές ναι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές μετά από ένα κράξιμο που πιάνω τον εαυτό μου να μετανιώνει για όσα έχω γράψει. Αλλά μέχρι το επόμενο άρθρο το έχω ξεπεράσει.

Μισείς τους διάσημους; Μισείς τη δόξα και τα χρήματα τους;

Νομίζω ότι η λέξη "μισώ" είναι πολύ λάθος. Δεν τους μισώ, απλά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που κάνουν. Ούτε τα χρήματα και τη δόξα τους μισώ. Θα έλεγα ότι μισώ τον τρόπο με τον οποίο έχουν αποκτήσει χρήματα κι έχουν γίνει διάσημοι.

Υποθέτω θα υπάρχουν διάσημοι που θαυμάζεις.

Φυσικά αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είναι εν ζωή. Η μεγαλύτερη λατρεία μου είναι ο Freddie Mercury.

Απ' όσους είναι εν ζωή;

Ο Χάρυ Κλιν γιατί δεν κωλώνει πουθενά.

Ο Λαζόπουλος;

Μου αρέσει να τον βλέπω, αλλά νομίζω ότι ώρες ώρες μας δουλεύει. Για παράδειγμα, κράζει τους βουλευτές που έχουν μεγάλο εισόδημα, περιουσίες κτλ και από την άλλη τον βλέπω να κάνει βόλτες με κότερο στην Πάρο.

Μισείς τους υποκριτές απ' ό,τι καταλαβαίνω.

Ναι. Δε μου αρέσει από τη μια να λαϊκίζεις και από την άλλη να κάνεις πολυτελή ζωή.

Πες μου τις 5 μεγαλύτερες αντιπάθειες σου από την ελληνική σοουμπιζ.

Θα ξεκινήσω αντίστροφα.
5.Αδωνις Γεωργιάδης
4.Stan
3.Σπυροπούλου
2.Παντελίδης
1.Κατερίνα Στικούδη

Αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για την Κατερίνα Στικούδη;

Όλο αυτό με την Στικούδη ξεκίνησε από πείσμα γιατί ήταν η πρώτη που με είχε κάνει block στο twitter παρόλο που πάλι πρώτη εκείνη με είχε ακολουθήσει. Δεν νομίζω να αλλάξω τη γνώμη μου για εκείνη. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο άθλιο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η ελληνική σοουμπιζ και συνεχίζει να μας την πασάρει με το έτσι θέλω σαν κάτι το ανυπέρβλητο.

Το ότι γράφεις με ψευδώνυμο σε βοηθά να εκφράζεσαι πιο ελεύθερα;

Ναι. Προστατεύω με αυτό τον τρόπο την "κανονική" μου ζωή.

Τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν έγραφες με το αληθινό σου όνομα;

Δεν θέλω να φαντάζομαι γιατί έχω ανοίξει πολλά μέτωπα με όσους έχω σχολιάσει.

Σου έχουν κάνει παράπονα;

Το να μου εύχονται να πεθάνω από καρκίνο και τέτοια παρόμοια, δεν το λες παράπονα.

Οι επώνυμοι;

Οι αναγνώστες. Οι επώνυμοι έχουν αρκεστεί σε μηνύσεις...Πολύ θα ήθελα όμως να είμαι από μια μεριά να δω τι θα πουν. "Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια μήνυση σε κάποιο account στο twitter με όνομα "Κακιασμένη".

Δεν το βάζεις όμως κάτω. Συνεχίζεις. Τι σε παρακινεί;

Το ότι πολλές φορές η γνώμη μου βρίσκει σύμφωνους πολλούς από αυτούς που διαβάζουν τα άρθρα στο blog μου. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και συμμετέχουν δίνοντας μου παραγγελίες για επόμενα άρθρα.

Πώς αντιδράς όταν λένε κακίες για σένα;

Στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά πλέον δε δίνω σημασία, γιατί τα περισσότερα είναι χωρίς επιχειρήματα. Για παράδειγμα όταν μου λένε ότι δεν έχω ζωή, ότι δεν έχω σεξουαλική ζωή, ότι είμαι αποτυχημένη και τέτοια, είναι αστείο γιατί αυτά τα άτομα δεν με ξέρουν καν.

Θα έβγαινες στην tv;

Οχι, δεν το 'χω.

Αν η αναγνωσιμότητα σου αυξανόταν κατακόρυφα θα έβαζες διαφημίσεις για έσοδα;

Είχα κάνει προσπάθεια να βάζω διαφημίσεις στο blog, αλλά για κάποιο λόγο απενεργοποιήθηκε και τώρα δε μπορεί να αντιστραφεί. Μακάρι να έπιανε η όλη φάση με την διαφήμιση να έβγαζα κάτι ώστε να μπορέσω να εξελίξω ακόμα περισσότερο το blog, με διαγωνισμούς για παράδειγμα. Δεν έκατσε όμως, δε με χαλάει. Το συνεχίζω ως έχει.

Αν σου πρότειναν στήλη σε έντυπο;

Μου είχαν προτείνει σε κάποιο site πέρυσι τον Μάρτιο, αλλά είτε που το ξέχασαν, είτε που δεν έφτιαξαν το site ή που δεν τους έκανα. Σε κάποιο έντυπο δε θα έλεγα όχι γιατί νομίζω ότι με τον γραπτό λόγο το έχω καλύτερα.

Επιδιώκεις λοιπόν τη δόξα;

Είμαι φιλόδοξη, δε θα πω ψέμματα. Αλλά αν δεν έρθει, δε θα κάτσω να σκάσω.

