Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

mag quotes

"Νομιζω οτι ειναι καλο να παντρευονται οι ανθρωποι οταν νιωθουν ετοιμοι, οταν ειναι αρκετα σοβαροι και κυριως οταν ειναι ερωτευμενοι. Και επιπλεον στις μερες μας οταν εχουν και οι δυο δουλεια".
Πετρος Μπουσουλοπουλος, Τηλεκοντρολ

Ειδικα το τελευταιο ξαναπεστο!

"Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να γεννας ή να εισαι διπλα. Οταν σου συμβαινει κατι εσενα, ξερεις ακριβως πως ειναι, βιωνεις κι εσυ τη διαδικασια. Οταν εισαι διπλα, εχεις διπλη αγωνια".
Σακης Ρουβας, Nitro

Αν το παρουμε απο την πλευρα του πονου, καλυτερο ειναι να εισαι διπλα...

"Ειναι το απολυτο προτυπο για εμενα. Και πιστευω οτι ακομα και σημερα δεν εχω καταφερει να πλησιασω το ψυχικο της μεγαλειο, τη γενναιοδωρια, τη λαμψη, την εντιμοτητα της. Τη θεωρω απολυτως τελεια".
Ελενα Ακριτα, Psychologies

Η Ελενα Ακριτα θαυμαζει και με το παραπανω τη μητερα της.

"Οι ανδρες που πραγματικα ερωτευτηκα στη ζωη μου ηταν ηλικιακα πατεραδες μου. Ποτε δεν με συγκινησε ανδρας συνομηλικος ή μικροτερος μου. Ποτε".
Ελενα Ακριτα, Psychologies

Η Ελενα Ακριτα δε δισταζει να μιλησει και για πολυ προσωπικα θεματα της.

"Σιγουρα οι περσινες επιτυχιες, μου ανεβασαν το ηθικο και ενισχυσαν το ενδιαφερον μου για την προπονηση. Καθε επιτυχια αποτελει κινητρο για την επομενη. Η αλλαγη αλλωστε στον τροπο σκεψης ειναι απαραιτητη για να μπορεσει να συνεχισει κανεις".
Αθηνα Κοινη, Runner

Τελικα ο αθλητισμος εχει κοινα στοιχεια με τη ζωη...

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

mag quotes (οικονομικη κριση)

Στη νεα αυτη στηλη θα γραφω δηλωσεις απο συνεντευξεις ή αρθρα σε περιοδικα που αφορουν το ακρως επικαιρο θεμα, την οικονομικη κριση. Τι πιστευουν για την οικονομικη κριση, ποια θεωρουν οτι ειναι τα αιτια, πως τους εχει επηρεασει κτλ.

"Με επηρεαζει (η δυσκολη περιοδος που διανυουμε) οπως ολους μας. Εχει επηρεασει την οικογενεια μου, την ψυχολογια μου και πρακτικα τον τροπο που ζουμε. Σκεφτομαι πολυ πιο συνετα για τις οικονομικες υποχρεωσεις μου, αν και ποτε δεν ημουν σπαταλη και σκεφτομαι πολυ περισσοτερο τις αγορες και τα εξοδα μου".
Ναντια Μπουλε, Τηλεθεατης

"Μεσα απο την κριση προκυπτουν πολυ καλα πραγματα. Το θεμα ειναι να ειμαστε οξυδερκεις, να τα εντοπισουμε και να τα εκμεταλλευτουμε οσο μπορουμε. Δεν μπορουμε να στεκομαστε και να περιμενουμε την καταστροφη, πρεπει να κινηθουμε".
Αντινοος Αλμπανης, Ραδιοτηλεοραση

"Ειμαι ενας κανονικος ανθρωπος. Και απογοητευομαι, και θυμωνω, και τσαντιζομαι, και αυτη η κατασταση που μας εχουν επιβαλει με εχει κανει εξαλλη. Γιατι κι εγω νιωθω οτι ειμαι σε μια πολυ δημιουργικη φαση και μου κοβουν καθε ονειρο και δυνατοτητα. Ομως πιστευω στη δυναμη του ανθρωπου".
Αντιγονη Δρακουλακη, 7 ΜΕΡΕΣ TV

"Πιστευω οτι (η κριση) εν δυναμει μπορει και να μας φερει πιο κοντα γιατι εχουμε αποξενωθει λιγο μεταξυ μας. Ενω αντιμετωπιζοντας ενα κοινο προβλημα οι ανθρωπο συνηθως συσπειρωνονται".
Παναγιωτης Πετρακης, 7 ΜΕΡΕΣ TV

"Με προβληματιζει (οτι βρισκομαι σε ενα οχι ευνοικο περιβαλλον), αλλα υπερισχυει η αισιοδοξια μου. Και προς στιγμην λειτουργουν τα πραγματα. Εχω προτασεις, κανω αρκετες δουλειες. Σαφεστατα οι απολαβες δεν ειναι ιδιες, αλλα δεν πειραζει".
Παναγιωτης Πετρακης, 7 ΜΕΡΕΣ TV

"Ημουν μεχρι και προσφατα εδω, οποτε κουβαλω ακομα οσα αισθανομαι. Δυστυχως θα πρεπει να συνηθισουμε την κατασταση που βιωνουμε. Πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Με πονουν πολυ οσα ζουμε, και δεν μιλω μονο ως ανθρωπος που ζει στο εξωτερικο, αλλα κι ως πολιτης της χωρας που φορολογειται. Παρολο που δεν εργαζομαι στην Ελλαδα και δεν εβγαλα ουσιαστικα ουτε ενα ευρω, λογω ακινητης περιουσιας εχω πληρωσει ενα τεραστιο ποσο χωρις να ζω καν εδω".
Μανος Γαβρας, 7 ΜΕΡΕΣ TV

"Στεναχωριεμαι αφανταστα που η γενια μου κανει το ξεκινημα της σε μια καταχρεωμενη χωρα. Κανεις μας δεν νιωθει ασφαλης σε καμια δουλεια, ουτε για το σημερα, ουτε για το αυριο. Ειναι θλιβερο που τοσοι νεοι ανθρωποι αναγκαζονται να φυγουν απο την Ελλαδα για να αναζητησουν κατι καλυτερο".
Ναντια Μπουλε, People

"Εχουν ξεπουλησει με τον χειροτερο τροπο μια απο τις ομορφοτερες χωρες του κοσμου. Μας εχουν πουλησει τοσο ασχημα".
Μεμος Μπεγνης, People

"Πραγματικα, δεν εχω εφεση στην οικονομικη διαχειριση. Εξαλλου, δεν εχω και μεγαλο περιθωριο περικοπων. Περιοριζομαι οταν δεν μπορω να κανω αλλιως και προς το παρον δεν θα χρειαστει να κανω μεγαλυτερες θυσιες".
Τζενη Θεωνα, Glam

"Φυσικα με επηρεασε (η οικονομικη κριση). Ειχα καποτε δεκα προτασεις και τωρα εχω λιγοτερες. Παρ' ολα αυτα, δεν κλαιγομαι γιατι δεν ειμαι μιζερος ανθρωπος. Ουτε θελω να κανω τη διαφορα. Η κριση υπαρχει και δεν μπορει να την αμφισβητησει κανεις. Δεν μ' αρεσει ομως η μιζερια! Γνωριζω ανθρωπους που εχουν χρηματα και γκρινιαζουν. Μην κλαιγεστε κι εσεις ενω υπαρχουν αλλοι που δεν εχουν να φανε. Εγω εχω περασει και δυσκολοτερα στο παρελθον. Παλευω μια ζωη.
Κατερινα Στανιση, Glam