Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΩΝΙ



«Θα το σκεφτούμε αν θα σας ξανακαλέσουμε κ. Γεωργιάδη» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος ζωντανά από τον αέρα της εκπομπής του στον βουλευτή της ΝΔ. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε δήλωση του τελευταίου στη Βουλή ότι τα πρωινάδικα λαικίζουν.
«Εφόσον σας προσβάλλει η παρουσία σας σε αυτά τα πρωινάδικα, μην ξαναδεχτείτε την πρόσκληση μας» συνέχισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1. «Δε μπορείς από τη μια να ψοφάς να βγεις και από την άλλη να λες “τα λεγόμενα πρωινάδικα” απαξιωτικά» συμπλήρωσε με θυμωμένο ύφος. Και κατέληξε λέγοντας με χιούμορ ότι αν δεν τον ξανακαλέσουν σε εκπομπή θα πρέπει να πάει στον ψυχίατρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ


Ένα tweet της Ελεονώρας Μελέτης πυροδότησε πολλά σχόλια και αντιδράσεις τόσο στο twitter όσο και στα sites και blogs. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε κατηγορία χρήστη του δημοφιλούς κοινωνικούς δικτύου, δε δίστασε να γίνει πολύ καυστική χρησιμοποιώντας και απαγορευμένες λέξεις.
Ο χρήστης @kanekos69 χαρακτήρισε την γνωστή παρουσιάστρια «σεμνότυφη βιζιτού»  και εκείνη απάντησε : «Καθόλου σεμνότυφη καλέ μου. Εγώ τις π***** δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω».
Από την ώρα εκείνη οι χρήστες του twitter ξεσηκώθηκαν και χωρίστηκαν στα δύο με τους μεν να την υποστηρίζουν για τη θαρραλέα της αυτή απάντηση και τους δε να την κατηγορούν. Η παρουσιάστρια, πάντως, δεν πήρε πίσω την απάντηση της, και απάντησε σε όλους.
Το σίγουρο είναι ότι η Μελέτη κατάφερε πάλι να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της.

ΕΦΗΒΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 70!!!


«Έφηβη μέχρι τα 70» είναι ο πιασάρικος τίτλος ρεπορτάζ του περιοδικού Elle, που προτείνει τρόπους για να διατηρούνται οι γυναίκες νέες για πάντα, πηγαίνοντας κόντρα στη βιολογική τους ηλικία, όντας ενεργητικές και γεμάτες ζωντάνια σε κάθε δεκαετία της ζωής τους.
 Οι γυναίκες, λοιπόν, που θέλουν να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει να φοράνε πάντα αντιηλιακό, να μην αμελούν την ενυδάτωση τους, χρησιμοποιώντας ενυδατικές κρέμες μετά τα 20 και αντιγηραντικές μετά τα 30. Μπορούν, ταυτόχρονα, να κάνουν θεραπείες, όπως πίλινγκ με υδροξυοξέα, λέιζερ CO2 για ρυτίδες και καφέ κηλίδες και διάφορες πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις.
Πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της νεότητας παίζει η διατροφή. Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που χαρίζουν χρόνια ζωής και αυτές είναι ο άγριος σολομός, το νεροκάρδαμο, η μάυρη σοκολάτα, τα μούρα, η κανέλα, το πράσινο τσάι και το αβοκάντο. Η διατροφή παίζει,  μάλιστα, πολύ σπουδαίο ρόλο για την πρόληψη της καρδιοπάθειας. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, μετά την εμμηνόπαυση, αποτελούν το νούμερο 1 κίνδυνο για τις γυναίκες. Τα λαχανικά και τα μοβ φρούτα θεωρούνται ασπίδα προστασίας για την καρδιά, σύμφωνα με έρευνα και ιδιαίτερα οφέλιμα είναι τα κράνα, τα μύρτιλλα, τα δαμάσκηνα, οι σταφίδες και οι μελιτζάνες. Για γερή καρδιά απαιτείται γυμναστική που βοηθά στη ρύθμιση της υπέρτασης και της χοληστερόλης, ενώ οι γιατροί συστήνουν οπωσδήποτε αιματολογικό έλεγχο μετά τα 30 και τεστ κόπωσης από τα 40.
Η μνήμη μπορεί να εξασθενεί με τα χρόνια, μπορούν όμως οι γυναίκες να κάνουμε πράγματα και γι’ αυτό, όπως να αποφεύγουν το κάπνισμα και το αλκοόλ, να ασχολούνται με δραστηριότητες που τις ευχαριστούν, να οργανώνουν σωστά το χρόνο τους, να έχουν καλές σχέσεις με το περιβάλλον τους και να κάνουν μόνο ένα πράγμα κάθε φορά. Η γυμναστική και η καλή διατροφή, ταυτόχρονα,  βοηθά τη γυναίκα να έχει ένα γερό μυοσκελετικό σύστημα.
Τα θετικά συναισθήματα και η αισιοδοξία  χαρίζουν χρόνια ζωής, σε αντίθεση με την κατάθλιψη και το στρες, γι’ αυτό είναι χρήσιμο μια γυναίκα να συναναστρέφεται αισιόδοξους ανθρώπους, να κάνει διαλογισμό, αφού τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει το μέγεθος του εγκεφάλου στις περιοχές που σχετίζονται με τα θετικά συναισθήματα αλλά να κάνει και γυμναστική που βοηθά στην έκκριση ενδορφινών που αυξάνουν την καλή διάθεση.