Γιατί πιστεύεις ότι "πουλάει" η κακία;

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, τη Miley Cyrus γιατί την γνωρίζει ο κόσμος; Γιατί είναι αυτό που είναι, προωθεί το γυμνό, προκαλεί με τις εμφανίσεις της, με τις σχέσεις της κτλ. Την γνωρίζει κανείς για το φιλανθρωπικό της έργο; Δεν νομίζω. Από αυτό και μόνο μπορώ να καταλάβω ότι η ανθρωπότητα δεν πάει με τα καλά της. Και το κακό είναι ότι αυτό περνάει το μήνυμα ότι αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, πρέπει να προκαλέσεις.

Γιατί μας τραβάει περισσότερο το κακό;

Δεν ξέρω. Αλλά το έχω παρατηρήσει. Οι περισσότεροι αρέσκονται να απαντάνε σε αρνητικά σχόλια παρά σε θετικά.

Πιστεύεις στο καλό και στο κακό; Υπάρχουν; Είναι όπως το άσπρο και το μαύρο;

Ναι πιστέυω, απλά σε αυτά τα δυο υπερτερεί το κακό.

Γιατί το λες;

Παλιότερα αν με άκουγες, δηλαδή πριν 5 χρόνια ας πούμε πριν, θα έλεγες ότι είμαι το πιο αισιόδοξο άτομο στον πλανήτη. Όμως έγιναν τόσα πολλά αυτά τα χρόνια στη ζωή μου που με έκαναν να αλλάξω γνώμη για κάποια πράγματα και να πιστεύω ότι δεν υπάρχει το καλό.

Θες να πεις ότι το κακό στο τέλος νικάει; Δεν υπάρχει δικαιοσύνη;

Για τη δική μου περίπτωση ναι. Για κάποιους άλλους ίσως όχι.

Δηλαδή ένας εγκληματίας, ένας κλέφτης νικάει και ο καλός και ο τίμιος όχι;

Οι εκατοντάδες που έχουν περάσει από την πολιτική και έχουν φάει δισεκατομμύρια, έχεις δει κανέναν τους να πληρώνει;

Οι καλοί στο τέλος δικαιώνονται;

Πάντα. Στο τέλος δικαιώνονται. Απλά αυτό το τέλος είναι μακρινό.

Με ποιούς διάσημους δε θα τα έβαζες ποτέ και ποια κοινωνική ομάδα δε θα έπιανες ποτέ στο στόμα σου;

Δε θα έπιανα με τίποτα στο στόμα μου τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Όσο "κακιασμένη" κι αν δείχνω ότι είμαι, υπάρχει πάντα μια δόση καλοσύνης για κάποια θέματα. Οσον αφορά διάσημους, δεν έχω σκεφτεί να σου πω την αλήθεια. Πάντα μα πάντα βρίσκω κάτι. Εστω και κάτι μικρό.

Τι θες να καταφέρεις με το μπλογκ σου;

Να κάνω τον κόσμο να γελάει. Αυτό μου αρκεί.

Κλείνοντας, πες μας κάτι που πρέπει να ξέρουμε για σένα.

"Οταν είμαι καλή είμαι πολύ καλή, αλλά όταν είμαι κακιά, είμαι καλύτερη".




Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

WHAT'S NEXT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ :

1.ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
2.TV UP AND DOWN
3.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ "ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ"
4.GREEK MEDIA MPLA MPLA

ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!

Στην Espresso διαβασα ενα ρεπορταζ για τις προβλεψεις μιας αστρολογου, της Δημητρας Παπανικολαου, που ειναι, λεει, εκπροσωπος της American Astrologers of Hellas (;) και η οποια μονο το τελος του κοσμου που δεν προβλεπει για το μηνα που διανυουμε...
Μεσα στο Μαρτιο, λοιπον, η μανταμ αστρολογος προβλεπει απομακρυνση του Γιανη Βαρουφακη απο την ηγεσια του υπουργειου Οικονομικων, πληθος εσωκομματικα προβληματα στον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορει να επιφερουν ακομα και τη διασπαση του κομματος, αλλα και ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ακομα, προβλεπει τη διασπαση της ΝΔ και την απομακρυνση του Αντωνη Σαμαρα και το τελος του Ποταμιου! Εκτος των πολιτικων αναταραχων, η χωρα μας, συμφωνα με την ιδια, θα πληγει απο ακραια καιρικα φαινομενα, σεισμους και πλημμυρες!
Σε παγκοσμιο επιπεδο θα εχουμε τρομοκρατικα χτυπηματα στην Αγγλια, τη Γαλλια, τη Γερμανια, την Ιταλια, τις ΗΠΑ. Στην Ιταλια θα γινουν δολοφονιες και θα υπαρξουν αποπειρες δολοφονιας του Βλαντιμιρ Πουτιν και του Ταγιπ Ερντογαν. Επισης η αστρολογος προβλεπει μεγαλη κοινωνικη εκρηξη στην Ισπανια και τα Βαλκανια...Αλλα και για τον Απριλιο προβλεπει πεινα, καταστροφη καλλιεργειων απο εντομα και ακραια καιρικα φαινομενα στην Αμερικη, την Ασια, την Αυστραλια και την Αρκτικη.
Οπως δηλωνει, παρομοια αστρολογικα φαινομενα ειχαν παρατηρηθει το 1929, οταν εγινε το οικονομικο κραχ στην Αμερικη.