Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΕΞΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΡΑΒΑΝΗ-ΣΤΙΚΟΥΔΗ

Η Ευαγγελία Αραβανή (η βιζιτού, η νέα πρωταγωνίστρια του Σειρηνάκη και ούτω καθεξής σύμφωνα με τα σχόλια στο youtube και στα διάφορα σόσιαλ μίντια) ήταν καλεσμένη σήμερα στην Ελένη Μενεγάκη. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το επίμαχο βίντεο, έχοντας ακόμα ανεπηρέαστο το λαμπερό χαμόγελο με την τέλεια οδοντοστοιχία, είπε με χαλαρό ύφος : "Σχολιάστηκε πολύ αυτό το χορευτικό. Ήταν πολύ σέξι. Νομίζω οι περισσότεροι στάθηκαν στο σημείο που χόρευα εγώ και η Κατερίνα μαζί. Ήταν κάτι που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος και γι' αυτό αντέδρασε έτσι. Στο εξωτερικό σε αντίστοιχα σόου γίνονται πολλές φορές τέτοια πράγματα, ενώ εδώ όχι". (δε μεταφέρω τα λόγια με ακρίβεια). 

Η Μενεγάκη, με τη σειρά της, το πήρε χαλαρά, σα να ήθελε εξαρχής να μην την κάνει να νιώσει άβολα, λέγοντας πως δεν ήταν και τόσο προκλητικό (μπα η ιδεα μας ηταν!) και πως αν τυχόν το έβλεπαν τα παιδιά της δε θα τους έκλεινε τα μάτια. Είχε προηγηθεί αυτό που είπε η παρουσιάστρια στην Αραβανή : "Έχεις πολύ αθώο και παιδικό βλέμμα". Ειρωνεία...παιδικό βλέμμα που κάνει πρόστυχους χορούς...ενδιαφέρον για ανθρωπολογική μελέτη. Μου θύμισε αυτό που είχε πει ο Κώστας Αγγελόπουλος, εισαγωγέας πορνό dvd στο περιοδικό FHM : "Όταν βλέπουμε τις πορνοστάρ σε ταινίες τις θεωρούμε όλες κάτι άπιαστο. Όταν όμως τις γνωρίσεις από κοντά δεν βλέπεις παρά απλά κορίτσια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι και εξαιρετικά ευαίσθητα". (αυτό το επιβεβαιώνει και η Τζούλια Αλεξανδράτου που πάντα μας θύμιζε σε συνεντέυξεις της ότι κατά βάθος είναι ένα απλό κορίτσι της ηλικίας της - πολύ βάθος όμως). Γιατί το σεξ και η πρόκληση είναι στο μυαλό του ανθρώπου συνδεδεμένο με το άγριο, το σκληρό, το ζωώδες και έτσι μπορεί να νομίσει κάποιος ότι αυτός που ντύνεται ή φέρεται με σέξι τρόπο, είναι και σκληρός και προκλητικός χαρακτήρας. Είναι έξυπνο (μπορεί να είναι και επικοινωνιακά σχεδιασμένο) να σχολιάζεις κάτι στο οποίο έχεις λάβει μέρος και το οποίο σχεδόν όλοι έχουν σχολιάσει αρνητικά, με χαμόγελο, ατάραχος και χαλαρός. 

Βέβαια, η συγκεκριμένη είναι πολλά χρόνια στο χώρο και δεν της κάθεται βαρύ στο στομάχι, ούτε της προκαλεί εσωστρέφεια και κλάμα η αρνητική κριτική (που εν προκειμένω είναι μεγάλες χοντράδες και προσβλητικά απαξιωτικά σχόλια). Μπορεί, βέβαια, να είναι έτσι ο χαρακτήρας της. Να μη δίνει πολύ ή καθόλου σημασία. Το δήλωσε άλλωστε και η ίδια στη συνέντευξη της στην εκπομπή. Είναι αυτά τα άτομα που έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και δεν τους νοιάζει τι λένε. Ή απλά έχουν αποφασίσει ότι αρέσουν σε αυτούς που αρέσουν και οι άλλοι ας λένε ό,τι θέλουν. 