TECH EXCELLENCE AWARDS 2012


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν  τα Ελληνικά Τεχνολογικά Βραβεία (Tech Excellence Awards 2012) από το περιοδικό «Pc Magazine» και το «Τ3». Οι αναγνώστες των δυο περιοδικών τεχνολογίας ψήφισαν και ανέδειξαν τα κορυφαία tech προιόντα και εταιρείες της περασμένης σεζόν, ενώ η συντακτική ομάδα των περιοδικών βράβευσαν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες, εφαρμογές και websites που με τον τρόπο τους συνέβαλαν στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της τεχνολογίας στη χώρα μας αλλά και διεθνώς.
Το βραβείο καλύτερο application της χρονιάς κέρδισε το ελληνικής εφέυρεσης taxibeat, μια πρωτότυπη εφαρμογή που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες smartphones, tablets και εσχάτως και pc να καλούν πανεύκολα ταξί από όπου κι αν βρίσκονται. Ο διαδραστικός χαρακτήρας της εφαρμογής είναι το βασικό της ατού, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον οδηγό του, βάσει των αναγκών του, των προτιμήσεων και φυσικά της απόστασης από το σπίτι του. Το taxibeat ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 το Μάιο του 2011 και πολύ σύντομα κέρδισε την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους του κοινού. Εμπνευστής του Taxibeat είναι ο Έλληνας entrepneurer Νίκος Δρανδάκης, ο οποίος είναι και ο CEO της εταιρείας που διαχειρίζεται το Taxibeat παγκοσμίως. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωτότυπη εφαρμογή σαρώνει και στα βραβεία εκτός Ελλάδος αφού πρόσφατα ανακυρήχθηκε Best Social & Local app στα AppAwards του LesMobiles
Web project για τη φετινή χρονιά αναδείχθηκε το πολύ σημαντικό εγχείρημα για τη χώρα μας το upgreektourism.gr, μια ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία έχει ως στόχο την έξυπνη προώθηση των τουριστικών δυνατοτήτων της χώρας. Μια πολύ σημαντική προσπάθεια αλλαγής των εντυπώσεων για τη χώρα μας δεδομένης της αρνητικής εικόνας  που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια. Οι καμπάνιες του Up Greek Tourism είχαν αφετηρία το ίντερνετ, αλλά επικεντρώθηκαν στη συνέχεια και σε παραδοσιακά μέσα όπως τα billboards, σε κεντρικά σημεία της Νέας Υόρκης, της Washington DC και του Λονδίνου, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν μέσω crowdfunding. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπουδαίο αυτό διαδικτυακό εγχείρημα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ με το CNN και τη δημοφιλή εκπομπή «Amanpour» να του κάνουν εκτενές αφιέρωμα.
Καλύτερο notebook αναδείχθηκε το TOSHIBA PORTEGE Z830-10H. Ιδιαίτερα καλαίσθητο αλλά και πανάλαφρο, λίγο πάνω από ένα κιλό, πολύ λεπτό, κάτω από 16 χιλιοστά και εξαιρετικά ανθεκτικό.
Τα tablets όλο και αποκτούν περισσότερους θαυμαστές και σιγά-σιγά αρχίζουν και γίνονται απαραίτητο gadget, ενώ όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανή τους αντικατάσταση από τα laptops. Tablet της χρονιάς ανέδειξαν οι αναγνώστες το Apple Ipad MINI, πολύ λεπτό και πολύ ελαφρύ αλλά με τις δυνατότητες που έχει ένα μεγάλο. Φαίνεται πως τα μικρά και τα ελαφριά gadgets είναι αυτά που προτιμά το κοινό.
Όπως ήταν αναμενόμενο καλύτερο smartphone αναδείχθηκε το apple Iphone 5 με τα εκατομμύρια φαν παγκοσμίως, που κέρδισε και το κοινό της χώρας μας.
Videogame της χρονιάς ανέδειξαν οι αναγνώστες την τρίτη σειρά του πολύ γνωστού τίτλου Diablo. Όπως γράφει το περιοδικό PC Magazine είναι ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους τίτλους της χρονιάς και δίχασε gamers και κριτικούς.
Το δημοφιλές πλέον Android σαρώνει. Το 2012 ενεργοποιήθηκαν 400 εκατ. συσκευές με Android. Το λειτουργικό της Google ανανεώνεται διαρκώς και αποτελεί πλέον μια δεδομένη λύση για κατασκευαστές smartphones και tablets. Σε μερικά χρόνια το android θα είναι δεδομένο για όλους τους κατόχους κινητών και tablets.
Τέλος, δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE. «Πάροχος υπηρεσιών Internet (ISP) της χρονιάς αναδείχθηκε ο ΟΤΕ, ενώ ως «Εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της χρονιάς» για το 2012 ξεχώρισε η COSMOTE.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, «ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των εγχώριων χρηστών internet, ο Όμιλος ΟΤΕ αναβαθμίζει την ποιότητα και την ευχρηστία των υπηρεσιών του, βελτιώνει την υποστήριξή του προς τους συνδρομητές του και αυξάνει τις ταχύτητες σύνδεσης (μέσα στο 2012, άλλωστε, λανσαρίστηκαν και οι υπηρεσίες VDSL)».
«Η βελτίωση των υπηρεσιών, η σχεδόν πλήρης κάλυψη της χώρας με 3G δίκτυο, το λανσάρισμα για πρώτη φορά του 4G/LTE στην Ελλάδα, αλλά και η μείωση των τιμών διατήρησαν την COSMOTE στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Η εμπιστοσύνη των αναγνωστών του PC Magazine, αλλά και της πλειοψηφίας των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη χρονιά», σημειώνουν οι εκπρόσωποι του διαγωνισμού στο PC Magazine.





















Κυριακή 28 Απριλίου 2013

tv people quotes

"Ημουν ετοιμη για ν' ακουσω τα παντα. Αλλα ν' ακουω και να διαβαζω απο την πρωτη εκπομπη τοσο ωραια πραγματα, δεν το περιμενα. Με εκαναν να αισθανθω τρομερα".
Μαρια Μπεκατωρου, Τηλεθεατης

Τυχερη εισαι που εχει αποσυρθει η Ποπη Διαμαντακου. Η αληθεια παντως ειναι οτι οντως ησουν πολυ καλη.

"Εικοσι χρονια ειμαι εκει (στο Αρτ, πρωην Τηλεαστυ). Εχω πολυ καλες σχεσεις με την οικογενεια Καρατζαφερη. Με εχουν αγαπησει, με εχουν στηριξει, πληρωνομαι παντα στην ωρα μου. Ποιος λογος υπαρχει για να φυγω;".
Μαρια Μπεκατωρου, Τηλεθεατης

Τρελη εισαι; Κατσε εκει που εισαι. Και ολο και καποιο προγραμμα θα σου λενε να παρουσιαζεις τα μεγαλα καναλια. Φαινομενο εισαι. Δε νομιζω σε καμια αλλη χωρα να γινεται αυτο. Παντως, δεν καταλαβαινω πως γινεται να πληρωνουν τα μικρα καναλια τυπου αρτ και οχι το μεγκα...

"Ενας απο τους πιο αγαπημενους μου φιλους δεν γνωρισε ποτε πατερα, εχασε τη μητερα του οταν ηταν 23 χρονων και ειναι απο τους καλυτερους ανθρωπους. Δεν εχει να κανει με ποιον μεγαλωνει ενα παιδι, αλλα με ο,τι του δινει ο γονιος του".
Κωνσταντινος Λαγκος, mytv

Σωστα.

"Εχω καποιες φιλες πανω απο τον μεσο ορο δυναμικες και δεν εχουν συντροφο. Φοβιζει λιγο ακομα αυτο".
Λιλη Τσεσματζογλου, mytv

Εκτος κι αν ειναι η Λιλη απο τη σειρα "Εκεινες κι εγω" που εχει σχεση με τον ανιψιο του Ζαχου Δογκανου.

"Οταν εχουμε κατι σαν δεδομενο, δεν το εκτιμαμε οσο θα επρεπε".
Λιλη Τσεσματζογλου, mytv

Αυτο ξαναπεστο.

"Οταν εχουμε...

Δεν εννοουσα αυτο.

"Δε μπορω να καταλαβω καποιους ανθρωπους που λενε οτι βλεπουν και παιδια τις σειρες αυτες και δεν ειναι σωστο να παρουσιαζουν τετοια πραγματα, τη στιγμη που ο μεγαλυτερος κινδυνος κρυβεται στο ιντερνετ".
Μπερεν Σαατ, TV24

Αλλο τηλεοραση, αλλο ιντερνετ. Στην τηλεοραση πατας ενα κουμπι και βλεπεις ο,τι εχει επιλεξει ο καθε καναλαρχης. Στο ιντερνετ θα ψαξεις. Ειναι πολυ διαφορετικη η φιλοσοφια των δυο μεσων. Ενα παιδι θεωρητικα εχει πολυ πιο ευκολη προσβαση στην τηλεοραση και το περιεχομενο της απο το διαδικτυο.

"Υπαρχουν πολλες γυναικες σαν την Φατμαγκιουλ, αλλα και πολλες αλλες που βιαζονται ακομα και μεσα στο γαμο. Το σιριαλ προσπαθησε να βγαλει προς τα εξω ολες τις αδικιες εναντιων των γυναικων και καποιοι δυστυχως προσπαθησαν να τις αποσιωπησουν".
Μπερεν Σαατ, TV24

Τι μου τα λες εμενα αυτα; Στο ΣΥΡΙΖΑ να τα πεις.

"Η κωμωδια ξεπηδαει μεσα απο το δραμα. Αν παιξεις κατι πραγματικα, δεν το κοροιδεψεις και βασιστεις στο δραμα του, τοτε ξεπηδαει αυθορμητα το κωμικο. Η ιστορια στην οποια βασιζεται καθε αστειο απαιτει απολυτη ειλικρινεια σε αυτο που δειχνεις".
Πυγμαλιωνας Δαδακαριδης, Tv plus

Η αληθεια ειναι ενα απο τα πιο δυνατα "οπλα" για εναν καλλιτεχνη, ακομα και στην Υποκριτικη...

"Ο,τι εχει κανει μεχρι τωρα (ο Αρης) δεν ειναι τιποτα..."
Ορφεας Παπαδοπουλος, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Γουσταρω!!

"Υπαρχει κατι μεσα μας κι ειναι αυτο που θελουμε, ο,τι κι αν ειναι αυτο. Δεν εχει να κανει με το αν εισαι καλλιτεχνης ή επιχειρηματιας. Πολλες φορες, μαλιστα, οι αντιξοες συνθηκες μπορουν να σε κανουν να "γεννησεις" περισσοτερα πραγματα".
Ορφεας Παπαδοπουλος, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Κλισε θεωρια, αλλα ειπαμε, τα κλισε κρυβουν τις μεγαλυτερες αληθειες.

"Εχει παραγινει με τις τουρκικες σειρες. Δεν ειμαστε εχθροι με τους Τουρκους, αλλα δεν χρειαζεται να τους ανηκει και η τηλεοραση μας. Αν δεν προσπαθησουμε ολοι μαζι να βγουμε απο αυτο το τελμα που εχουμε πεσει κι απο την ανασφαλεια μας, δεν θα καταφερουμε τιποτα".
Αλεξανδρος Σταυρου, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Ο ελληνοτουρκικος πολεμος συνεχιζεται...

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΝΑΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ "ΑΝΝΙΤΑ SOS"


Οι ανθρωποι για εναν ανεξηγητο λογο εχουμε την ταση να κανουμε τα ιδια λαθη. Ενω (κατα βαθος) ξερουμε τι ειναι σωστο και τι λαθος, ή καλυτερα ξερουμε τι μας κανει καλο και τι οχι, συνεχιζουμε να κανουμε αυτο που μας κανει κακο και δε φροντιζουμε να κανουμε αυτο που μας κανει καλο. Ξερουμε στην πραγματικοτητα τι μας χαλαει. Τι μας ριχνει ψυχολογικα. Για καποιο λογο δε μπορουμε να ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας. Ειναι δυσκολο αλλωστε αυτο. Ειναι δυσκολο να εισαι ο εαυτος σου.

Κανουμε και κατι αλλο οι ανθρωποι. Συντηρουμε μια ασχημη κατασταση για διαφορους ψυχολογικους, μερικες φορες ασαφεις, λογους. Ενας απο αυτους ειναι γιατι συντηρωντας μια ασχημη κατασταση και εχοντας συνηθισει σε αυτη (αλλα και επειδη θελει δυναμη, θαρρος και κουραση να ξεφυγεις απο αυτην) κανουμε τους αλλους να (συνεχισουν να) ασχολουνται μαζι μας. Γιατι το δραμα σου κανει τον αλλον να σε προσεξει, να σου δωσει σημασια. Για διαφορους λογους. Ειναι σκληρο, αλλα πολλοι ανθρωποι δε χαιρονται με την ευτυχια των αλλων, αντιθετα τους βρισκουν ελκυστικους και ενδιαφεροντες οταν ειναι δυστυχισμενοι και εχουν προβληματα. Ετσι αλλωστε ειναι η σημερινη κοινωνια. Πολλοι ζηλευουν και φθονουν αυτους που εχουν αυτα που δεν εχουν αυτοι. Η χαρα του αλλου ειναι αποκρουστικη οταν εσυ ζεις δυστυχισμενος. Γι' αυτο θα ταυτιστεις με τον δυστυχισμενο. Η δυστυχια, κρυβει, αλλωστε, παντα περισσοτερο ενδιαφερον.

Αυτο ειναι που συγκρατησα απο την εξαιρετικα ενδιαφερουσα τηλεοπτικη συνεντευξη της Νανας Καραγιαννη στην εκπομπη "Αννιτα SOS". Η εξυπνη ατακαδορισα δημοσιογραφος που απασχολησε εντονα τα ΜΜΕ και το κοινο με το προβλημα της νευρικης ανορεξιας και την σοκαριστικη της εμφανιση φαινεται πως θελησε, υποσυνειδητα προφανως, να συνεχισει να ειναι σε αυτη την ασχημη κατασταση, βαζοντας και την ζωη της σε κινδυνο, προκειμενου ο κοσμος να συνεχισει να ασχολειται μαζι της. Προκειμενου αγνωστοι να ζητουν να γινουν "φιλοι" της στο facebook. Να της ευχονται ολοι περαστικα και να της λενε ποσο τη συμπαθουν και ποσο την αγαπουν (η παρουσιαστρια Αννιτα Πανια εξεφρασε την αμφιβολια της για το αν αυτο ειναι αγαπη). Αυτο, μεταξυ αλλων, καταφερε η Αννιτα Πανια, με τον τροπο της. Να δειξει οτι η Νανα αρνιοταν να θεραπευτει για καιρο, γιατι ποτε αλλοτε στη ζωη της δεν ειχε τοση προσοχη και ενδιαφερον απο τους αλλους. Και δεν ηθελε να το χασει αυτο.

Την προσοχη και το ενδιαφερον αυτο απο τους χιλιαδες αγνωστους την ειχε αναγκη η δημοσιογραφος, γιατι δεν την ειχε ποτε απο τους γονεις της. Παλι στους γονεις καταληγουμε λοιπον. Οτι απο εκει ξεκινανε ολα. Πηγη καθε καλου και καθε κακου. Αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα...Παιδικα τραυματα που τα κουβαλας για καιρο...Αλλος παθαινει νευρικη ανορεξια, αλλος καταθλιψη, αλλος καθε ειδους ψυχικη διαταραχη, αλλος γινεται υπεροπτης, αλλος το ριχνει στα ναρκωτικα, αλλος το ριχνει στο φαγητο, αλλος ψαχνει απεγνωσμενα να αγαπηθει.

"Ηταν διαφορα οικογενειακα. Θελω να πω οτι δεν δικαιολογουμαι πισω απο αυτο, γιατι υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα απο τα δικα μου οικογενειακα. Ειναι καθαρα θεμα πως το διαχειριζεται κανεις. Εγω απλα δεν τα διαχειριστηκα ποτε", ειπε σε ενα σημειο της συνεντευξης η Νανα Καραγιαννη. Επρεπε να φτασει αυτα τα κιλα για να ασχοληθει με τα παιδικα της τραυματα. Συμβαινει σε πολλους. Μπορουν να περασουν πολλα χρονια για να κανεις καποιος την "επανασταση" του. Γιατι και η νευρικη ανορεξια "επανασταση" ειναι.

"Κανενας δε μπορει να σε πονεσει περισσοτερο απο τον εαυτο σου" λεει η Νανα, δειχνοντας ετσι ποσο συνειδητοποιημενη ειναι ή μαλλον την εκανε η νοσος αυτη. Οι αρρωστιες, το να βρεθεις κοντα στο θανατο, μπορει να σε αλλαξει εντελως τελικα. Αυτο εγινε και με τον Rainer στο "Free Rainer". Πρεπει να πιασεις πατο για να αντιληφθεις μερικα πραγματα για τη ζωη, για να καταλαβεις τον εαυτο σου ή να ανακαλυψεις εναν αλλον εαυτο που ειχες κρυμμενο.

