Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

greek media mpla mpla

-Τις προηγούμενες μέρες μονοπώλησε την επικαιρότητα το ζήτημα της ΕΡΤ και ακόμα και τώρα είναι ένα θέμα που ακόμα συζητιέται και θα έχουμε και εξελίξεις για να συζητάμε και άλλο. Σε επόμενο ποστ θα γράψω αναλυτικά για την ΕΡΤ.

-Το περιοδικό People, που είχε βγάλει ο Κωστόπουλος πριν δυο χρόνια και έκλεισε μαζί με τους άλλους τίτλους της ΙΜΑΚΟ, επανακυκλοφόρησε αυτή τη φορά μαζί με το «Πρώτο Θέμα». Κάθε βδομάδα, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε το γνωστό lifestyle περιοδικό μαζί με την κυριακάτικη εφημερίδα.

-Μαζί με το κλείσιμο της ΕΡΤ επήλθε και το κλείσιμο του περιοδικού της, της «Ραδιοτηλεόρασης». Πάνω που είχε κάνει μια ανανέωση...πολύ μικρή και επιφανειακή βέβαια...αλλά η προσφορά με τα dvd στην ίδια τιμή ήταν πολύ έξυπνη κίνηση. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ. Λέτε να βάλουν λουκέτο και σε αυτό;

-Πήγα τις προάλλες στο περίπτερο για να δω αν κυκλοφόρησε νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» και είδα εξώφυλλο του περιοδικού με την Τατιάνα Στεφανίδου!! Τι συνέβη;; Η «Ραδιοτηλεόραση», το συντηρητικό «ποιοτικό» τηλεπεριοδικό που προέβαλε κυρίως τα πρόσωπα της ΕΡΤ και απέκλειε τηλεαστέρες της ιδιωτικής τηλεόρασης από το περιεχόμενο του και ειδικά από τα εξώφυλλα του, είπε να πάρει εκδίκηση για το ξαφνικό λουκέτο του Κεδίκογλου και έκανε στροφή στην καριέρα του; Το ξεφύλισσα και είδα άρθρα για τη showbiz, παπαρατσίστικες φωτογραφίες, κουτσομπολιά και γενικά περιεχόμενο που καμιά σχέση δεν είχε με αυτό που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στη «Ραδιοτηλεόραση».

-Τελικά, ο τίτλος του περιοδικού ήταν «Ο κόσμος στην Ραδιοτηλεόραση», σφετερίστηκε δηλαδή τον τίτλο «Ραδιοτηλεόραση» και εκμεταλλεύτηκε το κλείσιμο του περιοδικού. Στην ταυτότητα του περιοδικού αυτού γράφει για εκδότη την...ΧΡΩΜΑΞΞ ΕΠΕ και για διευθυντή σύνταξης τον Γιάννη Βαγγελάτο. Ονόματα συντακτών δεν αναφέρονται καθόλου. Το περιοδικό μοιάζει με ξεπατικούρα άλλων τηλεπεριοδικών και τα άρθρα μοιάζουν με copy-paste από το Διαδίκτυο.

-Και μια και λέμε για περιοδικά, ένα νέο περιοδικό κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στα ελληνικά περίπτερα. Είναι το nightbook που έχει ως κεντρική θεματολογία του τη νυχτερινή διασκέδαση. Clubbing, πίστες, μουσικές σκηνές, αλλά και μουσική, μόδα και πολλά άλλα. Εκδότης είναι ο Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος.

-Πολύ ενοχλητική αυτή η «Ελενίτσα» από τη διαφήμιση της OTE TV. Και εντάξει, την ακούσαμε στο τηλεοπτικό σποτ ξανά και ξανά, μετά όμως είχε και συνέχεια σε νέο διαφημιστικό σποτ και μετά στα ραδιόφωνα με ακόμα πιο ενοχλητικά σποτάκια. Ο ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ είχε γίνει συμπαθής με τους ρόλους του και χωρίς να κάνει «φασαρία» και μακρυά από κολπάκια που κάνουν συνάδελφοι του για να τους βάζουν στα περιοδικά, μας έκανε να τον αντιπαθήσουμε με αυτά τα διαφημιστικά. Βέβαια, δε φταίει αυτός αλλά αυτοί που γράψανε την διαφήμιση. Από τις χειρότερες διαφημίσεις αυτές που ο «Θανάσης» φλερτάρει μια ξανθιά στην παραλία.

-Στις ραδιοφωνικές εκπομπές των FM οι προσφορές των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχουν γίνει εκτός από βασικός χορηγός και αναπόσπαστο κομμάτι των εκπομπών. Έτσι οι δημοσιογράφοι και παραγωγοί υποχρεώνονται να εκφωνούν ξανά και ξανά στη διάρκεια της εκπομπής τις εκάστοτε προσφορές των εταιρειών.