Η τηλεόραση έχει εδώ και πολλά χρόνια μάθει να βγάζει όμορφες ξανθιές (και όχι μόνο) παρουσίες, που με ένα λαμπερό χαμόγελο και κάποιες κλισέ αλλά ταυτόχρονα αληθοφανείς ατάκες ξέρουν να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους, αφήνοντας τους haters και τους κακόβουλους να νευριάζουν με την ψυχραιμία τους και να μην ξέρουν πώς να συνεχίσουν. Είναι η τηλεόραση αυτή που αποφασίζει με τη βοήθεια δημοσιοσχετιστών, μάνατζερ κτλ, να ανεβάσει στην κλίμακα κοπέλες που πήραν μέρος στα καλλιστεία, κάνοντας το κοινό να τις συμπαθήσει, επειδή δεν είναι μόνο όμορφες, να τις βοηθήσει να επεκταθούν στην καριέρα τους, από το να γίνουν τραγουδίστριες μέχρι να αναλάβουν μια δική τους θέση, όπως παρουσιάστρια, στο μέσο που τους ανέδειξε.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις που προκάλεσε το σέξι χορευτικό των δυο σταρ Ελλας έχουν ψυχολογικό και κοινωνιολογικό ενδιαφέρον. Γιατί άραγε, άντρες και γυναίκες, έσπευσαν να κατακεραυνώσουν το θέαμα αυτό; Είναι ο φόβος των γονιών για τα άσχημα πρότυπα που περνάνε τα μίντια στα παιδιά τους; Είναι η απέχθεια προς το διαφορετικό, την ομοφυλοφιλία που αφήνει να εννοηθεί ότι πρεσβεύει το χορευτικό; Είναι η ζήλεια των γυναικών για τα σώματα αυτά; Και ο άντρας; Γιατί να μιλήσει άσχημα γι' αυτά τα σώματα; Δεν είναι ζήλεια. Κι αν δεν είναι γονέας; Τότε τι τον ενοχλεί σε αυτό; Μήπως είναι παλαιών αρχών και πιστός στα χριστιανικά ήθη; Αν όχι, τότε τι; Δεν υπάρχει σαφής απάντηση, ούτε οι παραπάνω υποθέσεις είναι σίγουρο ότι μπορεί να ευσταθούν. 

Αυτό που μάλλον είναι σίγουρο είναι ότι γενικά στους ανθρώπους αρέσει να κουτσομπολεύουν και μάλιστα τους αρέσει να κουτσομπολεύουν αυτό που είναι (ή μοιάζει) αρνητικό, αυτό που προκαλεί, αυτό που διαφέρει. Ο σχολιασμός των άλλων αποτελεί μια μορφή ελέγχου της κοινωνίας, καθώς συμβάλλει στην τήρηση της τάξης και τον προσδιορισμό κανόνων και αξιών, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει τα ήθη, καθορίζει τις ισορροπίες ανάμεσα στην ατομική επιδίωξη και το κοινωνικά αποδεκτό και ορίζει ποια συμπεριφορά είναι αποδεκτή. Αυτή η τάση που υπάρχει στην κοινωνία από αρχαιοτάτων χρόνων, έχει μεταφερθεί στο Διαδίκτυο, που εκεί η εκτόξευση ύβρεων είναι πιο εύκολη με την ασφάλεια της ανωνυμίας. Αν όμως το υποκείμενο που δέχεται τις ύβρεις και τις κατηγορίες, δεν επηρεάζεται, αλλά συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και μάλιστα γίνεται και καλύτερο, τότε το πρόβλημα το έχει μόνο ο σχολιαστής, ο οποίος όμως ξεθυμαίνει γράφοντας τη γνώμη του.


Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ!