"Ολο αυτο μπορει να ειναι ενας πανηλιθιος και αρρωστημενος μηχανισμος για να αποφυγεις αλλα πραγματα που πρεπει να διαχειριστεις οταν εισαι πληρως καλα". Ποσο αληθινο.

Περα απο τα πολυ ενδιαφεροντα που ειπωθηκαν απο τη Νανα Καραγιαννη, η Αννιτα Πανια απεδειξε ποσο καλη ειναι στην τεχνη της συνεντευξης. Το διαχειριστηκε αψογα το θεμα, και πραγματικα μονο η συγκεκριμενη παρουσιαστρια θα μπορουσε να κανει αυτη τη συνεντευξη, και μεσα απο αυτη να εκμαιευσει τετοιες σημαντικες αληθειες απο τη νεαρη δημοσιογραφο, η οποια εχει δωσει πολλες συνεντευξεις στα καναλια, αλλα την ωραιοτερη τοποθετηση αναφορικα με αυτην την εκανε η Αννιτα Πανια. Και μαλιστα ειχε την ευκαιρια να κανει και την αυτοκριτικη της λεγοντας οτι δεν εχει κανει και τα καλυτερα πραγματα στην τηλεοραση, οτι εχει κανει πραγματα που ηταν κοντρα σε αυτην, απλα για να ικανοποιει τους καναλαρχες.

Αξιζει να δειτε τη συνεντευξη αυτη.

ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 8/4-14/4

Παμε να δουμε τα νουμερα τηλεθεασης οπως τα διαβασαμε στο τελευταιο τευχος του περιοδικου TV24 :

8/4
Με τα παντελονια κατω 35,7
Θεμος 30,5
Ανατροπη 14,4

9/4
Ραδιο Αρβυλα 22,4

10/4
Πισω στο σπιτι 24
Βαλς 16

11/4
Παρεα στην κουζινα 11,6
Κλεμμενα ονειρα 34,9
Παμε πακετο 26,1
Θυμαμαι (ιταλικη σειρα στην ΕΤ1) 0,9
Κοινωνια ωρα MEGA 21,3
Μαγειρευω οικονομικα 15,3


12/4
Σουλειμαν 29,7
Μελετη 10,4
Φατμαγκιουλ 32,7
Fthis tv 19
Ελενη 15,6
Life με την Ευα Αντωνοπουλου 7,9
Παπαδακης 30,7
Φωτης και Μαρια 8,7
Πρωτη γραμμη 13,1


13/4
Οι κηπουροι του MEGA 15,2
Υγεια πανω απ' ολα 12,7
Traction 5,7
Στην υγεια μας 24,7

14/4
MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21,4
YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR 35,5
ΑΥΤΙΑΣ 27,2

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ :

Αξιοσημειωτο ειναι το πολυ χαμηλο για τα δεδομενα του Ραδιο Αρβυλα 22,4 (!). Το "Μαγειρευω οικονομικα" ανεβαινει ολο και πιο πολυ. Το σοου του ΑΝΤ1 με τη Μπεκατωρου αναμενομενα εκανε υψηλα νουμερα. Ο Φωτης και η Μαρια εξακολουθουν να ειναι σε μονοψηφια ποσοστα. Πεσμενος πολυ ο Πρετεντερης αλλα και οι Καμπουρακης-Οικονομεας. Επισης πεσμενο πολυ το "Παμε πακετο" αλλα και η Μενεγακη. Γενικα πολυ "πεσιμο" ειχαμε αυτη την εβδομαδα.



Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ "ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" (επ.245)

Γυρισα βιαστικος στο σπιτι μετα απο μια κουραστικη, αγχωτικη μερα...Η γιαγια μου ηταν ηδη εκει και εβλεπε "Κλεμμενα ονειρα".

-Τι εχασα;
-Κατσε παιδι μου...ηρεμησε...δε θα φας;
-Θα φαω μετα...προεχει η σειρα...τι εγινε;
-Ο Σακης απειλει τη Χρυσα οτι αν τον πιασουν θα "δωσει" τον Αρη...η Χρυσα αναστατωνεται πολυ...
-Και παιρνει τηλεφωνο την Αλεξανδρα...και απ' οτι διαβασα...
-Δε σου ειπα να μη διαβαζεις τις εξελιξεις; Ουτε να τις διαβαζεις ουτε να μου τις λες.
-Δε θελω να τις διαβαζω ρε γιαγια. Απλα καμια φορα μπαινω στον πειρασμο...Τελος παντων, η Αλεξανδρα θα καλυψει τον Αρη...και ολοι στο φορουμ την βριζουν.
-Καλα της κανουν, αλλα απο την αλλη...μανα ειναι. Τι να κανει και αυτη; Να βαλει τον ιδιο της το γιο στη φυλακη;
-Εχεις δικιο...ειναι δυσκολη η θεση της.
-Ποιος λες να ειναι ο παππους της Μαντους;
-Ο Μακρης. Ο αστυνομος. Νομιζω οτι ειναι φανερο. Το λενε και στο φορουμ.
-Θελω κι εγω να γραφω στο φορουμ.
-Θα σου φτιαξω account.
-Τι ειναι αυτο;
-Λογαριασμο; Για να μπορεις να γραφεις εκει. Αλλιως θα γραφεις απο το δικο μου.
-Και twitter να μου φτιαξεις.
-Μας επρηξε αυτος ο Μαλτεζος με τους Ρωσους. 
-Και συ καμαρι μου Μπιλι, παρε μπρος να κανεις τη δουλεια σε αυτο το μαραφετι...Δεν τον μπορω αλλον.
-Διαβασα οτι ο Μπιλι θα αυτοκτονησει!
-Σου ειπα μη μου λες τι θα γινει! 
-Σορι.
-Δε μπορω αλλους θανατους σε αυτη τη σειρα! Ελεος!
-Πολυ προχω η μανα της Μαρω.
-Μα πως ειναι δυνατον να μιλαει ετσι η μανα στην κορη; Πως εχουν γινει ετσι οι σχεσεις; Ειναι δυνατον να τη ρωταει αν παιζει κανενα γκομενακι; Αισχος! Εγω ποτε δε θα μιλουσα ετσι στην κορη μου! Ποτε!!! Με ακους; Ποτε!!
-Σε ακουω, παροτι βλεπω και τη σειρα. 
-Δεν το πιστευω οτι η Αλεξανδρα το κανει αυτο! Αλλα ειναι μανα, την καταλαβαινω...Αλλα αυτο που κανει ειναι απαραδεκτο.
-Αποφασισε γιαγια. Ειναι μανα ή ειναι απαραδεκτο;
-Και τα δυο! Δεν ξερω...Παντως η Αλεξανδρα πρεπει να του δωσει ενα γερο χαστουκι του Αρη.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

tv people quotes

"Ισως καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τρόπους που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε για να επιβιώσουμε, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε".
Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Super tv

Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη.

"Η ιστορία της Νάνσυ δε θα έχει αίσιο τέλος".
Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Super tv

Θα την "σκοτώσουν" και αυτήν οι σεναριογράφοι; Ε οχι! Ποσοι θάνατοι πια σε αυτή τη σειρά;

"Δεν παίρνω πολλά χρήματα".
Άννα Μανεκάκου, Super tv

Ε οχι!

"Αν υπάρχει ποιότητα στη δουλειά αυτή, πιστεύω ότι θα πάει καλά, γιατί ο κόσμος αγκαλιάζει πάντα ο,τι είναι προσεγμένο".
Γιάννης Στεφόπουλος, Super tv

Δηλαδή είναι ποιοτικό το "Με τα παντελόνια κάτω"; Το ότι το βλέπει ο κόσμος δε σημαίνει ότι το αγκάλιασε κιόλας...Απλά δεν έχει πολλές επιλογές. Παλιότερα αποκλείεται αυτό το σίριαλ να έκανε τέτοια νούμερα.

"Το χάπι εντ δεν συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή. Η ζωή συνεχίζεται μετά από αυτό που ορίζεται ως χάπι εντ και τα καλά εναλλάσσονται με τα κακά. Κάθαρση όμως θα έχει (η σειρά). Άλλο το καλό τέλος και άλλο η κάθαρση. Στην κάθαρση, ακόμα και με σκληρό τρόπο, αποκαθίσταται η δικαιοσύνη και η ισορροπία".
Άννα Αδριανού, mytv

Ενδιαφέρον.

"Το Dr Cook το βλέπω σαν έναν ακόμη ρόλο".
Πηνελόπη Πλάκα, TV24

Επιδαύριο!

"Οι Τούρκοι έχουν πολύ καλούς ηθοποιούς, τις προσέχουν τις δουλειές τους. Είναι "μάστορες" σε ο,τι προωθουν : τον τουρισμο, τα πλουτη τους".
Πηνελόπη Πιτσούλη, Tv plus

Τελικά έχουμε ελληνοτουρκικό πόλεμο!

"Ψάχνω τη μέση λύση που μπορεί να καλύψει όλες τις πλευρές ενός θέματος. Για να το πετύχεις αυτό ίσως μερικές φορές πρέπει να κάνεις πίσω και να ακούς κάποιους που ξέρουν περισσότερα πράγματα. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε συνέχεια και να φιλτράρουμε τα πάντα".
Νίκη Αναστασίου, tv plus

Πολύ σωστό!

greek media mpla mpla

-Αρθρογράφος στην εφημερίδα "Παρασκήνιο" έγινε ο τηλεστάρ Γρηγόρης Αρναούτογλου και μάλιστα πολιτικός αρθρογράφος! Η στήλη λέγεται "Τα μαύρα κοστούμια" (με υποσημείωση "φορώντας τα μπορείς από το να πολιτευτείς μέχρι να θάψεις). Που κολλάνε τα μαύρα κοστούμια με αυτά τα δυο, δεν ξέρω. Στο στόμα του ο γνωστός παρουσιαστής πιάνει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τη Μέρκελ, το Λοβέρδο, τον Παπανδρέου, τον Μπερλουσκόνι, ενώ δεν αφήνει ασχολίαστη την οικονομική κρίση και τη φορολογική νομοθεσία. Πρόκειται για μικρά κειμενάκια, μιας παραγράφου, που σχολιάζουν την επικαιρότητα. Μου θυμίζει το στυλ γραφής της Σταματίνας Τσιμτσιλή...

-Η οποία Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέει, με φουσκωμένη κοιλιά, σε συνέντευξη της στο "Πρώτο Θέμα", ότι δεν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα και δε θα γεννήσει το Μεσσία. Και αυτό να γινόταν δηλαδή, ποιος νοιάζεται; Οι νοικοκυρές, θα πει το marketing, που θέλει να τις κάνει να ταυτίζονται απόλυτα με τις τηλεπαρουσιάστριες που τους κρατάνε παρέα. Γι' αυτό και αυτές δηλώνουν ότι είναι...κοινές θνητές όπως αυτές.

-Η εφημερίδα "Παρασκήνιο" υπερασπίζεται σθεναρά τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, γράφοντας ότι αδίκως η Δικαιοσύνη έριξε ισόβια στον πρώην πολιτικό, που τον χαρακτηρίζει μάλιστα "εθνικό μέγεθος" και "σημαιοφόρο της Ελλάδας"....Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η Δικαιοσύνη δεν έχει ακλόνητα στοιχεία ενοχής. "Πώς να θεωρήσουμε Δικαιοσύνη αυτή που δεν τόλμησε καν να ζητήσει εξηγήσεις από σύζυγο υπουργού για 2 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της, αυτή που δεν τόλμησε καν να ανοίξει λογαριασμούς με μίζες οπλικών συστημάτων, αυτή που δεν τόλμησε να κλείσει μέσα τουλάχιστον τη μισή Μύκονο, τη μισή Πάρο και τη μισή Σαντορίνη για τα αίσχη και τα όργια παρανομιών των επωνύμων; Αυτή που έχει στα χέρια της λίστα με πλείστους επώνυμους και τεράστιους λογαριασμούς στην Ελβετία και άλλους φορολογικούς παραδείσους και δεν τόλμησε καν να κάνει ένα κιχ;". Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει ψήγμα ενοχής στην υπόθεση του.

-Όλο και περισσότερες εφημερίδες ακολουθούν το παράδειγμα του "Πρώτου Θέματος" και εκτός από cd και dvd, πλέον έχουν και δωροεπιταγές για σούπερ-μάρκετ. Μπορεί η προσφορά να μην είναι η καλύτερη δυνατή (πχ πρέπει να κάνεις ψώνια άνω των 20 ή 50 ευρώ για να ισχύσει η προσφορά), είναι όμως μια έξυπνη κίνηση. Τι κάνει όλος ο κόσμος; Ψωνίζει από το σούπερ-μάρκετ. Οι μουσικές και οι ταινίες, αλλά και η έντυπη ενημέρωση δεν είναι και τόσο απαραίτητες σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και στην εποχή του Διαδικτύου.

-Οι Τεχνικές Εκδόσεις οδεύουν προς το τέλος τους. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον Κώστα Καββαθά. Το 33,33% των μετοχών ανήκουν στον όμιλο Λυμπέρη, που πριν από μήνες έβαλε λουκέτο, τινάζοντας στον αέρα και τις Τεχνικές Εκδόσεις. Αντίο "4 ΤΡΟΧΟΙ". Ε ας έκοβες ρε Καββαθά τις σελίδες, τις διαφημίσεις, τα ανούσια πολιτικά άρθρα και την τιμή και ίσως να μην έφταναν εκεί τα πράγματα.

-Η Λάουρα Νάργες, όλο κάτι βρίσκει και κάνει στα ΜΜΕ. Από το MAD, στην κρατική τηλεόραση, από το "Dancing with the stars", τώρα στο "Men's health" (που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα από νέα εκδοτική εταιρεία, την Identity Media). Η Λάουρα γίνεται το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" και δίνει συμβουλές γύρω από γυμναστική, σχέσεις αλλά όχι σεξ. Μην περιμένετε ερωτήσεις τύπου "αρέσει στις γυναίκες το στοματικό;" που κάνανε στη Σάσα Μπάστα.

-Κατα τ' άλλα το γνωστό αντρικό περιοδικό κινείται στο γνώριμο lifestyle του. Σου συστήνει (πάλι) να κάνεις σεξ στο γραφείο, για παράδειγμα. Το περιοδικό αυτό ζει σε άλλον κόσμο από το δικό μας...

-Η πιο φωτογραφημένη τηλεπαρουσιάστρια στη χώρα μας, η Ελένη Μενεγάκη, που δεν λείπει ποτέ από κανένα εξώφυλλο gossip περιοδικού, απαλλάσσει από κόπο τους παπαράτσι και αυτοφωτογραφίζεται η ίδια, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της σε 2 δευτερόλεπτα στο twitter. Οι δημοσιογράφοι, όμως, των περιοδικών, δεν έρχονται σε αμηχανία. Δημοσιεύουν στις σελίδες τους τις φωτογραφίες της ξανθιάς διάσημης τηλεπερσόνας. Και οι παπαράτσι δεν το βάζουν κάτω. Συνεχίζουν να την κυνηγούν στις λαικές. Social και παραδοσιακά media συνυπάρχουν και το ένα τροφοδοτεί το άλλο.

-Δεν κόβεται ο Σουλειμάν, όπως γράφεται. Απλά για λόγους "συμμαζέματος" και προκειμένου να σωθούν κάποια επεισόδια, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να σταματήσει την προβολή του λίγο πριν τα τέλη Μαιου. Άλλωστε στην Τουρκία η σειρά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, οπότε είναι λογικό να έχουμε φτάσει και πολύ μπροστά στα επεισόδια. Επομένως, Σουλειμάν θα έχουμε και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Υπομονή...

-Δύο νέες τούρκικες σειρές, που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στη γειτονική μας χώρα, έκλεισε ο ΑΝΤ1 και, μάλιστα, ετοιμάζεται σχεδόν αμέσως μετά το Πάσχα να αρχίσει τη μετάδοση μίας εκ των δύο. Πρόκειται για τις σειρές "Karadayi" με τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, τον πρωταγωνιστή του "EZEL", και "Βόρειοι και Νότιοι" με τον Κιβαντς Τατλιτούγ, γνωστό μας από τον "Πειρασμό".

-Που χάθηκε η Πετρούλα Κωστίδου; Μπορεί να μην είναι πια στη μικρή οθόνη, αλλά όλο και κάπου θα τη βρεις. Πρόσφατα βρέθηκε, για παράδειγμα, στο καρναβάλι της Κρύας Βρύσης, και όπως θα δείτε στο βίντεο από το Cityzentv.gr, η Πετρούλα δεν έχει αλλάξει καθόλου το στυλ της :
http://www.cityzentv.gr/webtv/psixagwgia/followart/petroula-karnavali-kria-vrisi-2013.html

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ U2!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ U2 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ ΚΑΙ ΤΑ MAD BOOKS!!!!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;

1.ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ :

ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ;

Α.MEN'S HEALTH
Β.NITRO
Γ.ΡΟΜΑΝΤΣΟ

2.ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΤΟ FACEBOOK :
https://www.facebook.com/pages/Stefanos-and-the-media/510191855710667?fref=ts
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ : http://stefanosmedia.blogspot.gr

3.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ e-mail stefanosmax@hotmail.com
ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!




Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ (ESQUIRE ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013)

Ξεκινάμε με τα κυριλέ :


Δικουμπο κοστουμι απο μαλλι και μεταξι και βαμβακερο πουκαμισο Canali, μεταξωτη γραβατα Ermenegildo Zegna, δερματινα παπουτσια Church's, ρολοι απο λευκοχρυσο Ballon Bleu de Cartier
8/10

δικουμπο μαλλινο κοστουμι, βαμβακερο πουκαμισο και δερματινα παππουτσια Louis Vuitton, μεταξωτη γραβατα Burberry London
7/10

δικουμπο κοστουμι απο μαλλι και μεταξι Kiton, βαμβακερο πουκαμισο Thomas Pink, μεταξωτη γραβατα Salvatore Ferragamo
4/10

δικουμπο μαλλινο κοστουμι και βαμβακερο πουκαμισο Prada, μεταξωτη γραβατα Dunhill
7/10

δικουμπο μαλλινο κοστουμι Salvatore Ferragamo, βαμβακερο πουκαμισο Dunhill, μεταξωτη γραβατα Paul Smith
4/10

δικουμπο μαλλινο κοστουμι και βαμβακερο πουκαμισο BOSS, μεταξωτη γραβατα Ermenegildo Zegna
1/10

δικουμπο κοστουμι απο βαμβακι και μεταξι Dolce & Gabbana, βαμβακερο πουκαμισο BOSS, μεταξωτη γραβατα Salvatore Ferragamo
7/10

δικουμπο μαλλινο κοστουμι με γιλεκο Ralph Lauren Purple Label και βαμβακερο πουκαμισο και μεταξωτη γραβατα Ralph Lauren Black Label
4/10 (με χαλαει το γιλεκακι)

σταυρωτο κοστουμι απο μαλλι, λινο και μεταξι Brioni, βαμβακερο πουκαμισο BOSS, μεταξωτη γραβατα Ralph Lauren Black Label, ρολοι Rolex Oyster Perpetual Datejust
3/10 (χαλια. υπερβολικο. το σωζει το ρολοι)

δικουμπο κοστουμι απο μαλλι και βαμβακι, βαμβακερο πουκαμισο και μεταξωτη γραβατα Calvin Klein
2/10 (χαλια το χρωμα)

Παμε στα χιπστερ :

δικουμπο βαμβακερο σακακι και βαμβακερο πουκαμισο Tommy Hilfiger, βαμβακερο γιλεκο H.W. Carter & Sons, βαμβακερο παντελονι AG Adriano Goldschmied, δερματινα παπουτσια Esquivel
3/10 (πολυ χιπστερ φαση. ποιος φοραει τετοια ρουχα στην Ελλαδα; ουτε καν οι χιπστερ)

δικουμπο βαμβακερο σακακι και βαμβακερο γιλεκο L.B.M. 1911, βαμβακερο πουκαμισο Ben Sherman, βαμβακερο παντελονι Dockers, ρολοι απο τιτανιο Hublot
6/10 (ενταξει και αυτο χιπστερ αλλα ωραιο. ωραια χρωματα και ωραιος συνδυασμος χρωματων. οι μαρκες ειναι ο,τι ναναι)

δικουμπο βαμβακερο σακακι Bottega Veneta, λινο πουκαμισο Canali
1/10 (χαλια σακακι και πουκαμισο)

σταυρωτο ναιλον σακακι Hermes, βαμβακερο πουκαμισο Steven Alan, τζην παντελονι Paige Denim
1/10 (χαλι. αυτα τα χερια τι ακριβως ειναι;)

δικουμπο βαμβακερο σακακι Gucci, βαμβακερο πουκαμισο MP by Massimo Piombo, βαμβακερο παντελονι AG Adriano Goldschmied
6/10 (καλουτσικο)

Παμε στα casual (χωρις μαρκες γιατι βαριεμαι) :



Αυτο το γαλαζιο t-shirt ειναι χαλια, ο διπλανος φοραει κατι περιεργα παπουτσια που ειναι μεν κυριλε και εχουν απο κατω πορτοκαλι...
1/10 για το πρωτο
7/10 για το δευτερο

Δε μου αρεσει το πουκαμισο
4/10

Η γραβατα δε μου αρεσει.
5/10

Αυτη η κιτρινη τσαντα που κραταει ο τυπος ειναι εντελως γκει. Και το ντυσιμο πολυ φτηνιαρικο. Το πουκαμισο του διπλανου πως ειναι ετσι;; ΧΑΛΙΑ!!
0/10 και για τα δυο

Πολυ ωραια και τα δυο
8/10

Χαλια το πανωφορι και χαλια και τα δυο πουκαμισα
1/10

Το πουκαμισο δε μου αρεσει, το μοβ παντελονι ωραιο. Και τα κιτρινα παπουτσακια ωραια.
6/10

Το ντυσιμο αυτου με το ασπρο μπουφαν ειναι ωραιο, του διπλανου ειναι χαλια.
6/10 για τον πρωτο
1/10 για τον δευτερο