-Ένα ενδιαφέρον άρθρο του Νίκου Ξυδάκη διάβασα στην Καθημερινή. Μιλάει για το ρόλο και τη σπουδαιότητα των διανοούμενων τότε και σήμερα : http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_26/05/2013_500860
Προσέξτε το σημείο που μιλάει για το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν συμβάλει αρνητικά στο ρόλο των διανοούμενων στη σημερινή εποχή.
«Οι σαφώς μικρότερης εμβέλειας και αποδοχής δημόσιοι γραφιάδες σήμερα, ακόμη και όταν λένε ενδιαφέροντα πράγματα, χάνονται μες στον τεράστιο βόμβο των μεγαλομίντια της ασημαντότητας και της χειραγώγησης, μες στον ακόρεστο πληθωρισμό των λαϊκών σόσιαλ μίντια, εκεί όπου συμβαίνει η διαρκής αυτοπραγμάτωση των μυριάδων μοναχικών ψυχών. Η αυθεντία, η πρωτοτυπία, η γοητεία του διανοούμενου αραιώνει έως διαλύσεως μέσα σε αυτόν τον πολυμοριακό ωκεανό. Το Facebοok, όπως και οι συναυλιακές αρένες, έχει τους δικούς του σταρ. Οι διανοούμενοι δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε τον κόσμο ούτε τις ιδέες· δεν μπορούν καν ν’ ακουστούν».


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

WHAT'S NEXT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ :

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΥΡΙΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΕΝΤΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΓΚΟΥ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ. Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η :
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΙΚΛΟΥΝΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!!!

γελασα πολυ που καποιοι απαντησαν οτι η κοπελα στη φωτο ειναι η κουλα, η μαρια σολωμου και η διαμαντακου!!! παλι καλα που δεν ειπατε τη λαγκαρντ!!!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για το νέο συναρπαστικό διαγωνισμό που είναι για ακόμα μία φορά για γυναίκες αλλά και για άντρες που θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη μητέρα τους, τη θεία τους, την αδερφή τους, την κοπέλα τους κτλ.

Αυτή τη φορά σας έχω photo-quiz. Ποια είναι η κοπέλα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία :








1.Η ΚΟΥΛΑ
2.Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ
3.Η ΜΑΛΑΜΩ
4.Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
5.Η ΠΟΠΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΥ
6.Η ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ E-MAIL : stefanosmax@hotmail.com

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΚ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK, ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ TWITTER (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ FACEBOOK :

https://www.facebook.com/pages/Stefanos-and-the-media/510191855710667?ref=ts&fref=ts

ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝ ΤΟΥΙΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΣΤΟ TWITTER ΣΑΣ

ΕΧΕΤΕ ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ :

Α.ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
Β.ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ LIPOSVELTE ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ MASTIC SPA
Γ.ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ MY DIET GUM ΑΠΟ ΤΗΝ POWER HEALTH
 


Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 3/6-9/6

Πάμε να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης όπως τα διαβάσαμε στο περιοδικό TV24 :

3/6
ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ 28,7
ΑΝΑΤΡΟΠΗ 14,8
NETWEEK 5,1

6/6
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 2 17,8
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 26,1
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ 25,1



7/6
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 30
KARADAYI 15,1
ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 20,8
FATMAGUL 36,7
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΜΕΛΕΤΗ 9,8
ΕΛΕΝΗ 16,1
LIFE ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ 6,9
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΕΤ 16
ΠΡΩΙΝΟ MOU 38
ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 31,7
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 19,9
Φ+Μ LIVE 6,2
ΜΙΛΑ 12,6




8/6
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ 14,6
DR. COOK 14,8
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ 10,8


9/6
OREO COOKIENG 7,7

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ :

Λοιπόν, οι εκπομπές του Star κάνουν τα συνήθη χαμηλά ποσοστά που έκαναν και όλη τη σεζόν, οι κωμικές σειρές του Mega, που είναι σε επανάληψη κάνουν υψηλά ποσοστά, γιατί στον κόσμο τελικά αρέσει να βλέπει κωμωδία ακόμα και σε επανάληψη, η "Παρέα στην Κουζίνα" τα πάει καλά, η Μπαρμπαρίγου μέτρια, γιατί προφανώς οι νοικοκυρές την προτιμούν να μαγειρεύει φαγητά και όχι να φτιάχνει γλυκά με μπισκότα oreo, το νέο τούρκικο του αντ1 τα πάει μέτρια, και έτσι το κοινό στέλνει το μήνυμα στα κανάλια ότι δε θέλει άλλα τούρκικα (αλλά τα κανάλια δεν το λαμβάνουν).


Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΧΙΟΥΡΡΕΜ"

Ήταν τέτοιος ο χαμός με το κλείσιμο της ΕΡΤ που "σκεπάστηκε" το άλλο μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός από τη γείτονα χώρα που επηρεάζει, όμως, και τη δική μας στο τηλεοπτικό σκηνικό, που δεν είναι άλλο από την αποχώρηση της Μεριγιέμ Ουζερί από τον "Μεγαλοπρεπή". Σοκ θα πάθουν οι γιαγιάδες όταν στη νέα σεζόν δε θα δουν την όμορφη γαλανομάτα, αλλά μια κατά πολύ μεγαλύτερη της, στο ρόλο της "Χιουρρέμ". Εκτός από τις γιαγιάδες, βέβαια, που διαβάζουν τηλεπεριοδικά.
Η γλυκιά Μεριγιέμ, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποδείχτηκε "κοπανατζού", ασυνεπής και αχάριστη! Αφού ολοκληρώθηκε το 100ο επεισόδιο της σειράς η Μεριγιέμ πήγε διακοπές, αλλά της άρεσε τόσο που δεν ήθελε να γυρίσει στη δουλειά...
Γράφεται, ακόμη, ότι η Ουζερί είχε δυσανασχετήσει επειδή ο Χαλίτ Εργκέντς αμοιβόταν κατά 20.000 δολάρια περισσότερα από εκείνη. Οι απαιτήσεις της τότε αυξήθηκαν ζητώντας από την παραγωγή όχι μόνο αύξηση αλλά και ποσοστά αναλογικά με τις χώρες που προβάλλεται η σειρά.
Ένα άλλο σενάριο για την αποχώρηση της είναι η άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, για την οποία οφείλονται εν μέρει και τα πολύωρα γυρίσματα. Η Τουρκάλα ηθοποιός ζήτησε από τους παραγωγούς, όπως λέγεται, να μειωθούν και οι ώρες του επεισοδίου και των γυρισμάτων, αλλά δεν την άκουσαν.
Όπως και να 'χει, η Ουζερί τέλος. Η νέα "Χιουρρέμ" είναι η ελληνικής καταγωγής Βαχιντέ Γκιορντούμ.

tv people quotes

"Αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με υπομονή που επιβραβεύει το σύμπαν".
Λίτσα Πατέρα, Tv plus

Άντε σύμπαν, καιρός να με επιβραβεύσεις; Δε νομίζεις; Τι εννοείς έχουν σειρά 2 δισ. άνθρωποι;;

"Είναι δυνατόν αυτή η ανώτερη διάνοια που κρατά με τους νόμους της μια εκπληκτική αρμονία (μακρόκοσμος) να μην επηρεάζει τον απλό άνθρωπο (μικρόκοσμος); Είναι δυνατόν να είμαστε έτσι τυχαία «πεταμένοι» στον μακρόκοσμο;
Λίτσα Πατέρα, Tv plus

Everything's possible mrs Patera!

"Όταν μια χώρα καταρρέει, είναι σημαντική η ψυχαγωγία για να μπορέσουμε να διασκεδάσουμε, αλλά είναι υπερπολύτιμο προϊόν η ενημέρωση, για να ξέρεις πού είσαι, πού πας και πού θα καταλήξεις".
Νίκος Μάνεσης, Τηλεθεατής

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, διασκέδαση...λέξεις που έχουν γίνει καραμέλα στα χείλη πολλών δημοσιογράφων της τηλεόρασης και διάφορων δημοσιολογούντων που δεν ξέρουν καν την πραγματική τους σημασία, διάσταση αλλά και ούτε να τις ξεχωρίζουν. Στο σχολείο μαθαίναμε πως άλλο πράγμα η διασκέδαση και άλλο η ψυχαγωγία. Και τι εννοούν ως ψυχαγωγία οι άνθρωποι της τηλεόρασης; Την Αννίτα Πάνια; Τη Ναταλία Γερμανού; Τις εκπομπές μαγειρικής; Τα τούρκικα σίριαλ; Και τι εννοούν ως ενημέρωση; Τα πολιτικά σκάνδαλα και τις πολιτικές κόντρες βουλευτών που συχνάζουν στα τηλεοπτικά πάνελ; Τη γνώμη του Πρετεντέρη; Με αυτή την ενημέρωση ξέρει ο πολίτης πού είναι, πού πάει και πού θα καταλήξει; Και κατά πόσο είναι προϊόν η ενημέρωση και πόσο το ότι είναι προϊόν επηρεάζει τη μορφή της; Επίσης, πόσο τραγική, ισοπεδωτική και απερίσκεπτη είναι η ατάκα που ξεστομίζουν πολλοί δημοσιογράφοι και όχι μόνο ότι "η χώρα καταρρέει"; Είναι αυτό ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της κοινωνικής πραγματικότητας;

"Τα ζώδια που ευνοούνται αυτό το Καλοκαίρι είναι τα ζώδια του νερού και της γης".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

Τα ζώδια της φωτιάς θα περάσουν μαύρο Καλοκαίρι...

"Όταν είσαι μόνος σου πολύ καιρό και απεγνωσμένα επιζητείς σύντροφο, αυτό το εκπέμπεις. Όταν με το που γνωρίσεις κάποιον προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις, ο άλλος τρομοκρατείται και το βάζει στα πόδια".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

Το μεγάλο λάθος της Ματίνας Μανταρινάκη...

"Πρέπει αρχικά να τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας και στη συνέχεια να μπαίνουμε στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφου και σχέσης".
Άση Μπήλιου, Τηλεθεατής

So true.

"Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική, ταραγμένη εποχή, που θα συνεχιστεί με ανατροπές, ένταση και γεγονότα που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Οι Κινέζοι λένε ότι είναι άτυχοι όσοι ζουν σε ενδιαφέρουσες εποχές, όμως οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως οι θεοί διαλέγουν τους καλύτερους των θνητών για να ζήσουν σε ενδιαφέρουσες περιόδους. Σε τέτοιες εποχές, ο άνθρωπος αντιμετωπίζει το χειρότερο εαυτό του, αλλά δείχνει και το μεγαλείο του".
Γιώργος Πανόπουλος, Τηλεθεατής

Πολύ ωραίο!

"Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους απίστευτα".
Ρούλα Κορομηλά, Real life

Και τώρα μας το λέτε;

"Μη γελιόμαστε. Με κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάποιοι ο κόσμος ασχολείται από περιέργεια και για να γελάει".
Ρούλα Κορομηλά, Real life

Για να μπαίνουν μερικοί στη θέση τους...

"Κάναμε λάθη. Ίσως μερικές φορές υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες μας. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς ως δημιουργοί λιγότερες και καλύτερες δουλειές".
Αλέξανδρος Ρήγας, Real life

Γιατί η αυτοκριτική να έρχεται στο τέλος; Ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία : η ποσότητα έναντι της ποιότητας. Ειδικά, τα σίριαλ του Ρήγα ήταν φτηνιάρικα και σαχλά.








Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

FACEBOOKARISTAS PART ONE

Απολαυστικά τα κείμενα του Γιώργου Μπάκα στο Soul. Στο τεύχος 72 καταπιάνεται με τις φυλές του facebook και όπως πάντα είναι καυστικός και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστός. Τα κείμενα του Μπάκα μπορούν να αποτελούν βοήθημα ή έναυσμα για κοινωνιολογική μελέτη. Το ενδιαφέρον με το facebook είναι ότι πολλοί δε βγάζουμε απλά τον εαυτό μας εκεί, αλλά αυτό που θα θέλαμε να είμαστε, αυτό που θα μπορούσαμε να είμαστε, αυτό που αν δεν ήταν το facebook δε θα ήμασταν, αυτό που μας ωθεί το facebook να γίνουμε. Με απλά λόγια, δεν είμαστε απλά ο εαυτός μας στο facebook και τίποτα παραπάνω. Βέβαια, κανείς δε μπορεί να πάει πολύ μακρυά από τον εαυτό του, ακόμα κι αν το επιδιώξει...
Διαβάστε το άρθρο. Έχει γέλιο και πολύ ενδιαφέρον. Αξίζει!

Το άρθρο με ενέπνευσε να γράψω και εγώ για φυλές που έχω εντοπίσει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ιδού :

Η CLUB WOMAN

Είναι 20 στα 25 αλλά ξεκίνησε το clubbing στην Α Λυκείου. Στην τρίτη γυμνασίου ήταν έξαλλη με τους γονείς της που δεν την άφηναν να πάει στην χοροεσπερίδα που πήγαιναν όλες οι φίλες της και δεν έβλεπε τη στιγμή που θα πήγαινε και εκείνη για να περάσει τέλειαααααααα. Οι γονείς της της υποσχέθηκαν πως θα την αφήσουν να πάει του χρόνου εφόσον έπαιρνε καλούς βαθμούς. Έτσι πέρασε την πιο βασανιστική χρονιά της ζωής της, έκανε ιδιαίτερα και φροντιστήριο και τελικά πήρε ένα 16. Έτσι στην πρώτη χοροεσπερίδα της χρονιάς επιτέλους ήταν παρούσα και από τότε δεν υπάρχει Σάββατο που να μην πηγαίνει σε club. Όταν έγινε φοιτήτρια πήγαινε όχι μόνο Σάββατα, αλλά από Πέμπτη μέχρι Κυριακή. Ευτυχώς τα κλαμπ δεν είναι σαν τα μπουζούκια που λειτουργούν 1 και 2 μέρες μόνο τη βδομάδα. Το κακό είναι ότι όταν ήταν μαθήτρια και μέχρι το 4ο έτος της σχολής της (άσχετα αν αυτή είχε μείνει ακόμα στο πρώτο) δεν υπήρχε το facebook. Και τότε το 2008 έγινε το θαύμα! Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα άλλαζε τη ζωή της. Δεν είχε ιδέα από υπολογιστές και τεχνολογία αλλά το facebook έγινε γρήγορα κάτι σαν δεύτερο σπίτι της. Με το που ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο της στο W και αφού πήρε τα πρώτα like (αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της καθημερινότητας της) ήταν όπως όταν έφαγε πρώτη φορά pringles (once you pop you can't stop). Επιτέλους η ζωή της απέκτησε νόημα! Εν έτει 2013 λοιπόν η club woman έχει ανεβάσει τουλάχιστον 3.581 φωτογραφίες με εκείνη και τις φίλες της και τις γνωστές της και τον γκόμενο της και τους πρώην της και διάσημες περσόνες της σόουμπιζ σε όλα τα hot clubs της πόλης. Πάντα χαμογελαστή για να δείχνει ότι περνάει τέλεια. Όχι πως δεν περνάει. Άλλα το ότι θα ανεβάσει τις φωτογραφίες στο facebook που θα τις δουν οι 4.999 φίλοι της, της δίνει ένα ισχυρό κίνητρο (παίζει να είναι και το μόνο) για να χαμογελά στο φακό με φόντο το glamorous club και δίπλα σε όμορφες παρουσίες, αγόρια και κορίτσια, χωρίς να την νοιάζει αν ανταλλάζουν καλημέρα. Όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο. Φυσικά τώρα που είναι Καλοκαίρι θα ανεβάζει φωτογραφίες με εκείνη (με καυτό μαγιό) με τις φίλες της, το γκόμενο κτλ σε όλες τις καυτές παραλίες από όλα τα νησιά της Ελλάδος. Τι καλύτερο από το να είσαι όλη μέρα στην παραλία και το βραδάκι κλαμπ; Να είναι καλά τα smart-phones...Σώζουν ζωές!