Ειχα παρα πολυ καιρο να κανω βολτα στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα. Παει πια η εποχη που εκανα τη βολτα απο το greekbloggers.com και απο το sync.gr. Τωρα διαβαζω απο τη λιστα των μπλογκ που εχω επιλεξει. Την οποια λιστα θελω να ανανεωσω και να διαμορφωσω. Καποια μπλογκ που εχω μου ειναι αδιαφορα, ενω σιγουρα υπαρχουν καποια μπλογκ εκει εξω (ή μαλλον εδω μεσα σε αυτη την οθονη που απο μονη της ειναι ενας ολοκληρος κοσμος) που αξιζει να τα ανακαλυψω.

Η koueen (http://www.koueen.com/2014/01/blogpost_27.html) επαιξε ενα νεο μπλογκοπαιχνιδο (ναι υπαρχουν ακομα!) και ζηλεψα και ζητησα να παιξω κι εγω. Μοιαζει να περασε τοσο πολυς καιρος απο τοτε που επαιρνα μερος συχνα σε τετοια παιχνιδια και μαλιστα δημιουργουσα τα δικα μου καποιες φορες.

Ο Thor (http://zochades.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html) αποφασισε να κανει διδακτορικο στα 35 του στη Βαρκελωνη. Μου εδωσε θαρρος...τελικα ποτε δεν ειναι αργα για σπουδες.

Η Eirini (http://irenesolo.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html) μας δειχνει ενα βιντεακι για το ποσα ωραια πραγματα μπορεις να κανεις μονος σου.






Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

tv up and down

tv up

1.Τα παιχνιδια που παιζουν ο Φωτης και η Μαρια στο ΦΜ Live. Εκτος του οτι εχουν πλακα, προσκαλουν και τον τηλεθεατη απο το σπιτι να παιξει μαζι τους και αυτο κανει την εκπομπη να ειναι κατα καποιο τροπο διαδραστικη.

2.Τα πολλα και νεα προγραμματα που θα δουμε στο δευτερο μερος της τηλεοπτικης σεζον σε MEGA και ANT1.

3.Η ερμηνεια του Ορφεα Παπαδοπουλου στα "Κλεμμενα Ονειρα". Ξερει να παιζει πολυ καλα με τα βλεμματα και να παιρνει πολλα και διαφορετικα αναλογα με το συναισθημα που βγαζει η καθε σκηνη. Πολυ εκφραστικος και ταλαντουχος.

4.Η χορογραφια του Θοδωρη Μαραντινη στο Dancing with the stars 4.

5.Τα «Καρντασιανς» για το πολυ ωραιο σκηνικο τους που θυμιζει σπιτι και για τα σκετσακια που καποιες φορες ειναι πετυχημενα.

tv down

1.Η διαφημιση του «Κωτσοβολου» με τη Δουκα και τον Κοκλα. Δεν καταλαβαινω γιατι η Δουκα εχει κατεβασμενα τα μουτρα μεχρι το πατωμα και αυτη την ξινιλα στο προσωπο της, λες και τη βαλανε με το ζορι να κανει τη διαφημιση. Δε σε πειθει και πολυ η διαφημιση να πας στο μαγαζι. Καλυτερη ειναι η Πετρουλα-lara croft.

2.Η εκπομπη της Ναταλιας Γερμανου στον ΑΝΤ1 με τα ιδια και τα ιδια υπερεκτιμημενα και υπερπροβεβλημενα προσωπα απο τη σοουμπιζ και τις δηθεν σοκαριστικες ερωτησεις που δεν ενδιαφερει κανεναν η απαντηση τους. Το αστειο ειναι οτι εκει πανε σχολεια και φροντιστηρια...Για να μαθουν αν την εχει πεσει αντρας στον Γεωργουλη και που εχει κανει σεξ ο Μαζωνακης...

3.Η Δημοσια Τηλεοραση.

4.Οι τσακωμοι των πολιτικων (οι ιδιοι και οι ιδιοι παντα) στις πρωινες ενημερωτικες εκπομπες. Εχουν γινει πια τοσο γραφικοι...

5.Το "The Voice". Τι να τις κανουμε τις καλες φωνες πια; Γεμισαμε τραγουδιστες. Δε νομιζω οτι εχουμε αναγκη απο νεους και ειναι ειρωνικο να γινονται τετοια σοου που υποσχονται καριερα και λεφτα σε μια περιοδο που η δισκογραφια εχει πληγει σε τοσο μεγαλο βαθμο (εχει σχεδον πεθανει) αλλα και γενικοτερης οικονομικης υφεσης. Αλλο αρνητικο οι μεγαλοστομιες των κριτων του τυπου "εχεις φωναρα, θα πας πολυ μπροστα, εισαι καλλιτεχναρα" (sic). Μην τους φουσκωνετε τα μυαλα γιατι μετα θα πονεσει πολυ το ξεφουσκωμα...Ειναι και το αλλο...ολοι περιμεναμε πως και πως τις οντισιον απο παλια μουσικα ταλεντ σοου για να απολαυσουμε τα παρατραγουδα. Τωρα; Με τι θα γελασουμε; Με τις δηθεν αστειες ατακες της Βανδη και του Ρεμου; SO BORING. 

tv people quotes

"Δεν θυμωνω αρκετα ωστε να ζηταω εκδικηση. Αντιμετωπιζω τις αρνητικες καταστασεις και συμπεριφορες με απαθεια".
Μπερεν Σαατ, TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Με αλλα λογια, δεν εχεις καμια σχεση με την Ουμα Θερμαν στο Kill Bill.


"Η τυχη βοηθα τα προετοιμασμενα μυαλα. Ερχεται η τυχη, κανει ενα χειρουργειο εγκεφαλου στα ορθια και κοιταζει αν σου αξιζει ή οχι να περασεις".
Δουκισσα Νομικου, TV ΕΘΝΟΣ

Εμενα, παντως, καποιες φορες που ηρθε και εκανε χειρουργειο δε με περασε...Κι ομως, ειχα προετοιμαστει. Μονο που ελειπε κατι. Δεν ηξερα τι ηθελα.


"Η αποτυχια ειναι αυτη που θα σε κανει να ψαχτεις, να δεις τα πραγματα καταματα, οπως ειναι, και αυτο σε κανει και δεν επαναπαυεσαι".
Ορεστης Τρικας, Τηλεοραση και Μαγειρικη

Μην παιρνεις και ορκο...Αλλους η αποτυχια τους κανει να φουνταρουν...

"Οι νεοι ηθοποιοι πρεπει να εχουν γερο στομαχι. Η δουλεια μας ειναι πολυ δυσκολη, βγαζεις την ψυχη σου και την καταθετεις στο κοινο και μπορει ο καθε ενας με αυτην να γελασει, να την χλευασει και να την μειωσει".
Ορεστης Τρικας, Τηλεοραση και Μαγειρικη

Οντως η δημοσια εκθεση ειναι πολυ σκληρο πραγμα.


"Το «ΟΛΑ» ξεκινησε οταν ο ΣΚΑΙ ειχε μετατραπει σε ALPHA. Τοτε προτειναν μια εκπομπη στον Θεμο, χωρις ομως να υπαρχει συγκεκριμενο concept. Απλα ο Θεμος θα εκανε καποιες συνεντευξεις. Στην αρχη, λογω ελλειψης χρηματων, δεν υπηρχαν ουτε καν τιτλοι εκπομπης".
Βαγγελης Περρης, MY TV

Υποτιθεται πως τοτε υπηρχαν πολλα λεφτα στην τηλεοραση. Αυτο που δεν υπηρχε ηταν ο σχεδιασμος προγραμματος και εκπομπων, τουλαχιστον, οπως ειναι τωρα, οργανωμενος και επαγγελματικος. Τωρα πριν βγει μια εκπομπη στον αερα, σχεδιαζεται καλα το concept και ολα ειναι πολυ πιο μελετημενα. Το κακο, βεβαια, με αυτο ειναι οτι ετσι χανεται ο αυθορμητισμος και το ενδιαφερον που εχει η αγνωστη πορεια ενος τηλεοπτικου κατασκευασματος.