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Στην εποχή που η δισκογραφία δεν αργοπεθαίνει αλλά της έχουμε κάνει και την κηδεία, ευτυχώς υπάρχει το facebook για να αναδεικνύει τα νέα μουσικά ταλέντα. Ή μάλλον ευτυχώς υπάρχει το facebook για να δείχνουν τα μουσικά ταλέντα τη δουλειά τους στους 5.000 φίλους τους που προστέθηκαν με έξυπνο μάρκετινγκ που εφηύρε το ίδιο το μουσικό ταλέντο. Δεχόμαστε τους πάντες που μας κάνουν αίτημα φιλίας, τους μιλάμε ευγενικά και τους ζητάμε να ακούσουν το νέο μας τραγούδι, τους στίχους του οποίου γράψαμε οι ίδιοι, για να μας πουν τη γνώμη τους. Στον τοίχο μας ποστάρουμε ΜΟΝΟ τα τραγούδια μας και ανά βδομάδα τα ξαναποστάρουμε γιατί η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. Επίσης, γράφουμε κάθε μέρα "καλήμερα" και "καλό βράδυ" συνοδευόμενα από μια σοφία του τύπου "η ζωή είναι στιγμές ζήσε τις" και με πάντα κολακευτικά λόγια για τους "φίλους" μας, όπως πχ "πολυαγαπημένοι μου φίλοι". Όσο για τις φωτογραφίες, δείχνουμε ΟΛΑ μας τα live, τις φωτογραφήσεις που μας έκανε ένας φίλος ερασιτέχνης φωτογράφος, και φυσικά φωτογραφίες με τους θαυμαστές μας. Ο "άγνωστος αλλά σπουδαίος τραγουδιστής-καλλιτέχνης"  θεωρεί ότι σημασία δεν έχει το μέσο αλλά το ταλέντο, και ότι τα πραγματικά ταλέντα δεν αναγνωρίζονται από τα παραδοσιακά και κατεστημένα ΜΜΕ, αλλά πάντα ευελπιστεί να τον εντοπίσει κάποια δισκογραφική, από αυτές που είναι ένα βήμα πριν τον τάφο, και να τον παίξει το "Μελωδία" και να τον καλέσει και η Πόπη Τσαπανίδου.

Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ιντερνετικό αυτό ανθρώπινο είδος συναντάται περισσότερο στο twitter αλλά δε λείπει και από το facebook. Έκανε ροζ dvd η Τζούλια; Έκλεισε η ΕΡΤ; Βγήκε πρώτο κόμμα η ΝΔ; Βγήκε έκτη η Ελλάδα στην Eurovision; Χαστούκισε ο Κασιδιάρης την Κανέλλη; Γλίστρησε η Πάολα στη σκηνή; Όλα αυτά τα μεγάλα γεγονότα αλλά και μικρότερα, αρκεί να είναι hot και talk of the town, τα σχολιάζει με τον μοναδικό του τρόπο που δεν ξεπερνά τους 140 χαρακτήρες ο "μανιακός με την επικαιρότητα" μαζεύοντας like και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση του. Ανεβάζει βίντεο πολυπαιγμένα ή σχεδόν άγνωστα αρκεί να έχουν θέμα με το καυτό trend. Βέβαια κάτι γεγονότα με κάτι "Σκουριές" και διάφορα Κυπριακά ή Τουρκικά (εκτός αν είναι ο Σουλεϊμάν που πήγε στις πορείες με τη Σεχραζάτ) δεν τα σχολιάζει, γιατί δεν τα πολυκαταλαβαίνει, αλλά μην το πείτε παραέξω. Σημασία έχει να φαίνεται ότι είναι "μέσα σε όλα" άσχετα ποια είναι αυτά τα όλα.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ)

Είναι σοβαρός, είναι πάντα με πουκάμισο ή και γραβάτα, είναι μαχητικός, είναι διεκδικητικός, είναι οραματιστής, είναι δυναμικός και είναι πάνω απ' όλα υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ή άλλης φοιτητικής παράταξης/νεανικού πολιτικού σχηματισμού. Σε προεκλογικές περιόδους το προφίλ του είναι πιο ενεργό από ποτέ. Βίντεο με ομιλίες του, ευχαριστίες, δηλώσεις που σπάνε κόκκαλα, πολιτικά τσιτάτα, χειρότερα και από αυτά των «επαγγελματίων πολιτικών» και πάμπολλες φωτογραφίες από τις ομιλίες του. Όταν γίνεται πια πρόεδρος, και αφού ευχαριστήσει όλους όσους τον ανέδειξαν, μέσω facebook, τονίζοντας ότι από σήμερα η χώρα αλλάζει σελίδα και κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον (ούτε πρωθυπουργός να 'τανε), το προφίλ του παύει να είναι ενεργό. Αλλά φυσικά ο λόγος είναι σαφής. Ο νέος πρόεδρος έχει πολύ δουλειά και δεν έχει χρόνο πια να ασχολείται με το facebook. 