"Ενας εγωιστης δε μπορει να γινει ηθοποιος".
Θοδωρης Κατσαφαδος, TV24

"Δε με πειραζει καμια κριση. Ειμαι ενα παιδι του χωριου, που γεννηθηκα σε μια πολυ φτωχη οικογενεια στη Μανη και εχω ζησει με απιστευτα μικρες οικονομικες απολαβες. Μπορω να φοραω αυτα τα ρουχα μεχρι το τελος της ζωης μου".
Θοδωρης Κατσαφαδος, TV24

Εγω παλι δε μπορω...Λυπαμαι.


"Η γραφη μπορει να διδαχτει, μιλαω για την τεχνικη φυσικα! Ολα μπορουν να διδαχτουν! Εκεινο που δε μπορει να διδαχτει με τιποτα ειναι η εμπνευση".
Βανα Δημητριου, TV24

"Πριν δεκα χρονια εγινα υπερβολικα κριτικη και αυστηρη με τον εαυτο μου και αρχισα να νιωθω παρα πολυ αμηχανα μπροστα στη θεα της φωτογραφικης μηχανης ή της καμερας".
Βανα Δημητριου, TV24

Εγω την αμηχανια αυτη την εχω απο τη γεννηση μου...Παντως, οι περισσοτεροι ανθρωποι νιωθουν αμηχανια οχι απεναντι στη φωτογραφικη μηχανη αλλα στην βιντεοκαμερα.


"Αναμεσα στις δουλειες μου ξεχωριζω με διαφορα την Εκδικηση. Εχω δωσει τον καλυτερο εαυτο μου και η επιτυχια της σειρας με ανταμειψε με τον καλυτερο τροπο. Θα επαιζα στη σειρα ακομα κι αν δε με πληρωναν".
Ενγκιν Χαπιλερι, Super tv

Μας επεισες...


"Το σκυλακι μου ειναι το μονο ζωντανο πλασμα που μου δινει οσα δεν μπορουν να μου δωσουν οι ανθρωποι. Ξερει ποτε ειμαι καλα και ποτε οχι".
Μαρινος Κονσολος, Super tv

Πες στο σκυλακι σου να σου κανει και ψυχαναλυση...

"Πολλες φορες εχω πεσει θυμα κλοπης προσωπικων δεδομενων στο facebook".
Μαρινος Κονσολος, Super tv

Δεν ημουν εγω! Το ορκιζομαι.


"Ο χορος ηταν το απωθημενο μου".
Μαιρη Συνατσακη, Super tv

Επρεπε να σε δει ολη η Ελλαδα να χορευεις δηλαδη; Δε χορευες και στο σαλονι σου;


"Μεχρι τα 25-26 δεν ειχα αυτοπεποιθηση".
Μεμος Μπεγνης, Πρωτο Θεμα




Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

τι θελει να αποδειξει ο σκαι;

τι ανοησια και προχειροδουλεια ειναι αυτο το νεο 10λεπτο σιριαλ του σκαι με τον χαικαλη που διαφημιζει και τον "υφαντη". ειπε ο σκαι να κανει σιριαλ και εκανε αυτη τη σαχλαμαρα που μοιαζει με διαφημιση που ομως κραταει 10 λεπτα. βαρετες προβλεψιμες ερμηνειες, σαχλοι διαλογοι που δεν προκαλουν ουτε καν ενα χαμογελακι (το γελιο με καμια δυναμη). τι το ηθελε το σιριαλ ο σκαι; ας καθοταν στα αυγα του, στις σοβαροφανεις ενημερωτικες εκπομπες και τα ξενοφερτα ντοκιμαντερ και σιριαλ...και καλα τι; ηθελε να μας δειξει οτι εχει ΚΑΙ ελληνικο σιριαλ;; ποσο χαζοι...
α και το αλλο με τη λαμπιρη το ειδατε; που στην αρχη πλασαρε την εκπομπη ως infotainment και ειχε επικαιροτητα, και πολιτικοκοινωνικα και σοουμπιζ και διατροφη και λιγο απ' ολα και τελικα το γυρισε στο μεσημεριανο (στο εντελως μεσημεριανο), οπως τοτε στο σταρ; φαση εχει!

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Θελετε να μαθετε ποια ειναι τα προγραμματα με τη μεγαλυτερη τηλεθεαση για το 2013 που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εφυγε απο τη ζωη μας; Τοτε δεν εχετε παρα να παραμεινετε στο ποστ αυτο. ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ Χ!! ΟΧΙ!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ!! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ AGB ΓΙΑ ΤΟ 2013 :

1.EUROVISION ΤΕΛΙΚΟΣ 2013 ΝΕΤ 18/05 66,9%
2.DANCING WITH THE STARS ANT1 17/02 48,8
3.ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ MEGA 18/03 44,7
4.ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEGA 16/10 41,9
5.ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ ALPHA 20/11 40,5
6.ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ MEGA 15/05 39,5
7.ΕΛΛΑΔΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEGA 11/09 43,4
8.ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΣΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEGA 12/10 40,5
9.ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΤ1 04/02 35,0
10.2012 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ MEGA 9/12 36,1
11.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΤ1 11/5 45,7
12.ΒΟΣΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEGA 22/3 35,2
13.ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ MEGA 20/3 33,8
14.ΣΑΛΚΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE NET 21/11 32,3
15.YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR ANT1 2/6 37,2
16.ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE NET 24/10 31,3
17.ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) MEGA 15/10 34,6
18.ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΤ-1 12/5 38,3
19.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ET-1 12/5 33,1
20.IMMERSION ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΑΝΤ1 26/3 37,5

ΣΧΟΛΙΑ

Για ακομα μια χρονια η γιουροβιζιον κανει τη μεγαλυτερη τηλεθεαση απ' ολα τα προγραμματα. Ειναι το μονο προγραμμα που χαριζε τετοια απιστευτα νουμερα στην ΕΡΤ, που μεχρι και το τελος της διοργανωνε τον διαγωνισμο. Κι ομως, παρα πολλοι θα θυμουνται την ΕΡΤ για την γιουροβιζιον μονο. Παντως, πρεπει να γινει καποτε μια αναλυση για τους λογους που ολοι βλεπουν γιουροβιζιον. Τελικα το σιριαλ "Με τα παντελονια κατω" εκανε μεγαλυτερα ποσοστα τηλεθεασης απο τα σαρωτικα "Κλεμμενα ονειρα", τα οποια, ομως, δεν ηττηθηκαν απο τον "Σουλειμαν" που αποδειχτηκε οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλοπρεπης, αφου οι ελληνες τηλεθεατες συντομα τον βαρεθηκαν και τον εστειλαν απο 'κει που ηρθε. Τα κυριακατικα σοου του ΑΝΤ1 εκαναν και το 2013 μεγαλα νουμερα, και αυτο, και επειδη εχουν παραδοση σε αυτο, αλλα και επειδη το αξιζουν, επειδη ειναι καλοφτιαγμενα και φαινεται οτι εχουν πολυ μεγαλη δουλεια απο πισω. Οι ποδοσφαιρικοι αγωνες με την Ελλαδα, οπως ειναι λογικο, συγκεντρωσαν πολυ μεγαλα ποσοστα. Το ιδιο και οι μεγαλες αθλητικες διοργανωσεις με τη συμμετοχη ελληνικων ομαδων. Ο Λαζοπουλος και φετος εκανε μεγαλη τηλεθεαση (αν και μικροτερη σε σχεση με αλλες χρονιες). Μεγαλη τηλεθεαση εκανε και το ντοκιμαντερ του Αντωνη Κανακη στον ΑΝΤ1 (ενα μηνυμα που τελικα δεν εχει λαβει ακομα το καναλι για να κανει στροφη σε αυτα τα προγραμματα). Το σιριαλ με τον Μπεζο ειδαν πολλοι και φετος, ενω πολλοι ειδαν και το 2012 που αφορα το τελος του κοσμου. Γενικα, ο,τι εχει σχεση με καταστροφες "πουλαει". Καταστροφες, δραμα, γελιο, αγωνια. Ο Ελληνας τηλεθεατης θελει δυνατα εως και ακραια συναισθηματα.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ; 

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ FTHIS.GR

Έξαλλος είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με άρθρο του σάιτ fthis.gr που τον παρουσιάζει να έχει σχέση με συνάδελφο του ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο (http://www.fthis.gr/article/329970/alexandros-mpoyrdoymis-bradini-exodos-me-i8opoio--fimologoymeni-proin-sxesi-synadelfoy-toy) έχει φωτογραφίες με τους δυο τους σε νυχτερινή έξοδο σε μια μουσική σκηνή στο Κολωνάκι. Ο υπό-τιτλος του άρθρου γράφει ότι η Ρόζμαρι Περάκη είναι η νέα σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Αυτή η ανακρίβεια έκανε τον ηθοποιό να ποστάρει στο προφίλ του στο facebook ένα άρθρο που τα βάζει με τους δημοσιογράφους που δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και λένε ψέμματα για να "πουλήσουν".

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε :

Βαρέθηκα να διαβάζω ανακρίβειες τόσα χρονια...ευτυχώς που δίνουμε δουλεια στους αγαπητούς "δημοσιογράφους"για να φτιάχνουν όμορφες φανταστικές "πρωτοχρονιάτικες" ιστορίες αγάπης κι έρωτα...παιδιά!ας κάνουμε και λιγο reportage...αχ!Ροζμαρυ μετά απο τόσα χρονια φιλοι και γνωστοί μας έκαναν και ζευγάρι...ουτε για ποταρες δε μπορούμε να παμε και χρεωνομαστε "συνοδούς"...καλη χρονια και παλι φιλοι δημοσιογράφοι!!!


Το άρθρο δε γράφει πουθενά ότι οι δυο ηθοποιοί έχουν ερωτική σχέση, αυτό γράφει ο υπότιτλος όμως. Δεν είναι τυχαίο. Τα σάιτ με γκόσιπ περιεχόμενο έχουν γίνει πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός έχει γίνει τεράστιος. Για να επιβιώσει ένα σάιτ σε αυτή τη σκληρή αγορά, αναγκάζεται πολλές φορές να βάζει παραπλανητικούς τίτλους, προκειμένου να έχει υψηλή επισκεψιμότητα (άρα και έσοδα). Έτσι και εδώ. Κάποιος θα πατήσει στο google "νέα σύντροφος Μπουρδούμη" (δε θα πατήσει "η καλύτερη φίλη του Μπουρδούμη") και θα οδηγηθεί στο fthis.gr και στο άρθρο με τον παραπλανητικό τίτλο ή υπότιτλο. Εκεί, άλλωστε, έδιναν ανέκαθεν πολύ μεγάλο βάρος οι δημοσιογράφοι. Στον τίτλο. Εκεί πέφτει πάντα το μάτι. Αυτό τραβάει κόσμο, φέρνει πελατάκια...Έτσι λειτουργεί το ίντερνετ. Με τις μηχανές αναζήτησης και τους πιασάρικους τίτλους. Και με τα γρήγορα και εύκολα άρθρα που δεν έχουν ρεπορτάζ από πίσω τους. Όσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός, θα βλέπουμε και χειρότερα. Εκτός και αν η νέα γενιά δημοσιογράφων αρνηθεί να παίξει αυτό το παιχνίδι.