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ

Μπορεί να είναι φοιτητής/τρια οικονομικών, μπορεί να είναι λογιστής ή λογίστρια, μπορεί να είναι οδοκαθαριστής, μπορεί να ειναι μασέρ, κομμωτής ή κομμώτρια, αλλά πάνω απ' όλα είναι μια καλλιτεχνική ανήσυχη φυσιογνωμία. Στο facebook μπόρεσε να αναδείξει το ταλέντο του/της στη ζωγραφική, τη σκηνοθεσία, το τραγούδι, τη φωτογραφία, το ταλέντο αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει επάγγελμα, γιατί στάθηκαν εμπόδιο οι γονείς του, το σύστημα, οι πανελλαδικές, η χώρα στην οποία οι καλλιτέχνες πεινάνε και έτσι καλύτερα να κάνεις μια συμβατική δουλειά και να έχεις την τέχνη για χόμπι. Στον τοίχο του/της ανεβάζει φωτογραφίες/βίντεο/σκίτσα/τραγούδια δικής του αποκλειστικής δημιουργιας αλλά και έργα καλλιτεχνών που θαυμάζει. Πριν το facebook είχε το μπλογκ αλλά εκεί δεν έβλεπε κανείς τα αριστουργήματα του. Τώρα στο facebook τα βλέπουν 5-6 άτομα. Επιτέλους δικαιώθηκε! Αλλά και κανείς να μην τα βλέπει και κανείς να μην πατάει like, τι σημασία έχει; Η μάζα δε μπορεί να εκτιμήσει την αληθινή τέχνη. Η αληθινή τέχνη είναι για λίγους. Ή και για κανέναν.

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Έχει φώτο προφίλ τον εαυτό του είτε Καλοκαίρι είναι είτε Χειμώνας, να φοράει μαγιό και γυαλιά ηλίου και να φαίνονται οι κοιλιακοί του. Άλμπουμ με φωτογραφίες από παραλίες, να πίνει φραπέ, να αράζει στο στρώμα, να παίζει ρακέτες, να κάνει βουτιές. Τα πάντα αρκεί να φαίνονται οι κοιλιακοί. Φώτο με τα φιλαράκια του σε όλα τα κλαμπ. Φώτο με τον ίδιο να κάνει διάφορες καγκουριές στο στρατό. Φώτο με τον ίδιο να παίζει μπάλα. Όλα αυτά που δείχνουν τι γαμάτος είναι. Και το κυριότερο; Φώτο με ωραίες γυναίκες, ημίγυμνες ή εντελώς γυμνές, ατάκες γραμμένες σε τοίχους του στυλ "ό,τι ρούχα και να φοράς εγώ θα σε φαντάζομαι πάντα γυμνή", μουσικά βίντεο με ωραίες γυναίκες με μαγιό, ατάκες για το άλλο φύλο, κομπλιμέντα για το άλλο φύλο, σεξουαλικά υπονοούμενα, δηλώσεις για τις πρώην, γνωστοποίηση του τι παίζει σε αυτή τη φάση (πάντα παίζει κάτι), ενημέρωση για το ποια γ***** χθες, ποια θέλει να γ*****, και ποια γ**** μόνο στη φαντασία του. Μην παραξενευτείτε αν μάθετε ότι ο συγκεκριμένος έχει να κάνει σεξ πάνω από χρόνο και οι γκόμενες δεν του κάθονται γιατί τον θεωρούν πολύ ανώριμο και επιπόλαιο.

Ο ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΣ

Είναι τρελαμένος με τη μουσική, η μουσική είναι τα πάντα γι' αυτόν, στα ενδιαφέροντα του πάντα βάζει πρώτη τη μουσική. Όχι, δεν είναι τραγουδιστής, ούτε συνθέτης, ούτε παίζει ντραμς σε κάποιο γκρουπ. Ούτε δάσκαλος φωνητικής, ούτε διδάσκει μουσική σε σχολεία. Απλά του αρέσει η μουσική. Και γι' αυτό ανεβάζει συνεχώς μουσικά βίντεο από το youtube στο προφίλ του. Mainstream μεν αλλα μονό ποιοτικά δε. Τύπου Lana Del Rey ας πούμε. Είναι τέτοια η συχνότητα των βίντεο που ανεβάζει που το προφίλ του είναι κάτι σαν μουσικός σταθμός. Ακούς όλες τις νέες επιτυχίες μαζί, χωρίς διακοπή για διαφημίσεις...Για διάλειμμα, ποστάρει μουσικά νέα από το tralala.gr. Είναι ο πρώτος που διέδωσε στο facebook ότι η Λάνα έρχεται για συναυλία στην Ελλάδα και από τότε κάθε μέρα μετράει τις μέρες ανάποδα στον τοίχο του.

Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ

Είναι γκέι και αυτό είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει ή τουλάχιστον χαρακτηρίζει απόλυτα το προφίλ του. Κάποιοι είναι δηλωμένοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα εκθέσουν δημόσια όλα. Αληθινό όνομα, αληθινές φωτογραφίες, όλα τα στοιχεία αληθινά. Μάλιστα, κάποιοι δε διστάζουν να βγάλουν φωτογραφία με το αγόρι τους να φιλιούνται. Περισσότεροι, όμως, είναι αυτοί που δε βάζουν αληθινό όνομα ή βάζουν ένα ψευδώνυμο του τύπου "καυτό αγοράκι" και γεμίζουν το προφίλ με φωτογραφίες από μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδιστές ημίγυμνους ή γυμνούς. Πολλά από αυτά τα προφίλ φτιάχνονται αποκλειστικά με σκοπό τη γνωριμία με άντρες. Γι' αυτό ο χρήστης γράφει στις πληροφορίες του τι ψάχνει, ενώ είναι εγγεγραμμένος σε πολλά γκρουπ για γκέι γνωριμίες. Είναι φαν σε σελίδες για την Άννα Βίσση, τη Δέσποινα Βανδή, τον Κώστα Μαρτάκη και πατάει like σε φώτο ατόμων του ιδίου φύλου, με προτίμηση στις xxx.

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το προφίλ στο facebook για τον επαγγελματία φωτογράφο είναι κάτι σαν portfolio. Βασικά, δεν είναι κάτι σαν portfolio, είναι portfolio, αφού εκεί μπορεί να ανεβάσει όλες του τις φωτογραφίες, τις οποίες μπορούν να δουν εύκολα όλοι οι φίλοι και γνωστοί ή οποίος άλλος, και το κυριότερο το να φτιάξεις facebook και να ανεβάσεις τη δουλειά σου είναι πολύ εύκολο και τζάμπα. Τα λόγια περιττεύουν στο προφίλ του φωτογράφου, αφού μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Οι φωτογραφίες είναι τόσες πολλές, όμως, που κουράζει.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

Ό,τι ισχύει για τον επαγγελματία φωτογράφο ισχύει και για τον σχεδιαστή μόδας.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Τι κι αν δεν έχει κάνει φωτογράφηση για περιοδικό; Αφού υπάρχει το facebook, το μοντέλο, είτε άντρας, είτε γυναίκα, επιδεικνύει τα κάλλη του χωρίς να διαφημίζει κάποιο προϊόν. Σημασία έχει να μαζέψει όσα περισσότερα like από αγνώστους που θαυμάζουν την ομορφιά και το γραμμωμένο σώμα του, αδιαφορώντας για όλα τα άλλα. Και σίγουρα θα του την πέσουν πολλοί και πολλές. Εύκολο χρήμα για τα μοντέλα των περιοδικών, εύκολες γνωριμίες και σεξ για τα μοντέλα του facebook.

Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Είναι πάνω απ' όλα φίλαθλος. Του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κτλ. Στη φωτογραφία εξωφύλλου έχει την ομάδα του ή ένα γήπεδο ή ένα σύνθημα. Ανεβάζει φωτογραφίες με την ομάδα του, ειδήσεις για την ομάδα του, ειναι γραμμένος σε όλα τα γκρουπ της ομάδας του, κανει comments στα προφίλ των φίλων του και στα γκρουπ της ομάδας του, για την ομάδα του, βρίζει τους αντίπαλους ή τουλάχιστον έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους, και γενικά το προφίλ του είναι πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, μαύρο και ούτω καθεξής.



Αυτά προς το παρόν. Θα επιστρέψω με νέο ποστ για άλλες φυλές του facebook σύντομα!! Υπάρχουν πολλές άλλες!! 




Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Γεια σας αγαπητοι ανταποκριτες,
ναι ξερω. Ολοι ασχολουνται με την ΕΡΤ και εγω σαν media blogger το πιο αναμενομενο θα ηταν να γραφω καθημερινα ποστ απο το...μετωπο του ραδιομεγαρου. Ειναι τετοιος ο καταιγισμος των μηνυματων στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, τοσα τα αρθρα, τοσες οι ειδησεις και ψευτοειδησεις που συνεχως ανεβαινουν στα σαιτ, που μετα αναρωτιεσαι αν εχεις να πεις κατι παραπανω, αφου ολα εχουν ειπωθει. Αλλα γιατι να μην πεις και εσυ την αποψη σου;
Η αληθεια ειναι οτι θελω κι εγω να εκφρασω την αποψη μου για αυτο που εγινε, και εχω να πω και διαφορα που ενδεχομενως να μην εχουν ειπωθει. Προτιμησα, ομως, περα απο το τουιτερ, οπου εκανα καποια σχολιακια, και περα απο την αναπαραγωγη μερικων αρθρων σχετικων με την ΕΡΤ που βρηκα οτι εχουν ενδιαφερον, να μη γραψω κατι στο μπλογκ. Περιμενω να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα. Παντως, βρισκω υπερβολικο ολο αυτο το χαμο. 
Τελος παντων, προς το παρον, παραθετω μερικα αρθρα και ποστ σχετικα με την ΕΡΤ που διαβασα και ξεχωρισα και προτεινω να διαβασετε και εσεις :

















ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2012-2013;

Φτάσαμε μέσα Ιουνίου και η φετινή τηλεοπτική σεζόν 2012-2013 ακόμα να φτάσει στο τέλος της. Μπορεί πολλά προγράμματα να τέλειωσαν αυτές τις μέρες και να μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» (με κάποια να ανανεώνουν το ραντεβού τους και με κάποια άλλα όχι), πολλά είναι, όμως, ακόμα αυτά που θα φτάσουν μέχρι και τα μέσα Ιουλίου για να «πάνε διακοπές».
Ξεκινώντας με το Mega σε ο,τι έχει να κάνει με τις ελληνικές σειρές του, το «Πίσω στο σπίτι» έριξε αυλαία την Τετάρτη το βράδυ. Μάλιστα, η σειρά μας αποχαιρέτησε οριστικά, μια και δεν πήρε το πράσινο φως από το κανάλι για να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά. Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για το stand-up comedy show «Κάψε το σενάριο» το οποίο δεν ικανοποίησε από πλευράς τηλεθέασης τη δεύτερη χρονιά προβολής του και θα ρίξει αυλαία στις 28 Ιουνίου.
Η κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» θα μας αποχαιρετήσει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, και θα δούμε το δεύτερο κύκλο από την ερχόμενη σεζόν, αφού η τηλεθέαση που σημείωση ήταν αρκετά ικανοποιητική.
Το πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού, το «πρωινό mou» θα κάνει φινάλε στις 28 του μήνα. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, όμως, θα φτάσει και ο «Ομορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη 27 του μήνα και δυο μέρες αργότερα η εκπομπή μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου «Dr Cook».
Τρίτη βράδυ θα βλέπαμε το τελευταίο επεισόδιο του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, όμως λόγω της ΕΡΤ ακυρώθηκε τελευταία στιγμή με τον γνωστό καλλιτέχνη να ζητά συγγνώμη για τον κόσμο που πήγε να τον δει. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα επιστρέψει στο κανάλι τον Οκτώβριο με την κωμική-δικαστική σειρά «Διά ταύτα» και με τέσσερα σπέσιαλ τσαντίρια που θα τα βγάλει από την περιφέρεια.
Φέτος θα είναι η πρώτη τηλεοπτική χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη θα αργήσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, αφού θα παρουσιάζει την μεσημεριανή εκπομπή της μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, και την ίδια μέρα θα μας αποχαιρετήσει και η παρέα του «Δέστε τους».
«Μες στην καλή χαρά» θα είναι η Ναταλία Γερμανού μέχρι και τις 14 του Ιουλίου.
Μέχρι τον επόμενο μήνα, όμως, θα φτάσουν και οι live εκπομπές του Star, και έτσι η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μίλα», ο Φώτης και η Μαρία με το «Φώτης και Μαρία live» αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με τη «Μεσημεριανή Μελέτη» θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και τις 12 Ιουλίου.
Όσον αφορά στον ANT1, το κυριακάτικο σόου μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar» θα ρίξει αυλαία στις 30 Ιουνίου, η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα» τέλειωσε την Τρίτη, ενώ, τέλος, το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν απόψε.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

WHAT'S NEXT

Επππππππ...
το ξέρω, χάθηκα αυτές τις μέρες, αγαπητοί αναγνώστες.
Επιστέφω, όμως, σύντομα με νέα φοβερά ποστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ :

1.ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 2012-2013
2.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΙΕΛΛΑΣ ΚΟΥΡΕΝΤΗ
3.ΠΟΤΕ ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΛΑΙΑ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!


Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ : ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» έδωσε ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, πρωταγωνιστής της σειράς «Πίσω στο σπίτι». Αποχαιρετά τη φετινή σεζόν δηλώνοντας ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα και την αγάπη που έδειξε ο κόσμος για τη σειρά, και πως για τον ίδιο ήταν μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές, αφού εκτός από τηλεόραση, συμμετείχε σε μιούζικαλ και μουσικοθεατρική παράσταση. 
Για τον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Περικλή, λέει ότι είναι «γλυκός και αφελής» και πως τον φωνάζουν συμπαθητικό «λαμόγιο». Αγαπάει το ρόλο του Περικλή γιατί είναι και αυτός πατέρας. Ο ηθοποιός δηλώνει ότι η 10χρονη κόρη του Μαρίνα είναι η μεγάλη αγάπη και προτεραιότητα της ζωής του.
Για την τηλεοπτική του σύζυγο (Νίκη Αναστασίου) μιλάει με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως είναι «μια υπέροχη, εργατική και συναισθηματική συνάδελφος». Την απόφαση να γίνει ηθοποιός την πήρε στο Λύκειο όταν είδε την παράσταση «Η κυρία δε με μέλλει» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος θα γινόταν λίγα χρόνια αργότερα ο τηλεοπτικός του πατέρας στο «Άκρως οικογενειακόν», και για τον οποίον δηλώνει ευγνώμων, αφού του έμαθε πως λειτουργεί η τηλεόραση.

Το δημοσιευσα εδω :
http://www.matrix24.gr/2013/06/%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE/